Със сигурност ви се е случвало да потърсите пари назаем в някаква спешна ситуация. В такъв момент не може да чакате дълго, да молите познати или да използвате услугите на банка. Точно тогава най-удачното решение е тегленето на бърз кредит от небанкова финансова компания. Тези услуги станаха популярни в последните години, защото потребителите разбраха и оцениха удобствата, които предоставят.

За кандидатстването не се изискват много документи и всичко става онлайн - бързо и лесно, с одобрние до броени минути. Много често, при по-малки суми, заемът е безлихвен. Това е най-лесният начин да покриете непредвидени разходи, без да изпитвате никакви тревоги.

Защо да изберем бърз кредит вместо банков?

Най-съществената разлика между двата финансови продукта е това, че при бързия кредит кандидатстването става само с лична карта. Както добре знаете, банките правят много по-задълбочено проучване, което отнема време и одобрението се забавя. След като средствата ви трябват спешно, не е опция да чакате дни наред, ако съществува възможност да получите парите за минути.

Гъвкавите условия, които се предлагат от частните компании, правят този тип услуги предпочитани от кредитоискателите, смятат от https://cashcredit.bg/. Предимство е, че сами може да изберете сумата и срока за погасяване, като използвате онлайн калкулатора в интернет платформата. Така виждате крайната вноска, която ще погасявате ежемесечно, с включени всички такси и лихви.

Как да кандидатстваме за бърз кредит онлайн?

Процедурата е много удобна за потребителя и се състои в няколко лесни стъпки, казват от Кеш Кредит:

  • правите си регистрация в сайта - това е важно, защото по-лесно ще следите вноските си и ще научавате актуална информация за различни финансови продукти;
  • избирате сумата за кандидатстване - това се прави с онлайн калкулатора. Представлява бързи и лесен начин да прецените дали ще имате възможност да погасявате навреме вноските за избрания период;
  • попълнете данните си - единственият документ, който трябва да представите, е валидна лична карта;
  • избирате как да усвоите парите - възможностите са няколко - по банков път, на каса на Easy pay или в офис на компанията;
  • служителите проверяват кредитния ви рейтинг в Централния кредитен регистър - одобрението става за минути и ще бъдете информирани за отговора.

Частните компании са много гъвкави и вероятността за положителен отговор е много по-голяма, отколкото при кандидатстване в банка. При необходимост от пари винаги можете да се възползвате от услугата бърз заем, защото наистина ще ги получите без да се налага да чакате.

* съдържание на Cash Credit