Vivacom спечели призовото 1-во място в категория "Любим работодател" за 2023 г. в престижните награди за най-добър работодател на България - Career Show Awards 2023. Това е една от най-оспорваните категории, която се решава с гласуване от публиката, и тази година в нея се състезаваха 81 компании. Vivacom получи отличие и за кампанията си за набиране на таланти "Препоръчай приятел за работа във Vivacom", с която спечели бронз в категория "Referral програма".

"Щастливи сме, че положителната и подкрепяща работна среда във Vivacom е високо оценена, както от публиката, така и от експертното жури в престижния конкурс Career Show Awards. Ще продължим да надграждаме успешните политики и програми за развитие на служителите ни в една многообразна и приобщаваща среда, в която всеки талант е с равни възможности", казва Малина Чавдарова, Директор "Човешки ресурси" във Vivacom.

Златото в категорията "Любим работодател" е признание за работодателските практики на Vivacom през гласовете на служители и публиката, отличили високия професионализъм на телекома. Забележителните успехи на една от най-популярните програми за набиране на таланти също получи признание. Програмата "Препоръчай приятел за работа във Vivacom" впечатли авторитетно жури с високата си ефективност и широко одобрение сред служителите - всеки втори препоръчан започва работа във Vivacom.

Снимка: Vivacom

"Искаме да поздравим Vivacom за страхотните резултати в Career Show Awards 2023! Това е много ценно признание за труда и високия професионализъм на компанията ", сподели Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Career Show Awards са ежегодни награди, отличаващи водещи практики в човешките ресурси и работодателската марка.


Материалът е предоставен от Vivacom.