На 18 май най-новата бензиностанция ЛУКОЙЛ, разположена на изхода от България към Гърция в близост до ГКПП Кулата, ще посрещне всички свои клиенти със специални промо-цени, подаръци и изненади.

Обектът открива сезона на пътешествията с акцията "Щастлива седмица" до 25 май, през която всеки клиент ще получи специално внимание и възможност да изпробва късмета си в томбола с награди.

През целия ден в петък и в събота, клиентите на новия обект ще бъдат посрещани и обслужвани от мениджърски екипи на Дирекцията по търговските въпроси на компанията, които ще им представят удобствата на комплекса.

Сред тях са по-големите площи за паркиране, с предвиден паркинг за тежкотоварни автомобили и автобуси, обособени зони за отдих с безплатен WiFi, чардж-зона, външна кафе-зона с водна мъгла за разхлаждане през горещите дни, както и просторни и удобни санитарни помещения, в които е отделено особено внимание за хората със специални нужди. За децата е предвиден детски кът със специален тъч-скрийн монитор за интерактивни игри.

Преди да продължат по пътя си, посетителите ще могат да отдъхнат с приготвени на място фрешове, топли закуски и богатото меню на международната верига за бързо хранене Hesburger.

Освен традиционните бензин и дизел, комплексът на ЛУКОЙЛ до ГКПП Кулата предлага пълната гама горива ЕКТО, заедно с най-новото гориво от серията - премиум бензина ЕКТО 100 с многофункционален пакет горивни добавки от последно поколение на американския концерн Afton Chemical.

Бензиностанцията предлага на своите клиенти широка гама масла, сред които иновативната серия от ново поколение ЛУКОЙЛ GENESIS, както и специално масло за автомобили на газ. Тя приема разплащания в евро, както и с фирмените карти на "Лукойл" и картите за гориво на партньорите й, кредитните и дебитни банкови карти VISA, MASTERCARD, Maestro/Cirrus, БОРИКА. А притежателите на карти от програмата "ЛУКОЙЛ Клуб" ще могат да се възползват от специални промоционални цени за редица стоки от минимаркета, указани с жълти етикети.