В единствената по рода си потребителска класация "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" тази година гласуваха над 40 000 души.Те посочиха своите предпочитани брандове в 3 етапа, като до финала достигнаха 3 те марки с най-добър резултат.

Майонеза "КРАСИ" държи първенството за пета поредна година в категория "МАЙОНЕЗИ, ЛЮТЕНИЦИ И СОСОВЕ".

Поредното отличие за лидера на пазара на майонеза у нас идва в годината, в която любимата майонеза на българския потребител отбелязва своя четвъртвековен юбилей.

"За нас най-важната оценка е тази на потребителя, щастливи и горди сме от признанието, което получаваме за 5-ти пореден път. Вотът на гласувалите убедително ни позиционира на лидерското място и ни стимулира да пазим традицията да предлагаме най-добрата майонеза на пазара."- каза собственикът на Фабрика за майонеза "Краси"- Димитър Консулов.

Майонеза "Краси" е най-продавания продукт в своя сегмент на пазара у нас, през годините е носител на отличия като Супербрандс, Златни медали от Пловдивски панаир, Компания на годината и много др.

В категория "БУТИЛИРАНИ ВОДИ" бяха отличени също марки на ръководената от Консулов Бутилираща компания "Хисар". Българският бранд "Хисар" заслужи голямата награда на потребителите, на второ място се нареди "Бачково" следвано от "Жива вода", която се произвежда също от предприятието бутилиращо минерална вода "Хисар".

За разлика от други класации, "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" не разчита на жури при номинациите - те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии. По този начин "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" представя не експертното, а потребителското мнение за брандинга.