До 11 юли ще бъде удължен срокът за кандидатстване в конкурса "Мениджър на годината"2021. Интересът към най-престижното състезание за висши мениджърски постижения в страната, в което победителите се излъчват по ясни критерии след продължителен подбор по независима и утвърдена методология, е изключително голям. Чрез удължения срок даваме възможност на повече бизнес лидери да подготвят и изпратят към нас документи за включване в надпреварата.

Участие в конкурса може да вземе всеки висш мениджър, който отговаря на следните условия:

  • Управлява компанията, за която работи поне от две години и поне 6 месеца годишно пребивава в България /към датата на подаване на документите/.
  • Бизнес организацията, която ръководи има поне 20 млн. годишен оборот или 50 души персонал.

Припомняме, че:

  • Финансовата оценка в конкурса се поставя на база резултатите от предходните три финансови години - 2020, 2019 и 2018 г.
  • Участието в конкурса не е обвързано със заплащане на такси. "Мениджър на годината" е конкурс без финансови ангажименти от страна на включващите се в надпреварата бизнес ръководители.

Кандидатствайте или номинирайте Вашия изпълнителен директор до 11 юли, 2021 г.

Регистрирайте се в сайта на конкурса, за да получите формуляр за участие.

Попълнените документи се приемат на konkurs@manager.bg.

Бъдете сред победителите!

Генерален спонсор на 14-то издание на конкурса "Мениджър на годината" е А1.

Състезанието за висши мениджърски постижения се провежда и с подкрепата на: Fibank , Johnnie Walker , Bulgaria Insurance, British American Tobacco Bulgaria