TollPass осигурява възможност на всички свои клиенти с личен профил да разполагат с детайлни справки за ползваните тол услуги и изразходваните средства.

Платформата на "Интелигентни трафик системи" АД осигурява прозрачност и контрол при заплащането на тол такси. Потребителите могат да следят в реално време какво заплащат и какви маршрути са изминали. Освен пълна отчетност, TollPass им осигурява и ефективно управление на автопарка.

Платформата TollPass е технологично решение, създадено от професионалисти за професионалистите в транспортния бранш.

Всеки договор разполага с меню "Tакси и отчети", където могат да се проследят движението на финансовите средства по сключения договор, а също така и пълен достъп до детайлната информация по дата на пътуване на всяко моторно превозно средство.

Изминатите маршрути се показват на карта едновременно с подробна информация и характеристики на пътуването: дата и час на пътуване, таксувани участъци на маршрута, брой оси на ремарке, стойност на маршрута.

"Интелигентни трафик системи" АД създаде пакет от услуги, предназначени за мениджърите на автопаркове и водачите, които заплащат пътни такси чрез Tollpass. Безплатно може да се ползва и мобилното приложение, чрез което се активират винетки, маршрутни карти и се допълва предплатен баланс по договор за автоматично отчитане с бордови устройства.