В съвременния свят на електронната търговия, има две основни категории бизнеси, които искат да се възползват от възможностите на дигитализацията. Едните са компании с физически магазини или производствени бази, които искат да се разширят онлайн, а другите са нови предприемачи, с амбициите да започнат своя път изцяло в дигиталния свят.

NEXT BASKET, революционната платформа за онлайн търговия, е тук, за да помогне и на двете групи. За установените бизнеси, компанията осигурява плавен преход и интеграция между физическите магазини и онлайн присъствието. За стартиращите предприемачи, софтуерната платформа предоставя всичко необходимо за успешно начало - от създаване на фирма и разработване на бранд и лого, до формулиране на стратегия за дигитален маркетинг и управление на продажбите.

NEXT BASKET предлага два различни начина за използване на платформата. В единия случай, Партньорите (бизнесите, които използват платформата за онлайн магазини) могат да управляват своя е-магазин самостоятелно. В другия, те могат да възложат цялата отговорност за дигиталното и търговско развитие на компанията си на експертния екип на NEXT BASKET.

Без значение от избрания от бизнеса модел, NEXT BASKET се стреми да предостави най-бързия и ефективен начин за влизане в света на електронната търговия. Това прави платформата идеален избор не само за утвърдени брандове, но и за стартъпи, разполагащи с ограничени ресурси.

Иновация и бързина: От идея до готов онлайн магазин за 72 часа

С невероятната комбинация от софтуерни инструменти и стилни дизайнерски теми, NEXT BASKET позволява да се изгради и пусне онлайн магазин в рамките на само 72 часа. Единственото, което се изисква от бизнеса, е да предостави каталог с продуктите, снимки и описания, както и необходимата правна документация. Ако обаче компанията няма тези ресурси, екипът на NEXT BASKET предлага богат избор от над 125 услуги, които обхващат всеки аспект на процеса на дигитализация.

Персонална подкрепа и ценни консултации за развитие на бизнеса

Динамиката на електронната търговия е неумолима и следването на тенденциите може да изисква значителни усилия и ресурси от бизнеса. NEXT BASKET предлага не просто продукт, а цялостно решение, като осигурява персонален асистент, готов да съдейства с всички организационни, технически и стратегически аспекти, касаещи е-магазина.

Освен това, специалистите на иновативния стартъп провеждат консултации, които са насочени към ключови аспекти на бизнеса като продуктова и ценова стратегия, финансово планиране, позициониране на пазара и бранд стратегии. Така, компаниите получават не само технологичните инструменти, но и знанието за тяхното ефективно използване.

125+ услуги, които променят начина, по който правим бизнес онлайн

NEXT BASKET представя уникална екосистема, която включва не само изграждането на онлайн магазин, но също и интегрирана ERP система със складов софтуер, допълнени от значителен пакет услуги за е-бизнеса.

Това съчетание от услуги и решения позволява на предприемачите да изградят така наречения "бизнес модел без служители".

С над 125 платени и безплатни услуги, NEXT BASKET създава екосистема, която реагира адекватно на нуждите на съвременния бизнес:

  • Маркетинг и реклама в социалните мрежи
  • Професионална SEO оптимизация
  • Фотозаснемане и описание на продукти
  • Създаване и поддръжка на бизнес блог
  • Правни и счетоводни услуги
  • Дизайнерски услуги
  • Програмиране на допълнителни функционалности и др.

Благодарение на тази платформа, пазарът се сдобива с революционно решение в сферата на електронната търговия, което позволява успешно развитие на бизнеса без необходимост от голям екип, огромни инвестиции или специализирани технически умения. Защото в днешно време успехът в онлайн продажбите се крие в използването на правилното решение, обединяващо всички необходими елементи в едно.