За първи път в България Dell Technologiеs връчи уникална по рода си награда за изключителен принос в социално значима кауза на компанията SSARM. Тя е сред малкото фирми у нас със статут на Titanium партньор на Dell Technologiеs.  

Специалният приз "Excellence in social impact" е присъдена за поредица от социални и еко събития по засаждане на дръвчета в София и Трявна, в сътрудничество с децата от SOS Детски селища България.

"Тази наша инициатива направи огромно впечатление по време на церемонията по присъждане на Годишните награди на Dell Technologiеs. Тя изцяло съвпадна със стратегията на Dell Technologiеs за подкрепа на каузи, свързани с грижата към природата и дейности, намаляващи въглеродния отпечатък върху планетата", разказа управляващият директор на SSARM Николай Димчев.

Мениджърите на компанията са убедени, че ще продължат да работят по още истински инициативи. Те вярват, че дори малък жест носи повече радост и топли емоции, отколкото най-страхотната сделка, направена през последния месец.

"Стартирахме този проект, защото искаме да погледнем на света с внимание и грижа към дълбоко човешките ценности. Желанието ни бе да оставим малко настрана ежедневните теми за постигане на високи бизнес цели. Провеждането на инициативата внесе много радост и колегите участваха със сърце и душа. Успяхме да създадем положителни емоции, както за децата от SOS Детски селища България, така и за самите нас. Въпреки условията на ковид криза, по време на Коледните празници направихме видео работилници за изработка на играчки. По този начин съпреживяхме радостта и емоцията на трепетно очакване и насладата да бъдем заедно с децата в общо начинание. След това, като естествено продължение, засадихме малки елхички в Трявна и София. Беше наистина невероятно сплотяващо и обединяващо", споделя още Николай Димчев.

Вдъхновението от социални каузи все по-дълбоко заляга във философията на SSARM. Компанията полага усилия да подобри условията на обществената среда, като даде добър пример на подрастващите и да ги увлече в полезни за всички действия в духа на своите корпоративни цели.

Снимка: SSARM

Като допълнително признание по време на награждаването бе присъдено отличие и на главния системен архитект Владимир Пейков за неговите лични постижения в областта на продажбите.

Високите признания за SSARM са продължение на дългогодишните успешни бизнес реализации, чрез които фирмата доказва професионализма си. През изминалите няколко години компанията печели последователни награди, както и акредитация за Platinum партньорство. В края на февруари достигна до най-високото партньорско ниво Titanium за региона. Такова отличие се защитава с доказани резултати в различни аспекти като отлични обороти, перфектни постижения в отделни продуктови линии, както и заслужени сертификати.

Интегрирането на разнообразна гама от продукти, решения и услуги за редица големи клиенти от публичния сектор са сред най-успешните проекти на SSARM. Там са реализирани решения за data center, за backup на информацията и огромни дискови масиви, както и сървърни системи от различни класове. Всички те се опират отново на специализирани софтуерни решения на Dell Technologiеs.

SSARM работи много добре и с частни компании. Сред тях са фирми от финансовия сектор, банки, стартъпи и други. Тези компании правят мащабни инвестиции за пълното обновяване на своите информационни центрове и дискови масиви, като основната роля за изграждането на ИТ решенията е отново на екипа от системни архитекти и ИТ консултанти на SSARM, работещи съвместно с представителството на Dell Technologiеs в България.

"За големите ни проекти предпочитан доставчик за нас е Dell Technologiеs, защото кратките срокове и отличното съдействие във всяко едно отношение, ни дава огромно предимство. Така успяваме да отговорим на очакванията на нашите клиенти. Чрез партньорството си с тях ние получаваме пълна подкрепа по технически и организационни въпроси, както и съдействие за оптимизация на доставките", обяснява още Димчев.

Перфектната и последователна политика по отношение на акредитация и сертификация и регулярното провеждане на семинари, курсове и ежеседмични обучения, помагат на целия екип да получава необходимата актуална информация и винаги да е в крак с всички тенденции на пазара. "От особено голямо значение за SSARM са личните контакти с техническия екип на Dell Technologiеs в региона. По този начин бързо и доста успешно подготвяме съответните технически решения и сме доста конкурентни на пазара", категорични са от SSARM.

Снимка: SSARM

За SSARM:

SSARM е българска динамично развиваща се компания с централен офис в София, България. Като системен интегратор тя е повече от 10 години на пазара, с основна професионална дейност по инсталация и интеграция на ИТ и комуникационно оборудване, разработка и имплементиране на специализиран софтуер, решения за сигурност и защита на данни за големи организации в публичната и частната сфера. SSARM предлага последно поколение оборудване, което е в гаранционна поддръжка, а данните са с най-голяма степен на защита. SSARM е отличена като най-бързо растяща компания в българския ИКТ сектор през 2018 г.

Снимка: SSARM


 Материалът е предоставен от SSARM.