Ива Стоянова се присъединява към екипа на Нова Броудкастинг Груп на позицията генерален директор "Информация". Тя поема ръководството на отдел "Новини и актуални предавания". Като генерален директор "Информация" Ива Стоянова ще работи за увеличаване на аудиторния дял на информационните и публицистични формати и ще отговаря за всички проекти на новинарския екип.

"За мен това е поредно предизвикателство в професията. Благодаря на братя Домусчиеви за поканата да съм част от най-гледаната българска телевизия. Това доверие ме задължава и ангажира да вложа в работата си не само опит и усилия, но и емоция и сърце за запазване на лидерската позиция на NOVA и все по-успешното развитие на медията занапред" - каза Стоянова.

Ива Стоянова има почти 25-годишен опит в медиите, като преминава през всички журналистически позиции - от репортер до мениджър. Кариерата й започва във вестниците "Народен спорт" и "Седем дни спорт". Следват длъжности на различни йерархични нива в телевизиите София Кабел, Би Би Ти и ТВ7. През последните 5 години тя e управител и програмен директор на Канал 3.

Като телевизионен журналист има специализация в CNN. Завършила е "Журналистика", "Спортен мениджмънт" и "Публичен мениджмънт и политики".