Във връзка с предстоящото въвеждане на тол таксуване, "Интелигентни трафик системи" АД (ИТС АД) предлага на собствениците на тежкотоварни автомобили и автобуси предварително да заявят необходимите им бордови устройства.

Желаните количества ще бъдат планирани и резервирани преди тол системата да започне да функционира, което ще позволи плавна подготовка за тол таксуването, приложимо за всички автомобили над 3.5 тона.

Заявяването на бордови устройства става чрез тол платформата TollPass.bg, на която е публикувана таблица с данните, които трябва да се попълнят. Попълнената таблица за заявка на бордови устройства се изпраща на info@tollpass.bg.

За ИТС АД професионализмът, качеството и плавното преминаване към предлаганата услуга са приоритет. Търговските условия, които предстои да бъдат обявени, са съобразени с добрите практики и стандарти в областта на тол таксуването. Със същата мисия и разбиране се изгражда и онлайн платформата за плащане на тол такси TollPass.bg- максимално интуитивна и лесна за навигация, където заплащането на електронните пътни такси ще става лесно, сигурно и удобно.

Напомняме на всички ползватели на ППС над 3.5 тона да се регистрират на TollPass.bg. Регистрирайки се, информацията ще се изпраща директно на посочения от вас имейл. Бъдете информирани за предстоящите етапи по въвеждането на тол системата и очаквайте покана за вход или регистрация на обновения TollPass.bg и запознаване с пълната му функционалност на клиентски портал.