Бритиш Американ Табако България беше отличена за най-добър работодател за 2021 г. и получи сертификат за "Best Employer" от независимата консултантска компания ARS Bulgaria (Aon Global Network Correspondent). Компанията заслужи престижното отличие след проучване сред служителите ѝ, които оценяваха политиките и инициативите на организацията в работната среда спрямо няколко ключови критерии - ангажираност, гъвкавост, лидерство и фокус върху таланта.

БАТ България е сред работодателите у нас, сертифицирани от ARS Bulgaria за 2021 г. по утвърдена световна методология, като резултатите на компанията са изключително високи. Престижното отличие беше връчено от ARS Bulgaria на изпълнителния директор на БАТ България г-жа Мила Маречкова.

"Вярваме, че служителите са гръбнакът на нашата компания и ние сме успешни, благодарение на тях. Щастливи сме, че БАТ България получава подобно признание за изграденото високо доверие в екипа и компанията. БАТ България е част от Групата БАТ, която прилага политики за насърчаване на многообразието; развитие на работната среда съобразно принципите за бизнес култура - смелост, бързина, доверие, отговорност и отношение към нашите колеги и партньори; отговорно поведение и устойчиво развитие и др. Всичко това допринася утре да сме по-добри от днес и да надграждаме нашите постижения заедно с екипа", коментира изпълнителният директор на БАТ България г-жа Мила Маречкова.