2020 е годината, която задвижи внезапни и динамични промени във формирането на нови модели на потребителско поведение. Успя ли FMCG секторът да влезе в темпото на реформа в мисленето и навиците на потребителите и да се адаптира към тях? Какви са важните инициативи, нови стратегии и каузи, с които производителите и веригите у нас отговарят на тази промяна? Представители на бизнеса, браншови и институционални организации ще дискутират трансформациите и новия път към още по-силната връзка между бранд и потребител по време на второто издание на годишния форум "Отговорни производители", организиран от списание "Мениджър" в партньорство със сдружение "Храни и напитки".

Той ще се проведе на 10 юли, от 10.30 часа, в залата на Международно висше бизнес училище София, с излъчване на живо в Мениджър Нюз, както и във фейсбук събитието Втори годишен форум "Отговорни производители".

Сред основните участници са Иван Чернев, председател на управителния съвет на Kaufland България, Яна Иванова, изпълнителен директор на сдружение "Храни и напитки България", Стойко Апостолов, управител на Фондация БИОСЕЛЕНА и Александър Христов, управляващ партньор в ПР агенция Параграф 42, който ще бъде и модератор на събитието.

В три панела те ще представят и коментират новите пробиви в производството на храни и напитки, как тенденцията за финансова дисциплина на потребителите ще се отрази на критериите за качествен и здравословен продукт, както и на чувствителността по темата за екосъобразно потребление, новаторските стратегии и процеси, свързани с качеството и жизнения цикъл на продуктите. Още за водещите теми на форума можете да видите тук

Акцент ще бъде и огласяването на данните от специално проучване за трансформацията в потребителското поведение, изготвено от агенция Параграф 42.

Освен онлайн, има възможност и за присъствие на живо като участието е безплатно. Общият брой на аудиторията е съобразен с изискванията на Министерство на здравеопазването за редуцирано използване на капацитета на залата, местата са ограничени, поради което условието за достъп е да се направи предварителна регистрация на www.events.manager.bg.