"Депозити с бъдеще" от БНП Париба отправя свежо предложение: да преобразим Черния петък в Зелен и вместо да харчим ненужно, да се погрижим за спестяванията си!

Банката на променящия се свят предлага специален бонус на новите си клиенти, открили депозит в периода 23-26 ноември 2018 г. - 75 лева бонус лихва. Предложението важи при онлайн регистрация през посочения период в депозитната платформа на БНП Париба и открит депозит със срочност 12, 24 или 36 месеца, с минимална стойност 4000 лв. / 2000 евро. Бонусът се начислява на падежа на депозита и е надбавка върху лихвения процент за съответния срок.

"Депозити с бъдеще" е интуитивна за ползване онлайн платформа, а откриването на депозит е оптимизирано в няколко лесни стъпки дори и през мобилно устройство. Услугата е без такси за откриване, поддържане на сметка и онлайн банкиране относно управлението на депозита. Клиентите разчитат на експертната грижа на персонален мениджър.

Черният петък като идея се заражда през 50-те години на миналия век в САЩ, но вече се отбелязва по цял свят и по традиция с него започва Коледното пазаруване. Търговците изкушават с намаления, а хората често купуват ненужни стоки само заради примамливите им цени. Отново в САЩ отскоро съществува и инициативата Green Friday. Тя приканва гражданите в същия този петък да посетят безплатно природни паркове и исторически резервати, за да прекарат време с най-близките си сред природата.

Този петък "Депозити с бъдеще" от БНП Париба също предлагат алтернатива за повече свободно време за важните неща в живота.