Първият печеливш от интернет играта на Технополис и Хонда е изтеглен Остават още 14 скутера Хонда Лийд и АТВ Хонда.
На 31 март веригата за бяла, черна, офис и IT техника – Технополис връчи първата награда от интернет играта “Абонирай се за електронната брошура на Технополис и спечели Хонда”. Щастливката е 22-годишната студентка от Великотърновския университет Светла Дюлгярова, жител на град Троян.
След като се е абонирала за електронната промоционална брошура на веригата и правилно е попълнила четирите кода, скрити в брошурата, името й бе изтеглено от клиент на хипермакет Технополис – Младост в София на 29 март 2011г.
Тегленето се състоя в присъствието на помощник-нотариус Милена Благоева и комисия в състав: г-жа Сюзан Еюп, мениджър продажби в Бултрако – официален вносител на Хонда за България, г-н Александър Цветков, заместник-управител на рекламна агенция МАД и г-жа Златина Шиварова, рекламен мениджър на Технополис. Още 14 късметлии ще спечелят Хонда Лийд в хода на играта на Технополис, а на финала в края на годината един щастливец ще получи мощно АТВ Хонда.
Играта не е обвързана с покупка, а абонаментът за електронната брошура на Технополис е напълно безплатен. Единственото необходимо условие е всеки участник да е абониран за електронната брошура на сайта на компанията и да открие 4-те символа “Знайко кара скутер Хонда” в специалната брошура, която ще получи. Наградите са повече от впечатляващи. Всеки от 15-те скутера Хонда Лийд струва 5400 лв., а голямата награда, мощното АТВ Хонда TRX250 EX е на стойност 8600 лв.