Зрелищен скок на Уолстрийт, след като Доналд Тръмп обяви извънредно положение в САЩ

Фондовата борса възстанови почти изцяло загубите от петък, 13-и, когато беше най-лошата сесия от 1987 г. насам

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вече се ОЛЯХТЕ - вижте си лигавника...

А за зрелищния спад предишния ден нищо не казахте :)

Докато главния печатар във ФЕД ежив и здрав, страшно няма. Тяхната абстракция на икономика отдавна не зависи от реалността. А вчера и официално общият им дълг надхвърли 76 трилиона. Честито.

АБСТРАКЦИЯ НА ИКОНОМИКА...та да си дойдем на приказката как се копаят парите...

и да не важи, но...за мен и за теб...все още хляба е с пари - книжни или не...

И официалните активи надхвърлиха 211 трилиона долара.

Я са сганта да поподскача пак щастливо. Кво стана със загубените 8,5 милиарда от Безос?

РАСИА ФАЛИРА СКОРО В МЪСКУА ЩЕ СЕ ГОВОРИ НА ПОЛСКИ

Ми то в тази руска провинция от векове се говори на полски.

Москва руска провинция ли била?

Полша е била. Векове наред. Както България в Османската Империя. Прости те това платените ретарди и прости ще си умрете.

Някой каже но пазарите падат Каже други пазарите скачат

На 14.3.2020г/събота/ фондовата борса възстанови загубите !!?

И аз това се зачудих, но си помислих, че може да съм пропуснал, да не би да работят извънредно по уикендите заради коронавируса.

Голям цирк на този Уолстрийт! Каква причина изтъкват за да правят кинти!!! Е немам нерви. С коронавирус съм.

Никой не може да мръдне железния Дони от втория мандат. Този човек владее публиката, телевизията, бизнеса, шоуто, а вече и успя да разчупи враждебността на инсайдерите и майнстрийм медиите. А и защо да не изкара втори мандат, като се справя толквоа добре? Премина през всички изпитания до момента за отличен. Европейците, които му се подиграваха се дънят при всяка криза и демонстрират безсилие и тъпота. Кой на кого трявба да се подиграва?

Тръмп ще получи втория мандат само благодарение на неистовите усилия на демократическата партия да го закрепи на власт даже с цената на собствения си разпад.

Дори САЩ, където са крайно пестеливи на болнчини и прочее екстри (то защото заплатите им стигат без да се налагат такива патерици) вадят извънредни пари за платен отпуск на тези, които не могат да ходят на работа.

Преливане от пусто в празно. Играта с трилиони долари, които просто ги няма и далаверите с реколтите на третия свят, които още не са засяти, са най-голямата шашма измислена в САЩ. За облагодетелстване на шепа алчни милиардери и ордата тунеядци от юпита, боравещи с парите на наивниците. Направо ще ме разплачат "загубите" вчера и "печалбите" днес след Тръмповите дивотии.

Коронавирусът няма да унищожи света, но хиените от Уолстрийт със сигурност са способни да го направят!

Светът се дели на хиени, лъвове и зайци. Познай ти от коя категория си!

Глупости! На този свят има само вълци и агнета. Някои вълци се опитват да са добри и се правят на кучета на стадото... За ефект или от объркване на ценностната система.

Така е прави! Обществото има доверие на желецюзняи Дони, чиито мерки и преди да обяви извънредно положение бяха напълно адекватни. Колкото до пресконференцията вчера - всеки журналист и кандидатполитик може да си вади бележки от нея, защото беше като по-учебник. Изявата подейства успокояващо, в същото време мобилизиращо без да се налага да се отричат очевидни факти относно опасността. Колко ли се радват американците, е не ги управлява някой лефтерн евротъпунгер....

Доналд Тръмп копира действията на генерал-лейтенант доктор Бойко Борисов!

Точно обратното е. Когато Тръмп зае по-твърда позиция и генералът наш се обърна на 180 градуса. Ако беше ме послушал овреме, сега щеше да обере лаврите. Ама не би.

Икономика, която се крепи на слухове, не е никаква икономика. Светът няма повече да е глобален, а ще се раздели на отделни геоикономически зони, които относително ще се затворят, за да спрат наглокасконският борсов и санкционен терор.

Що? Щото ти си казал ли? Знаеш ли как се прави? Купуваш като цената е ниска, продаваш като е висока. Доналд Тръмп ли не знае кога какво изявление да направи?

Ако го знаеше, защо е фалирал два пъти?

нещо като банкрупси...и чист като сълза после...

Реакциите на Уолстрийт са като на колоездач, който не може да кара колело, лъкатуши насам натам, без страничните наблюдатели да разберат защо и накрая, най-неочаквано, скача в дерето надолу с главата. Да го кажем по друг начин, тая борса никога не е улучила ваксата, индексите й постоянно се качват от балони, докато се пукнат или пък падат, когато някой президент пръдне, без особен ефект. Накрая, принципът е, че винаги се срива, когато никой не очаква и завлича милиони вложители не знам къде. Цялата тая шашма е кръстена с гръмки имена. Спекулантите са финансови съветници, печалбарите /наивници или тарикати/ са инвеститори, кухите сметки са акции без нищо зад тях, а индексът им, той е топчето в играта тука има, тука нема. Най-хубавоне всъщност е внушението на борсата, а то е, че може да се печели без да се работи,...ако си много хитър. Куха работа.

Неочаквано за теб.. онзи който прави изказванията ... Той си знае. Кога, как, и колко да каже. Не и преди да изкупил всичко възможно в най ниска точка... След това изказва и? Продава

така разправяш...защото имаш една единствена борса - Илиенци...

Я как боклуците щастливо подскачаха, как Китай срутил индексите и после изкупил и вие не знаете какво, а сега търгаши измамници и т.н.

Геко направи малко кинти на Уолстрийт.

Е как ги наричаха американците-косвени жертви. Не може само врагьт да тьрпи щети.

с ограда или не с 50 милиарда или не тръмп изтърва момента и това няма да се забрави вирусът е сред общностите. до месец ще са пламнали много сериозно.

трябва да работят эдраво и много стерилно да иэолират эараэоносителите в АМЕРИКА И ТЕЭИ КОИТО ИДВАТ В АМЕРИКА да ги наблюдават с полиция в карантиния период от 17 дни или ще иэпуснат края на конеца

и тия са във война

Че на тях за цялата им история не знам дали им се събират общо две десетилетия, в който да не са във война...

Всички, които задружно и усърдно плюха Тръмп заради извънредното положение, сега да се ухапят по задниците! Извънредното положение му развързва ръцете и за друго негово обещание- оградата по границата с Мексико! Ще има свиреп либерастки вой!

Ами, че те мексиканците сами затварят граница цата, а в момента на Тръмп въобще не му е до Мексико