Желязков: С 3% ще скочат вредните емисии, ако камионите се връщат на 4 седмици

Време е да помислим за реалистичен подход по пакета "Мобилност" 1, казва министърът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не ми се прави на умен!

А ако въведете ро-ла превозите с БДЖ-то?

Ако едно връщане на 4 седмици предизвиква 3% допълнителен разход на гориво, това означава, че всъщност тези камиони досега НИКОГА не са се връщали в България. Ами който иска да върти бизнес изцяло в някоя друга държава, да е така добър да си плаща ТАМ местните данъци, осигуровки и автозастраховки. Значи работодателят плаща някаква смешна здравна осигуровка за своите шофьори, които като се разболеят в чужбина, бидейки командировани, по закон тяхното лечение се поема от българската НЗОК, т.е. от всички нас! А всички много добре знаем как тези хора са назначени на МРЗ и са със здравни вноски по 50 лева месечно. Превозвачите да започнат да плащат нормални пари на работниците си и да не мрънкат за 3% увеличени разходи. Тези хоря трябва да виждат децата и семействата си поне веднъж месечно! Трябва да има човещина в тази професия, не само безумна експлоатация!

а с колко са се увеличили от това че караме на фарове ? от налудничавите ;скоростни режими ; ? от тикварската ;организация на движението; в градовете ? но за вас всичко е за крадене , обосновано с идиократски закони

Трябва да ги спрат въобщке,ако това е вярно. Като гледам и през наше село какви димящи и гърмящи грошки вървят ме обхваща ужас. Изкупихме боклуците на запада и с тях "усвояваме " ударно пари!!!!

Този е голям умник , щом е бил на Бъчвата любовник или лизи -бизи !

Така е, особено ако се връщат с бали боклук от ЕС!