Земеделци и животновъди ще получат близо 1 млрд. лева до края на годината

Около Коледа да направим всички плащания и хората да са доволни, заяви премиерът Борисов. Парите са налице, увери министър Десислава Танева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Източват се фондовете от големите зърнари. Това правителство субсидира тези, които печелят милиони! Трябва субсидиите за много големите земеделски производители да се спрат! Тези същите отравят българската земя с безазборно използване на пестициди !!!! Това правителство се ръководи от същите тъпунгери като големите арендатори, които вече имат свои депутати в Европейския парламент и се защитават техните лобита !!!

Тези пари се дават на хора като дебелият с кучето и фланелка на Борисов. Защото и 10 милиарда да потънат по пътя, пак ще ядем чужди плодове и зеленчуци и месо с ГМО. Това е истината за нашите ганювски крадци.

Айде че от кога им се точа на тези субсидийки. Поръчал съм си нова яхта и много са ми нужни в момента. Без тях просто съм фалит.

ей каква велика мощ са ПАРИТЕ!КОЙТО ГИ ИМА ПЕЧЕЛИ СИМПАТИЗАНТИ И ХОРАТА ОКОЛО НЕГО ДОВОЛНИ! Гарнтираните и сигурните парични извори ще спасят нашият Бойко,и неговата европейска партия! Добре,че Доган е зад гърба му!

Че преди избори се обещава ЩЕДРО и АНГРО , след това се млъква и се започва дрането !!!! НЕ вярвам на никого от всички , които сега ни гледат в очите и ни лъжат най-нагло , защото за 30г. всички се извъртяха да обещават , и накрая - Едно ГОЛЯМО НИЩО : Млади хора на по 28г. си изоставят децата по блоковете , че не могат да се грижат за тях - Това ли ни е ''ПТРЕУСПЯВАЩАТА '' държава , дето тези дето най-нагло нарушават законите ги правят ''посланници '' , за д се отърват от отговорност , а другите си правят каквото си искат ?!

Дотам сме изпаднали като ниво, че видя ли някой като теб да напише просто "ангро", а не "на ангро" да ме учудва. Егати ниската летва сме вече, че елемантарната грамтност да блести на фона на тресавището от посредственост - това имам "на в предвид".

Аз мисля, че не останаха балъци, които да вярват на вятърничевите бръщолевения на ББ.

Longines

Тоя селяндур с тениската с бочко е толкова тъп и прост,колкото е дебел!

дали и 10% от тази сума ще стигне до ИСТИНСКИТЕ, съвестните производители? Дълбоко се съмнявам...

Първо овчиците, след това прасенцата, а сега малко керливи парета за прах в очите... Дали се ядат тези парета, а тиквунчо?

Еха! Бая ще намажат чиновниците и тъщоте на гербаджии :)

Купиха си 1 милион гласа с 1 милиард.....Честито българи! Гласувайте за ГЕРБ!

Десислава Танева? Помние ли - Борисов се опита да я направи министър още по време на Борисов-1. Не успя, защото се оказа една от "принцесите на ТИМ" и се вдигна голям вой. Сега е министър на точното място. ТИМ чрез подставени лица и пряко владеят или "ареднуват" около 2/3 от земеделските земи. На тях и м обещава Борисов. За тях е заделила от нашите пари Танева.

Боко пак раздава и така ще е до 27 октомври. После...... ще видим.

Ще увеличиш ли заплатите в земеделския институт Стара Загора .на работните които са минимални.

Купуване на изборите с нашите пари ! А пък теза тези на снимките нищо няма да каже, че ще ме арестуват !

Вашите хора добре ще облажат. Ще имате доста крадени пари да устоите.

пак няма за вас

Тоа с кучето доказва, че \проф. Иво Христов е много прав в преценката си

Последната снимка обобщава електората на тиквеника - млад, с висше образование, спокоен, и в добра физическа форма.

ГЕРБери проклети от нашите пари ще раздавате на избирателите си!

си имал пари та си заревал като бесепар на бузлуджа за безплатни кебапи

ще избреца като кръна биволица