Коментари - Зеленият преход и пазарът чакат от властта спешни решения, при това не само в енергийната област | Бизнес.dir.bg
назад

Зеленият преход и пазарът чакат от властта спешни решения, при това не само в енергийната област

Принципният въпрос по темата в българския контекст обаче е имат ли политиците национална визия накъде водят страната

Обратно в новината
| Автор: Славчо Нейков*, експерт по енергийна политика

Коментари - Зеленият преход и пазарът чакат от властта спешни решения, при това не само в енергийната област | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зелените талибани са по-голяма напаст и от скакалците и вредата която ще нанесат е като на метеорит убиец!

ЗЕЛЕНАТА СДЕЛКА Е ПОРЕДНАТА ИЗМАМА ЦЕЛЯЩА ОГРАБВАНЕТО НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА

Ще бъдете бити до позеленяване мама ви мръсна

Нови правила за забогатяване. Кой не скача е червен.

Нещо няма ли да кажете за глобалното затопляне с това лято 21С? Или сега го сменихте на “климатични промени” - мама ви мръсна грантаджийска…

За страната е от първостепенно значение да усвои следните технологии: 1. Добив на водород или син-газ от лигнитни въглища. 2. Производство на е-горива от водород и въглероден двуокис 3. Разграждане на вода на водород и кислород с помощта на геотермална енергия 4. Изграждане на системи за добив на геотермална енергия посредством хоризонтално хидравлично разбиване 5. Добив на метанхидрати от 200+ метра в Черно море 6. Малки ториеви реактори в които може да се влага използвано гориво от АЕЦ Козлодуй смесено с торий

Е то останали зеленко бре!?! Къра е пълен с найлони, реките и водоемите с пластмаса. Навсякъде всичко тъне в боклуци и няколко милиона клошари ровят в тях...

Хич не ма валнува тъпата юрогейска зелена сделка, ще си ларам дизела, дорде не спрат всичките кораби

Всичко изброено ВЕЧЕ съществува, като технология на различни места по света. А зелените брюкселски талибани начело с Гретето, имат възможността да си направят харакири, ако това не ги кефи.

Абе ние с такива мощности сме на дъното, а като остане само зеленината не знам...

Що не си заврете тоя зелен преход , в кафявите задница?

Зад Гретето, което изглежда невинно се крият дърти мръсници от типа на Сорос, алчни и ненаситни за власт над Човечеството.Всячески се опитват да го поставят в някаква постоянна зависимост, за да се чувстват богове.

Забравили сте да забраните коментарите на този бълвоч.

Посолството ши упрай нищата. АНАЛдолскити слуги определени от ПОСОЛСТВОТО 4 Военни бази, био лаборатории, Тецове, Вецове, Веита, СМРАД Медии Нова тв, Битивито Митивита, 5 партии итн, Сяка гудина ПОСОЛСТВОТО даа 100 мильона леа за ТРОЛОВЕ от Козяка. Всичко е на ПОСОЛСТВОТО и от ПОСОЛСТВОТО, турско и американско. Тия атлантици ни дукараа от 27мо място ф света по ИЧР до 127мо и от 9 мильона население до 4 мильона мангали чрез тяхнити туркоробски проксита Мангала Костуф, Цара Симьон Хасан Две, Двойку бюрЮсуф, Киру Циганина и Асан Фасилев итн.

Ако искаш да правиш бизнес, не ревеш на държавата да ти плаща масрафите. Печалбите си ги прибираш ти, разходите - плащат всички. Това е комунизъм в чиста степен.

Аз не разбирам защо ни трябва Зелен преход!!! Нали кравите тровеха атмосферата според Гейтс! А безработицата, а упадъка на региони, а по-високите цени, а бедните,... Авторът е надраскал един низ от клишета, но решения за човешката мъка няма!

от началото на 2023 г. се регистрира огромен спад в работата на ТЕЦ на въглища поради смазващата ги конкуренция от страна на ВЕИ, която тенденция неизбежно ще продължи. - Славчо, няма конкуренция, има уреден мач за да спечелят определени среди. Какво правим като стане тъмно и тихи, за облачно не коментираме. Водорода е един, син, зелен,пембян има само в главите на некомпетентни хора.

Давос вижън фор де футуре. Гет ин де подз анд иит де бъгз. А реално: Деиндустриализация на Европа. Германия лидер в неяденето на месо, ветърните мелници, слънчевите тави, студуване срещу Путиня, мишкуване в името на Брюкселя, отваряне на въглищните мини. Яко крадене от пенсионните фондове да се правят Оръжия за Мир. Изключване от карбонови ограничения на военните комплекси. Ваксинационни паспорти. Карбонови данъци. Храни от хлебарки, червей и буби. Операции за смяна на пола на деца. Налагане на ЛГБТКЮ+ идеология отричаща биологичните полове. Министерство на Истината. Назначаване на жени по квоти. Личните качества нямат значение. Виар наркотици. Задължителни ваксинации с експериментални течности. Контрол над населението през ИИ. Национализиране на земеделски земи и водоизточници и отдаване под "аренда" за неопределен срок на Блек Рок, Вангард, Каргил, Байер-монсанто и Нестле. Водата не е човешко право. Корпоративен фашизъм под контрол над ПОСОЛСТВА, НПО та, ЕССР аутлети и лобисти за фараонско бъдеще. Скъп ток, скапана храна, високи данъци. Ма важно е да сме членки на "съюза" и слуги на ОТАНя.

Днес 19 Юни 2023 след вчерашната буря във Варна ми се наложи да пусна климатика на ОТОПЛЕНИЕ. Зеления Преход и затоплянето ми стартира климатика на топло. Цялата тази далавера наречена Зелен Преход не е заради Климата, а заради това, че целокупния Западен Свят нямат достатъчно изкопаеми енергийни ресурси за да издържат икономиките си и да поддържат бляскавото си благополучие. Нещастен опит да се отърват от енергийна независимост. Няма да им се получи.

налагат зеленият комунизъм

Си иска да има обслужващ персонал заврян у гъзут на една ръка разстояние, че Китай и другите бинбинистайски страни по Азия са малко далечко...

Ако е комунизъм е добре, но налагат суров капитализъм

Имаш предвид либерализъм.

Първо погледнах дали са разрешени коментарите. Имаше статия , която разказваше как с дотации и забрани в Норвегия се налагат електрокарите. Обаче, същата Норвегия, продава газ като луда и печели луди пари

зелени еугленни! Да.....а!

С ток от батерии индустрията не може да работи. Правени са тестове и резултатът е горящи батерии.

В Испания, теглили кредити и монтирали соларки. Правителството им спряло субсидии те и фалит. 6 000 семейства. Реват

Зеления преход чакал. Зеления преход ли ви е избрал бе мърлювци долни продажни.

Това е на голямата измама на ГЛОБАЛИСТИТЕ ЗА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО - ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ .....

За който знае английски препоръчвам да прочете “The real inconvenient truth” - MJ Sangster PhD. Професорът много добре обяснява там защо всичко това са едни големи глупости на търкалета, а “иначе една почтена идея е яхната и експлоатирана от тясна група хора с цел отклоняване и присвояване на огромни парични средства, и подмяната на демокрацията в свободните общества с подобно на социалистическа диктатура, под ръководството на Обединените нации”

Това каква измама е не е истина.

докато накрая не прозрях, че "зеленият преход" всъщност е зелен хайвер, и всичко си дойде на мястото! Заради "зеления преход" германците си затвориха всички АЕЦ-ове, та сега возят шлепове с въглища по Рейн... Много "зелено" стана! С уклон към жълто-кафяво, та чак до черно...

Бих приел, ако минусът е за "талибани", а не в защита на злото! Думата е ползвана за нагледност, без зла умисъл.

Няма какво да му мислят. Всичко е ясно, унищожаване на всички крави. Отнемане на земята от всички фермери насилствено или доброволно. Забраняване на използването на газ. Всички лични превозни средства се конфискуват. Замяна на месото със скакалци. Задължително месечен бустер за какъвто вирус пуснат. Всеки със цифров сертификат и домашните уреди се контролират от държавата. Преминава се към една дигитална валута всички други се премахват. Задължително на всеки 2 години трябва да се дарява един орган по избор. Въвежда се ЛГБТКю+- обучение в училищата. Задължително децата трябва да присъстват веднъж седмично на BDSM театрално събитие с полу-голи или напълно голи индивиди. САМО ТАКА МОЖЕМ ДА СПАСИМ ПЛАНЕТАТА! В други ден изтича срока даден от Грета 21 юли че земята ще се пръсне ПОБЪРЗАЙТЕ ХОРА!

Зеленият преход е огромна лъжа за огромни пари !!!! Жалки , че много хора не го разбират.

Да имат визия. Водят ни към пропас за да може шепа корпирации и подкупените от тях активисти и политици да се обоготят лично! Това е визията и тя се изпълнява безропотно.

Италия прие за законно добавянето на съставки от насекоми в производството на храни. Който си пада по спагети и паста да си чете съставките внимателно. Успех.

Фотосинтезата братооо.

Хе, а за някои - пазарна икономика.

Не ве Пеше - зеленизъм..

А дали ще го пише в съставките - надали.

Идеята е сега да се яде по малко, защото повечето хора се гнусят от такива храни и след години да се премине сериозно на тях. Пълна простотия.