Зелен сертификат се изисква във все повече от обявите за работа

Очаква се изискването да засегна най-вече секторите "Хотелиерство и ресторантьорство" и обслужващи дейности

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А, тва е нищо. По-"реномираните" работодатели вече искат задължително и жълта книжка. То аслъ, без жълта книжка кой ще ходи за зелен сертификат, че да почне работа.

Изисква се свикването на Комисията Клашников !!

И при нас не назначаваме хора без зелен сертификат, то лесно се разбира дали има или няма.

Може да искат зален сертификат,но им показваме червен картон.

Зеленият сертификат е медицинско средство за разпространение на вируси.

Едно време търсиха сервитьорка до 20 години с 10 години опит с висше образование и три езика да работи за 400 лева на месец А сега искат и да е ваксинирана

Аз ходя само на места където знам че работниците са ваксинирани и изискват зелен пропуск. Чувствам се по уверена за себе си и семейството ми.

ТОВА, ЧЕ СА "ВАКСИНИРАНИ", АБСОЛЮТНО НИЩО НЕ ЗНАЧИ ! КОГА ЩЕ ГО ПРОУМЕЕТЕ НАЙ-НАКРАЯ ТОВА - ЧЕ "ВАКСИНАТА" ПРАКТИЧЕСКИ НЕ ПРОМЕНЯ НИЩО! "ВИРУСА" Е СЛЕДСТВИЕ , ФУНКЦИЯ НА ЛИХВАТА И ИНФЛАЦИЯТА И ДОКАТО ГИ ИМА, ЩЕ ИМА И ВИРУСА!

Точно ваксинираните заразяват защото карат безсимптомно болеста Ако някой неваксиниран се разболее ще му стане лошо и няма да отиде на работа

всяко чудо за 3 дена....

Скоро ще станат 3 години Политиците не правят нищо против болеста и я използват за да ограничават правата на хората

То па понеже хората много правят .... ако бяхме нормален народ/държава до сега да сме с едни 70-80% и всичко да си работи както трябва , ма не , българина го пръскали и чипирали, всякаш някой му пука за българина.

Е@ати тъпнята...

Или кил геноцидис диск да им работят....педераси

Не виждам какъв е проблемът. За определени видове работа се изисква здравна книжка, включително ваксинация против туберкулоза. Никой не иска маджата му да я готви някой инфектиран с колибактерии, нали??? Значи здравната книжка не е дискриминация, а ваксинацията срещу ковид - е... аре, нема нужда!

Антиваксърите не работят в тоя бранш и не им е известно.

Повечето от тях имат малки деца сигурно и вероятно знаят, че такава се изисква и за да се работи в детска градина. Няма да им е приятно детето им да пипне туберкулоза примерно, нали, или да се прибира с разтройство непрекъснато...

Те тия болести не съществуват за тях ако не могат да ги видят и пипнат. Един локален льохман реши да лекува новореденото си което имало менингит с чесън и лют пипер вместо да го заведе на лекар. Детето умря разбира се длед 1-2 седмици, но той реши да съди че линейката не дошла на време. Приоритети брат!

Посрещнете новото робство с усмивка на уста и желание за работа. Свинщина!

Какво робство те гони како Сийке? Ни робство не си виждала какво е през живота си. Бизнесште гледат своя гъз. Като ти додат една камара туристи, къде ще отидат - при ваксинираните или антиваксърите? Робство хаххаха а!

Ми нали сте ваксинирани, бе! От какво ви е страх толкова панически???

Ваксинираните получават повече клиенти и повече кинти.

Антиваксърите ще убият туризма тая и следващата година. Помнете ми думата.

Няма антиваксъри. Има хора, които не са съгласни да участват в медицински експерименти. Омръзна ми да го повтарям. Стена да си, да си разбрал досега!

Това е дефиницията на антиваксърите.

Или си много тъп, или си много глъм.

Квото искаш, твоето мнение за мен не важи.Хаххах!Псувай колкот си искаш. Аз ще се хиля.

... или си сляп... Къде видя псувни?

Хаххахаха

Смей се, смей се. На глупака и пръст да покажеш, ще се смее.

А това законно ли е?!!!

Зависи

От вчера и Латвия разреши със закон уволнение на неваксинирани! Целият свят ги третира вече като ходещи между нас убийци! Ние кво???? Като пусна телевизора всичкото кретен антиваксър ср изтропва блажено.... Абсурдистан на Мунчо!

Да, ама Мунчо с един замах ще се справи със застаряването на населението, пенсионната реформа и здравната реформа. Като няма пенсионери и изпукат хронично болните, ще останат бол пари. Няма да има и корона вирус, щото кой умрял, умрял.

Както се казва, това са първите ваксини, които пазят от вируса, но не пазят от неваксинираните. Егаси случая! :D :D :D

Гледайте предаването „Въпросите със Светла Петрова“ TV1 България. Браво на Светла Петрова! Ще видите и чуете онова, което се премълчава в т.нар. големи телевизии! Зелените сертификати – бариера пред вируса или некролог на демокрацията? Разговор с д-р Цветелина Ценова и Мариана Христова. – Защо д-р Ценова няма да се ваксинира! „КИРИЛ ПЕТКОВ Е ПОДПИСАЛ ПРЕДВАРИТЕЛЕН ДОГОВОР С ЧАСТНА АМЕРИКАНСКА КОМПАНИЯ ЗА ДАВАНЕ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ ОТ ЗЕЛЕНИТЕ СЕРТИФИКАТИ НА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ!“ Интервю специално за „Въпросите“ с професор Жан Габриел Балик, след отвореното му писмо до френският парламент за ваксините и сертификатите: „ПРИКРИВАТ СЕ УСЛОЖНЕНИЯТА ОТ ВАКСИНИТЕ! ВАКСИНАТА Е ПО-ОПАСНА ОТ БОЛЕСТТА ЗА ХОРА БЕЗ РИСКОВИ ФАКТОРИ!“ Колко всъщност са ваксинираните българи? Сензационен ракурс към наболелият казус на журналиста Петьо Петков. Кой печели предстоящите избори – изпълнителният директор на маркетинговата агенция JTN Даньо Димитров, с горещи данни за предизборните нагласи. Гледайте тук цялото предаване:

Мислех че като антиваксъри не трябва дя вярваме на медиите като цяло защото лъжат и манипулират. Какво се промени че сега ни задължаваш да гледаме това предаване плод на медиите?

МИСИРКИ СМИСИРКИ ЛЪЖЛИВИ !

Защо никой не коментира колко "безплатни" са безплатните ваксини??? Ограбват ни като проститутка ама на нас ни харесва и малко бой да отнесем ако трябва. Преди бяха държавни облигации, ама тренда с ваксините видиш ли е друга бира. Поредния данък "живот"!!!

Ами ваксинирай се за да не е ограбване.Поне малко не те ли е еня?

Как е? Има ли кислород за него?

Всичко е добре,но осъзнавате ли на тези мерки какво им е наименованието?Ще помогна на тъпите задници!Нарича се тотална диктатура и с ваксирането няма да се приключи до тук,вече ги слушам да говорят за ваксиране на всеки 3 месеца,а с какво ще ви ваксират само те си знаят!Затова моят съвет е изолирайте се на село купете си животни и заживейте близо до природата,И също много важно,кон и инструменти за обработване на землята!Със здраве приятели и се въоръжете също!

На село ли?! Направо в пещерите и в горите ако може!

Ей, педали!

Ах, колко акъл лъщи от този коментар. Трябваше да си сложа слънчеви очила.

От толко напъни либерасткия световен елит май си го забива сам. На народа вече му е през кура дали ще има пари или не - отвратиха се от всичко и загубиха вяра в стойността на парите в този им вид. Не знам с какъв акъл подклаждаха и продължават тази невиждана инфлация и лицемерие относно един куп проблеми. На никой вече не му е до "просперитет" и разни путки майни дето с векове се крепяха на парите който този световен елит печаташе и сега самите те ги обезценяват, и така отворя очите на хората за различни ценности - да, идва промяна но дали ще е тази за която те радеят?

А ти говориш от името на народа, така ли?

Спри да ползваш облагите на либерасткия режим. Какъв е тоя компютър, интернет, технологии. Качвай се на москвича и дим да те няма.

При мен всички се ваксаха. Само един го изкара човека ама то нямаше ваксини тогава. Моя приятелка пак собственичка на бизнес. Прави се на умна. Сега се молим за нея.

Абе да питам - редакторчетата в дира - имате ли " зелени" серртификати??? А? Да?? А тогава си ги заврете....знаете къде!!!

ти като нямаш яд ли те е?

Скоро ще го е яд като не го приемат на работа -

Заебете ги ваксините да ви разкажа за тестовете. Лаборатория Лайнина нямат ПОС терминали задължителни искат тестваните да са на куп и добре да се отъркат. PCR теста го вадят на 3 час. Ама моля ви се тя технологията му иска поне 6 часа. Дайте парола за резултата. А не резултата само при нас и на хартия. Ама ви е нормални ли сте всякакви други изследвания ги давате on-line точно тия не. Оная ми изкара от 5 извора вода за да ми обяснява, че ще и го даде само на лист. Интернета към сайта за ковид не работел винаги. Криво ляво отидох в командировка до франция. Обратния тест гавра невиждана. Лаборантката някаква кучка невиждана наръга пръчката в носа ми с идеята края ѝ да стигне до гъза ми. На всичкото отгоре взе да я върти с две ръце все едно прежда преде. Почистване на бурии с телена четка ряпа да яде. Почувствах се като изнасилен. Не направо дефлориран. През цялото време изражението на лицето и очичките ѝ издаваха, че оная се кефи.

You made my day!!! 1000000+++++++++++

През какви препятствия трябва да минават антиваксърите само за да са "модерни и готини"

ти Дилдо, нали!

И кой ще ви работи бе хубавци? То и сега куцо, кьораво и сакато се наема. Все едно съм в соца пак почнах да си правя всичко сам

е таакива работници като тебе..... по-добре без

Такива като теб само стават да ги ебат!!!! Ваксната курва.

Заврете си го В.Г.З.

Гледайте предаването Въпросите със Светла Петрова има интервю с лекарка работила в ковид отделение и каза, че най тежко го карат ваксинираните и мрат най много и затова лекарите отказват ваксина. Другото са лъжите на Кунчевците.

Тя лекарката работата й по цял ден е да водш статистика за болните във всички болници как го изкарват. По цял ден звъни да пита кой как го изкарва вместо да помага на болнте. А и да не забравяме че броят ваксинирани с ковид е далеч по-малко и че в спешното ходят само най-тежките случаи. Никакво критично мислене от антиваксърите! Представител на правителството - Съмнителен Представител на антиваксърите - Източник на неоспорими истини. Всичко е до това дали ви пасва на мнението или не.

При мен неваксинирани не работят. Вече не работят....

Поздрави от мен. Евала!

Те и тия дето са при тебе явно "не работят", при условие че масово тъпанари се ваксинират смятай ква "нафта" си сипал в "резервоара". Сравни си отново отчетите след година и пак се "радвай".

това е пълно безобразие пълно...в UK животът почти се нормализила, да почти 80% от хората са ваксинирани но Доброволво...повтарям ДОБРОВОЛНО!......ща за нагло погазване на човешките права

ся да се похвалиш ,че си в ук ли го написа? Къде ли сменяш напикани чаршафи в някой хотел, ама айде

Нормализира се щото се поддадохте на релета, сега идат тромбите

Те и проститутките като ги питат как стигнаха дотук, и те "крещят" - ДОБРОВОЛНО.. ДОБРОВОЛНО..

Досегашният шампион по спонсорирани публикации в социалните мрежи – „Да, България“, този път не може да се мери с щедрите харчове на Петков и Василев Близо 44 хил. евро, похарчени за 7 дни. Така изглежда статистиката на „Продължаваме промяната“ в бизнес секцията на Фейсбук. Средно по 6-7 хил. евро дневно наливат двамата бивши служебни министри на Румен Радев, за да достигат публикациите им до повече хора.

Ако вече и Тялото си не Притежавам и някой друг ще решава какво да се прави с тялото ми, то сме стигнали нивото на УлтиМативно Р0бство от Китайски Комунистически тип, т.е. не притежаваш нищо, включително тялото си!!

Какви ги пушиш чадо?

В България с една игла са над 2,5 милиона. С две игли са 1,3 милиона. Над 1 милион българи няма да приемат втората доза. Защото имат странични ефекти, десетки хиляди починаха след първата доза. Като работодател не вземам ваксинирани защото имат тежки автоимунни заболявания,тежки сърдечни и ракови заболявания. Искам само стандартно медицинско. Не приемам рекета от правителството за тестване преди работа.

„Десетки хиляди“ били починали. Мазен трол, лъже яко. „Работодател“. Дръжки.

Дай поименно починалите от ваксините!

Пено Пенооо, за чеп за зеле не ставаш. Работодател била, хахахахаха

Възраждане и Костадин Костадинов премахват мерките ,ваксините и зелените сертификати. Другите партии подготвят закона за задължителното ваксиниране. Изберете свободата с Възраждане.

Още един облъчен идиот

Всеки иска работника да си върши работата и да не създава проблеми. Липсата на зелен сертификат все повече ще се оказва проблем.

вие не искате хора, а роботи - да са винаги изправни, да работят безотказно, да нямат личен живот, да нямат мнение и глас. Идеални служители

Chefo77

А не ти ли прави впечатление из коментарите неистовите крясъци, обиди и пожелания от страна на ваксинираните срещу Ковид към тези без? Кой нормален ще пожелае на друг човек да умре - той или негов близък???

Нацистите - Работата дава свобода. Румен Радев - Ваксината дава свобода. Фашиста Румен Радев няма ваксина срещу Ковид 19. Фашиста Румен Радев е заповядал на всички фирми да наемат само ваксинирани. Махайте Масона Фашист Румен Радев.

Аз не искам гнусни анти-ваксъри за колеги, да умират вкъщи и да не ни заразяват по офисите! Расате да им плаща социялните помощи

Аз не искам озлобени, оглупели инжектирани с експерименталка ваксъри да се разхождат из офисите и да сеят жлъч и болести. Да си стоят в къщи и да пият белина.

Виждал си ти офис- от улицата.

Експериментална ти е главата.

А Гнусен Гадев е ваксиниран с юнашко млеко у кафявата дупка.

Масово ваксиниране по време на епидемия само прави вирусните да мутират и ваксините не вършат нищо освен ,че го превръща в по-устойчив .И това е главното което искат да постигнат фармацевтичните компании, постоянно поставяне на ваксини през няколко месеца!!!!

Това просто не е вярно!

не било вярно?! ти как мислиш се правят СуперВируси в Лабораторията - ваксинираш мишките и ги заразяваш, 90% нищо им няма, но 10% умират , щото са с Мутирал Вирус, който Ваксината не лови. Правиме Ваксина за този нов щам, ваксинираме нова група мишки, заразяваме ги, отново 90% нищо им няма, 10% умират - взимаме от тях новият мутирал вирус и повтаряме цикъла. Така, след 10 цикъла имаме вирус със почти 100% смъртност. Този метод е описан от десетиление във всеки учебник по темата!

Румен Радев даядехуясъссемъдете на целия български народ!

И яшагоеба след изборите!

На родния пазар на труда, в който не можеш да намериш квалифицирани кадри, да го вадиш толкова голям не е на добре. Пожелавам успех на тези рабптодатели. Само да спомена на колегите ковидари, че сертификата им пада май месец догодина и ще тичат към палатките за реваксинация

Всичко ще отпадне до Май месец. Но виж, емоционалното увреждане ще остане още много години. Сложно е.

Това е пълна идиотия,има много хора,които няма да имат имунитет и след преболедуване,и след ваксинация,това е доказано и при предишните пандемии,затова никога не е имало такива простотии,като сега! Много хора се лекуват от тежки болести и са подложени на специално лечение с медикаменти,които неутрализират всякакви ваксини и отделно съсипват имунитета,тези хора искат да ги обрекат ли?!? А тези дето реват да се ваксинираме,нека се подпишат на документ,че ще отговарят за лечението ни,ако настъпят странични ефекти и тогава може и да се ваксинираме,а не само да лаят,като недобити кучета!

Точно. И аз това викам

Ами да си работят тогава сами тези дето го изисват, аз Никога няма да се Ваксинирам, дори това да означава да Умра от Глад и Икономическа БезИзходица - Свободата Няма Цена! Предпочитам да Умра Свободен, отколкото от Отровната Инжекция и Приведен като Р0б!!

Ми какво чакаш? Въжето на врата и ритай столът!

ами ти мислиш, че твоята страна ли е спечелила войната, ще видиме кой кого и то много скоро, при 20% ваксинирани в България, май моята страна ще помете твоята като куцо пиле домат!

Каква страна, бе, жмульо? Има живи и умрели! Има антиваксъри-идиоти и умни, и отговорни хора! "Моята страна "?! Отде ви изравят, ве, мушморок?

Ако вече и Тялото си не Притежавам и някой друг ще решава какво да се прави с тялото ми, то сме стигнали нивото на УлтиМативно Р0бство от Китайски Комунистически тип, т.е. не притежаваш нищо, включително тялото си!!

Румен Радев Българоубиец. Това е единственият коментар, който имам по отношение на корона ситуацията в България.

Само че ваксините Бойко ги закупи толкова много, а сега се чудят как да ги прочутата.

Те точно ресторантите си вкараха автогола с фалшивоте сертификати масово. Какво очакваха? Пандемият да се изпари? Сега има сертификати, но нямат бизнес.

Кунчев е едно от доказателствата за това,че ваксините не действа и не са за да ни пазят от вируса! От 3 седмици потъна в дън земя болен от ковид след три поставени дози ваксина,а вчера Кацаров дори каза,че поне до декември няма да може да се разчита на него,явно е зле положението му... Щом и 3 дози не те пазят от ковида,за какво по дяволите са тези ваксини?!? Затова няма да се ваксинираме,ако ще медиите да се спукат от лъжи и ако ще да се разпадне държавата накрая!

Зелен сертификат се изисква в има няма два сектора от икономиката. Няма никакъв смисъл от противопоставянето на ваксъри, антиваксъри и неутрални. Всеки ще придобие имунитет по някакъв начин - с ваксина или среща с вирус. Какво значение има откъде е дошъл имунитета, стига да си защитен?

Освен тия дето няма да придобият!

Да, здравето е личен избор. Никой не задължава хората да бъдат здрави, ако не искат. Ваксините са добра възможност за всички, които нямат друг имунитет.

не е вярно. Няма доказателство че ваксините са ок за всички.

Който не работи, няма да яде! А нали знаете че Хитър Петър тамън си научил магарето да не яде и то умряло :)

Сега всичкото циган ще може да работи,като шефове на заводи,като инженери,техници,специалисти,програмисти,нали имат сертификат....

То това антиваксъроте до един сте вишисти, баце :) Смех, смех :)

ЛЪЖЕЦЪТ РУМЕН РАДЕВ! Нямал нищо общо с „ПП“ на остапбендеровците? Не били продуктово позициониране на Радев заедно с Херо Мустафа? Ай сиктир, бе! „Случайно“ в един ден някой си Лорер ли, Лаурел и Харди ли, ебеш ли му майката, щото във Варна никой за уй не го брига тоя, посрещал Румен Радев и кудука му Илияна Йотова. И Радев доволно ухилен им слуша глупостите как обещават „изграждане на светло бъдеще за града“. Такова кретенско обещание не беше правил даже Портних & Боко. Щели да борят корупцията тия смешници? Хахаха! С новия шеф на Митницата – корумпе, новия шеф на НАП – корумпе, новия шеф на ОД на МВР – „чесън“, новия областен управител – шутиран от ДАНС некадърник, сгазил лука – всичките назначени от Узунов и Копринков на Радев. Осъзнайте се, събудете се и вижте истинското лице на Румен Радев, който мерзавски лъже! По същия начин като „ПП“-то му. ОТВРАТ!

Духай, ве, антиваксър!