Коментари - Заводът на "Тойота" в Санкт Петербург може да бъде прехвърлен на руска компания | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега руснакът, известен със спретната си душа на счетоводител, ще вкара всичко в ред в тия заводи. :))) Хората ще се избиват да си купуват от новите руски Тойоти. :))

Защо не?

от чикиджии. Пък то тези активи, тойота не могат да си изнесат от русия, и ....ето на остават там. А как и кой ще ги използва е друг въпрос. Но пък в България ,засега, и това няма, даже като въпрос.

Румъния произвежда Дачия. Чехия произвежда Шкода. Унгария произвежда Опел. Словакия произвежда Нисан Полша произвежда самолети и кораби. България произвежда , .... Брендо,амфетамини и каналджии. Да се посмеем, братя българи.

Заводът на тойота ще се преоборудва. Щял да произвежда копчета за шинели. В момента се търсят много.

А краварите и технике хиехи се впмиримват от. ЗАВИСТ ,чё завод тоята как-то и други заводи стават Руски !!!! Мак доналс загуби огрмната си печалька примерно около 900 доллара за час !!!а само в Москва бяха около 2500 точки

:)))))))))))))))))))))))))) НЕГРАМОТЕН ПАМПЕРС-ПОГЛЕДНИ КАКВО СИ ИЗХОДИЛ ТУК И КАКВО СИ МИСЛЯТ ХОРАТА ЗА ВАС ПОДЛОГИ НА ГНОМА:))))))))))

Българския е сложен език . А българската азбука е орязана заради вас . Повечко усилия тавариш . Да те срещне украинец , грузинец да те лашка . Чеченец да те целува

На времето в Ловеч се сглобяваха москвичи, мисля ,че бяха от серията алеко. Мой братовчед е работил навремето там и ми разправяше ,че се получавали цели портили на които са липсвало примерно дръжки за прозорците на задните врати и вместо това е имало бележка на която е било написано... Прощай товарищ -план!...

Откакто ford напуснаха говняшка най-големия им завод в санкт петербург е превърнат в дървопреработвателно предприятие и работи напълни обороти. Не може да насмогва да произвежда ...ковчези! Може да го намерите в нета не е лъжа!

Ти платения руски трол да не би да си в русия случайно? В твоята любима русия стандартът на живот е по-нисък и от българския. Ти ми говориш как видиш ли тук в България сме били мизерствали ама в твоята русия дето цените са общо взето същите ама доходите са доста по-ниски били процъфтявали:)))) Какво стана с великия москвич другарю? Дето не се продаваше и преди санкциите. Твоите руснаци глупаво тролче не могат сандвичите на mcdonald's да направят, ти ми говориш че щели да произвеждат нещо свястно и продаваемо в тоя завод. Колкото до банките глупаво келешче-едно време България, когато беше слуга на руснаците, фалира два пъти ама не си спомням да са го обявявали публично. Вече 89-та нямаше как да скриете фалита и нямаше какво да продадете за да си опазите....... Това е разликата между диктатурите като русия и останалият свят. Когато стане белята в любимите ти диктатури всичко се замита под килима пак който пострадал си е за негова сметка и да не сме да се обажда защото иначе затвор. Но нищо де все още не мога да разбера защо обичащите толкова много русия, се мъчите в гадния запад и се налага да работите като платени тролове и да пишете коментари по цял ден, вместо да отидете в прекрасната русия и да работите високоплатена високотехнологична работа.

И в какво ще го превърнат тия пияни колхозници - в дъскорезница или склад за боеприраси.

Ще си купуваме евтини НАМИ

Гледам руснаците до скоро пълнеха макдоналдс. Ама сега-вкусно и точка-са празни.

Ще купувате китайски коли събрани в Русия и с лепнато руско лого. Вече е факт.

А кой ги би в алчните кратуни да инвестират в руската мафиотска кочина.

То хубаво, ама няма кой да работи. Всички са могилизирани и работят като компост за следващия житен сезон в Украйна.

Ми прав си и у Чехия ни липсват украинците за мръсната работа....или воюват или никокаж нема се върнат...

А ти там за какво си , за чистата ли :)

Чехите не ти ли викат Пешо Циганина. Украйнците сигурно са най-работните там, като знам чехите колко са мързеливи, а и повечето българи напоследък.

Ще има частни от Китай и КОЙЙЙ ПЕЧЕЛИ.

Абе не знам, кой печели, ама губи Русия и руснаците. В диктатура, животът е тежък. Читавите се изнесоха отдавна. Останаха само гопници, психично болни и бедни пенсионери. Турция е пълна с руснаци, Казакстан също, Грузия, Армения, Азербайджан. И при нас не са малко.

Ти кво си се загрижил за руснаците ??? Глей си твойта кочина !

Ей сега ще им покажат рашките на японците, как се правят истински Тойоти. То хибриди, то електрически, то водородни, всичко могат руснаците и то го правят качествено.

Рашките не ги мисли. Банките не им фалират и пенсионери мое си купят храна .... Гледай Ко че прайме у булгаристан че стан вече го заслужаваме....

Към долните, подигравайте се, но реалността е: Купува се технологията, която е с живот минимум 10г., ресурсите са на една ръка, а специалисти ще се наемат, или купят. А дали колата ще е с емблема на Москвич, все тая. Огледайте се, новите коли от всички масови марки все едно един човек ги е рисувал.

Нещо не им върви производството на Москвичи. Аз лично бих предпочел японски или европейски автомобил пред каквото и да е руско дръвче.

Не се ебавай, нека всички си признаем, че караме недеждни руски машини.

Те са с повечето с Китайски частни както и много европейски.

Развитието на ДВГ и автомобилостроенето поприключи преди около 10-15 години, когато колите спряха да ръждясват толкова много и двигателите почнаха да изкарват по над 500 хиляди без ремонт. Тогава почна една тенденция за downsizing и турбота, която уж трябваше да направи колите по-икономични, но ефекта беше само че станаха по-скъпи, а някои дори харчат повече от еквивалентната ми кола с атмосферен бензинов двигател. От тази гледна точка, вече работеща производствена линия за сполучливи и надеждни модели автомобили може да има дългосрочна стойност за страна, която разполага с много петролни ресурси.

Тази година полупроводници догодина пълни. Целите ще бъдат постигнати независимо от резултатите. Всички петилетки преизпълнени и всички ще са равни. Добрият стар комунизъм, колко много носталгия... Сега всеки уникален комунист в България има шанса да изживее всичко наново. Само трябва да купи за себе си и цялото си семейство еднопосочен билет Самара...

Sofiaone

Очаквайте скоро новия хит на руския пазар - чудото МоТо - уникален хибрид между изостаналите части от тойота и гепени технологии, допълнени с добре проверения и надежден москвич от 1976 и малко чаркове от каруца, където не стига, хахахааа

Докато се надсмиваме, нека да се замислим, колко автомобилни завода има в България. Нека да се замислим и от неавтомобилинте, колко са български. И нека да се замислим ако на нас ни наложат санкции някога, какво ли би се случило. Когато човек се присмива е добре да се опра да си даде оценка с какво е повече от този на когото се присмива.

България произвежда много от компонентите за коли, които са необходими точно на този неработещ завод. Руснаците и да вземат завода нищо няма да направят. Те правят само най-елементарното - копаят ресурси и ги продават...

10% от БВП на България е от българската автомобилна индустрия. В нея работят около 70 000 човека. Да - не сглобяваме автомобли, но автомоблна индустрия имаме.

Ще наладят импортозаместително производство на конски талиги и каляски за богатите. Долу гейропейските двигатели с вътрешно горене - каруцата - традиционният православен, руски транспорт!

Като ти глеам коментари май баше у паника си улезнал...

Ще го разрушат и ще го засеят с картофи по стара руска традиция. На руснаците западняшки материални блага не им трябват - трябват им картофи, водка, Калашников и спецоперация

Хаха