Заводът на Фиат в Сръбия поднови производство

Около 2000 работници, които от средата на март са в платен отпуск, се варнаха на работа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а ние с Боби пием кафе кафе

Ние Какво произвеждаме . Сигурно според Тиквата , ние произвеждаме всички части за всички коли , а другите страни ги сглобяват.

Ако ми дадат безплатно един, може да го взема...апропо същото мисля и за френските коли!

Предполагам знаеш какво да направиш с мнението си? Апропо, името е Фиат, а не фият.

Фабрика италиана, Аутомобили торино... измислил го е дуче....за тази марка правопис не гледам и за френските също!

А бе образ фиат ли харесваш, НЕ предполагам, че знаеш какво да направиш с мнението си, щото от онзи който харесва фият, не се очаква твърде много!

ВАрнете се в 1 клас, неграмотници!

Бах маа му, от средата на март в платен отпуск!? Че колко отпуски имат тея сърболя, бре? Ами кога работят?

всяка сряда

Фолцваген идва до дни. Така обещаха Синоптика и Спящия красавец неотдавна на една гола поляна.

Фолксваген. "Фолцваген" е дума, използвана от хората, които не са ходили на училище.

Как си с чувството за хумор?

A kade e SRABIA?

На предницата на историята!

Фиат - в Сърбия. Рено,. Фолксваген, БМВ, Мерцедес, МАН - в Русия. Рено - в Румъния. Тойота, Пежо, Фолксваген, Киа - Словакия. А у нас? С най-ниския ДОО в света! Най-стабилните управляващи! С най-влиятелния и автомобилен немскоговорящ бивш президент!

Рено в Румъния, ама не е баш Рено, щото са собственици, ама продължават да си правят румънските кочинки Дачия!

Не е баш Рено...Ок,ама аз съм в Германия и всеки ден виждам поне 3-4 германеца карат Дачия. Ок,кочина е, ама СЕ ПРОДАВА. Нашият район е планински,всеки ден виждам поне по 1 Нива.Виждал съм и дори Лада Веста с германска регистрация. ОК,буклуци са...НО СЕ ПРОДАВАТ.. В твоето въображение може да има и супер продукт,но никога да не го произведеш..или никога да го продадеш...

Е па от 2001ва съм в Германия. Видял съм повече Фиат Панда поне 10х повече отколкото Веста+Нива+Дачич... нали се сещаш... Панда.... Та какво каза? Продават се? Ти като видиш кола с германски номер и си мислиш, че я кара германец ли? Щото 90% с тези коли са румънци, черногорци и хървати. Загледай се в хората в тях.

е кой ще иска да строи завод в България където Хитър Петър е национален герой за подражание. Всеки се има са специалист по всичко, но не може работата да си свърши. Там където с частната кола си вършиш собствени бизнеси. Там където ги редиш - "Роднина, милиционер, роднина, милиционер" и правиш "Куче касичка"... И после викаш - Боко е виновен, че не върви. Мислиш ли че хората не знаят манталитета на българина. Той една маска не иска да сложи, ти ще го накараш да прави коли??? Я пак пробвай.

Абе ти на мене акъл ли ще ми даваш?

Точно !!! :)))