Заведенията се отказват от протестно отваряне

Ако направят това и броят на заразените се увеличи, те ще бъдат посочени като виновници, смята председателят на браншовата асоциация Ричард Алибегов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами заключени тугаз и фалирали хем ги сърби хем боли

Тъкмо викам, тука както се бяха натопорчили всички във форума, направо нова република ще направят, като отворят, пък то какво ствана.. Цялата пара във свирката и след това, ама що нищо не стана. Като един политик наскоро дето викаше "Напред!" "Ще ви поведа!" и след това се оказа, че се прибрал да гледа по телевизията какво става и се тръшкаше, че не му се получило както си го представял. :))

Хвалибегов ,що избияга от обещанията и кого защитаваш???На подхварлена коричка хляб се радваш. И твоѝта не е чиста ,нали???

1. Нито едно заведение в България не отчита реален оборот. Как и на каква база сега да им изплащат реалните загуби? 2. Как така преди тръбяха, че заведенията изобщо не са рискови, а сега "изведнъж" решиха, че все пак може да има нарастване на заразени/болни/починали?

не излизам из под кревата. гледам всички инспекции, щабове, щаНове. целувам и се кръстя пред иконите на балта и кантара, изографисан в цял ръст лик на ген. на стената в посока ВМА и бия главата на всеки час.

Една психоложка наскоро разказа че постоянната пропаганда и мерките са една колосална хипноза на нищо неподозиращото население. Направи се изкуствено паника от една лека настинка, за да може да се награби властта и западните диктатури да се обединят под една власт. Както се хипнотизират по филмчета хора с часовник, така хората ги хипнотизираха с маски. Сега има една тълпа безмозъчни, безмълвни хора, които само изпълняват заповеди и не могат сами да се събудят от хипнозата. Въпроса е динствено какво кукловода ще направи с тях. И в лагера на смъртта да ги прати, те няма да разберат. Не могат. Под хипноза са.

Интересно под каква "хипноза" са народите под източна диктатура? В 21 век под "психоложка" трябва да се разбира тъпа кифла с диплома, която хал-хабер си няма от науката Психология. Доста, ама доста инфантилно изказване си изпляскал.

И що Китай, Русия, Индия и Бразилия им пригласят, на тия мръсници от Запада? И Англия като излезе от ЕС, ще влиза ли под новата шапка??

Е, най-сетне нещо смислено от кръчмарите. Те не били толкова тъпи, бе! Само се правели, ако мине - мине. И да им дадат някой лев ...

На Халибегов му го набиха с 200

Просто бойчето го извика на консултация... и явно му е казал, че не е здравословно ако отворят... я инфаркт, я белодробна недостатъчност, я катастрофа, я обесване, я се спънал и паднал някъде - всичко може да се случи, ако не послуша какво му казва бойчето. Повтарят се с ония бабикян - спирал протестите, щото ако се вдигнели заразените и дрън дрън.

А защо си мислят, че като отворят заведенията, хората ще се втурнат към тях! Животът се промени, пандемията ни промени! По-важно е здравето, а не кафенетата и ресторантите! Все повече хора го разбират, ще го разберат и тези, които прекарваха цялото си време по кръчмите! А, кръчмарите ще трябва да се пренастроят, животът ще го измисли!

Ти и преди пандемията не ходеше на заведения, защото нямаш приятели, нали?

Заведенията ще отворят, когато каже Меркел, Макрон и Джонсън, това е хунтата, която управлява Европа. Никога няма да позволят България да се превърне в спокоен туристически оазис, напротив ще направят всичко възможно за да ни смажат с рестрикции, които нашите управляващи с охота ще приемат. Заразеното им и обезверено население цяло лято на 2020 гледаше със злоба и завист, как българина живееше безметежно и без забрани. Спомнете си неистовия вой да затворим зимните си курорти.

Къв Джонсън те гони, бе, пич? :)) Джонсън не пее в Европейския хор вече. :)) Той си е самодостатъчен... като тебе. :))

Ако направят това и броят на заразените се увеличи, те ще бъдат посочени като виновници, смята председателят на браншовата асоциация Ричард Алибегов --- Но другата алтернатива е гладна смърт. За сметка на това здравните власти никога за нищо не са виновни.

СТРАХЛИВЦИ!!! А мислих да дойда да ви подкрепя на протеста!!!! Но за СТРАХЛИВЦИ няма да си направя труда!!! Сърдете се на СЕБЕ СИ! И вижте какво става във Франция, Полша, Италия, Испания и най-вече - в Холандия!!!! Имате си тартор - бойко го купи. След като го следвате като овце - останете си овце. Дано ви държат затворени още дълго! Заслужавате си го! Сами сте си виновни, защото сте СТРАХЛИВЦИ!

Нещо , дето не е копи - пейст имаш ли ? Или е трудно да пишеш сам?

Преместих си го. Да фалирват, кво ме интересува?

Точно така! До днес ги подлрепях, но страхливците не заслужават подкрепа! Продажниците също. А те са и страхливци, и продажници! Робски души!

баси страхливците! явно имат пари тогава...

какво прави добрият гражданин: - Той хвали великия лидер и изпълнява неговите заповеди - Той не излиза от вкъщи и не протестира - Той винаги е доволен от великия лидер - Той намира забавление не в разговорите с хора или с празненства с приятели, единственият му приятел е великият лидер. Да слуша и изпълнява е най-голямото забавление - Той е с забулено лице за да може лицето на великия лидер да блести по-ярко - Той отдава тялото си на великия лидер и изпълнява гражданският си дълг да вкарат в тялото всеки чип и всяка ваксина по разпореждане на великия лидер - Той хвали великия лидер при всяко негово страдание и при всяка болка

Червени тролове не ни трябват , правите си лош ПР , само необразованите хора ще ви се вържат на написаното ... ако целите този електорат , вършите си работата перфектно , дано плащат добре...

не ми се обяснявай бе другарю , а си върши съвестно и качественно работата на околовръстното , работи предимно без ръце и си слагай отзад по малко масълце

оборот, плащат минимални заплати, крият приходи, а искат помощи?!

Алиберберов ли мародеров ли? И Българин не е,ма не мож му затвори плювалника .

Поне е бял а не е черен циганин като теб!

Защо няма конкурс за най-големи мъжки шушумиги на света, най-после ще спечелим първото място. Дай им пиене, мрънкане и простотии. Поне 80 процента. А тия пък са сред най-жалките, помрънкаха малко, сигурно са им обещали нещо, като знаят, че и те не са съвсем невинни и хоп, близ, близ на Боку.....Не очаквайте подкрепа оттук нататък, смешковци. Никой не уважава шушумигите, а герберските шушумиги и лизачи най- малко. Нещастници.

протестира се на избори

Това ли е новата опорна точка, тролчо тролчев! Минава само пред дебили, сиреч гербери.

Не е редно в София да има отворени заведения когато в Пхенян няма. Хората не трябва да се забавляват! Трябва само да хвалят великия лидер! Това малко ли им е?

Затворете заведения. Забранете срещите. Робите не трябва да се забавляват. Какво искате? Роб да има нещо на което да се радва?

Редно е да отворят и кръчмите, след като отварят и магазините- всеки сам си решава, дали да влезе. Бъркотията е пълна, като преди всички избори. А на резняка са му набили канчето- то се вижда- но не е това начина

Арменците са християни , може и да има качулка

Когато получавахте на ръка горницата на скритите осигуровки и бакшиши не ревахте , сега 24 лв са ви малко .. еми то сиво вещество трябва .. Иначе , който иска да работи - работи, нали има доставки или бъркам? Това , че вие искате да си лепите салфетки на челото и да играете кючек е ваш проблем ! Къде , къде по - развити държави спазват драконовски мерки , а Ганьо си иска чалга лайвстайла..

Върви кажи, че искаш по-големи осигуровки и тчно от утре си аут. А това, че има разнос мет не ме топли, защото за мен няма работа.

Сервитьор е временна работа за студенти , учи - преквалифицирай се.. А до тогава , може фуудпанда или гледам санитари трябват по болниците ... Умните хора се адаптират , другите чакат да им падне куфарче със злато от небето- ти от кои си ?

КОМАР - не човек а ПРОРОК ""'туш-01-19-2021"""

Не му пука на министъра че ще фалират кръчмите.

Така и трябва. Тия селяни кръчмари не ни трябват. Можем и без тях

tonk11

Ми и на мен не ми пука! Мислиш ли че на тоя мазен али-нещо си му пука аз дали ще фалирам?

Всички плюете по ресторантьорите, а когато са отворени не ги подминавате. На Витошка не можем да се разминем от маси, столове и клиенти по тротоарите. И не само там.

ХАХАХАХХААХХА АБЕ РИЧИИИИИ РИЧИИИИИИИИИ ВИДЯХМЕ ВА КВИ МИШКИ СТЕ АРЕ МАРШ ПО ДУПКИТЕ !!!!!!!!!!!!!!ХАХАХАХХААХХА АБЕ РИЧИИИИИ РИЧИИИИИИИИИ ВИДЯХМЕ ВА КВИ МИШКИ СТЕ АРЕ МАРШ ПО ДУПКИТЕ !!!!!!!!!!!!!!ХАХАХАХХААХХА АБЕ РИЧИИИИИ РИЧИИИИИИИИИ ВИДЯХМЕ ВА КВИ МИШКИ СТЕ АРЕ МАРШ ПО ДУПКИТЕ !!!!!!!!!!!!!!ХАХАХАХХААХХА АБЕ РИЧИИИИИ РИЧИИИИИИИИИ ВИДЯХМЕ ВА КВИ МИШКИ СТЕ АРЕ МАРШ ПО ДУПКИТЕ !!!!!!!!!!!!!!ХАХАХАХХААХХА АБЕ РИЧИИИИИ РИЧИИИИИИИИИ ВИДЯХМЕ ВА КВИ МИШКИ СТЕ АРЕ МАРШ ПО ДУПКИТЕ !!!!!!!!!!!!!!ХАХАХАХХААХХА АБЕ РИЧИИИИИ РИЧИИИИИИИИИ ВИДЯХМЕ ВА КВИ МИШКИ СТЕ АРЕ МАРШ ПО ДУПКИТЕ !!!!!!!!!!!!!!ХАХАХАХХААХХА АБЕ РИЧИИИИИ РИЧИИИИИИИИИ ВИДЯХМЕ ВА КВИ МИШКИ СТЕ АРЕ МАРШ ПО ДУПКИТЕ !!!!!!!!!!!!!!ХАХАХАХХААХХА АБЕ РИЧИИИИИ РИЧИИИИИИИИИ ВИДЯХМЕ ВА КВИ МИШКИ СТЕ АРЕ МАРШ ПО ДУПКИТЕ !!!!!!!!!!!!!!ХАХАХАХХААХХА АБЕ РИЧИИИИИ РИЧИИИИИИИИИ ВИДЯХМЕ ВА КВИ МИШКИ СТЕ АРЕ МАРШ ПО ДУПКИТЕ !!!!!!!!!!!!!!ХАХАХАХХААХХА АБЕ РИЧИИИИИ РИЧИИИИИИИИИ ВИДЯХМЕ ВА КВИ МИШКИ СТЕ АРЕ МАРШ ПО ДУПКИТЕ !!!!!!!!!!!!!!ХАХАХАХХААХХА АБЕ РИЧИИИИИ РИЧИИИИИИИИИ ВИДЯХМЕ ВА КВИ МИШКИ СТЕ АРЕ МАРШ ПО ДУПКИТЕ !!!!!!!!!!!!!!

От днес започват да им изплащат по 20% от оборота за периода от 28.11.2019 до 31.01.2020 т.е. един средно горям ресторант ще получи между 30000 и 50000 лева. Затвориха им алчните усти на собствениците , а персонала ще духа супата с 24 лева на работен ден.

Един средно голям ресторант плаща средно по 10000 лв наем, който не им се опрощава докато са затворени. Колко според вас ще се нагушат "алчните" ресторантьори? Отделно до сега се видя че на много малко фирми са дали помощи от мерките им, по простата причина че бумащината е огромна, както и изискванията. Дават предимно на "наши" фирми. Така че, колега като не ст е в течение на нещата, не коментирайте от глупост.

Преди много години по времето на соца отвориха една дискотека в един планински курорт и се знаеше, че трябва да влязат примерно 30 човека , така беше в началото. След време се видя, че желаещите са много повече и вътре стана страшно, едвам се разминавахме. Та въпросът е по коя схема работят и искат да работят заведенията и то сега по време на тази ситуация, макар че от това което казват явно , че искат посетители до отказ ? Защото колкото повече толкова повече!

обещаха ми руската салата която престоява от по-миналата нова година, да я преместят у новите фризери на -70С а пръжолите да ги направят на МЕКИ - от мИсо

Трябва да се забранят такива протестни мероприятия по време на пандемия и всеки протестър с глоба! И без това са платени 90% от къмпинг анархистите , чорбаджията им да плаща и глоби! Така ще има пари в бюджета после да ги лекуват , а не чрез данъците на работливата част от населението..

Страхливци, а аз си викат тия ще протестират, управляващите ще се оплашат и ще мога да си отворя казината и пиано баровете. Заради тези мерки сума ти мои служители са без работа, молят се за къшей хляб за децата си и няма кой да им помогне щото всичко са затворил

Ти трябва да се "Оплашиш" от невежеството в което тънеш.

На коня на Винету му набиха шпорите и препусна галоп!

Какви помощи чакате като не сте си осигурявали хората и не сте отчитали Печалби, просто нямате Загуби , това показва сметката днес

държавата ти затвори фирмата и забрани да работиш е длъжна да те обезпечи. Ресторантьорите искат просто да работят и да си изкарват прехраната. А така нямат право, обаче имат разходи за наеми, които държавата не им опрощава. Всеки има право на труд за да може да си плаща данъците и преживява. Ясно?

Longines

ресторамньорите като започнат да плащат,тогава ще получат! ;)А не при обороти над 100 бона в петък и събота да отчитат по 500лв!За да получиш,трябва да дадеш беше казал Васил Михайлов в един филм!

Точно така , Държавата дава обещетение за затворени Бизнеси , но набаза Сметки какво си дал на Държавата и кокво губиш при затварянета

tonk11

"Всеки има право на труд за да може да си плаща данъците ". Я е това да идеш да го кажеш на бегов и на готвача му. Точно за него говориха преди 2 месеца. Управителя на заведението му се води на 4 часаов работен ден и "получава" 460 месечно.

ръководител. Членуващите да преосмислят "водачеството". Тоя не е техния човек, няма къде да ги заведе освен на дъното

тактиката РАЗДЕЛЯЙ и ВЛАДЕЙ работи яко - успяха да насъскат уличните пейки срещу чадърите на плажа

язък , сега промосковските протестъри ще си изядът ушанкити от яд

Страхливци, затова ще си правят правоимащите каквото си пожелаят.

и ще вдигат юмручета , ама на празни площади

Сега тролчетата псуват по тея които се борят за свободата си. Скоро картата ще се обърне и тролчета ще видят какво е робство и теб. Никой няма да ги съжалява! Каквото повикало такова се обадило.

,,мъжкия мъж,, му свиха перките. Обещали са да му пратят гавазите от НАП и прокуратурата И протест няма

Нещастни ми, Алибегов! Няма професионален протест без обществена и политическа подръжка! Друг е въпросът-"колко тежи", тази ваша организация и колко ти,като неин"лидер"!? Сега му е времето,подобни професионални организации да си уяснят-какви са в същност и има ли полза за членуващите в тях!? Нямало да се обвързвате политически! Синдикалната дейност е и политика! Слаб и безличен е ръководител на проф-съюз,който се страхува от политическа подкрепа,избягва такава и внушава,че е независим!? Независимост в този свят,няма никъде,за никого и в нищо! Демагог,който си дава вид,че е загрижен за бранша! Който седи на два стола,ще падне на земята! Cave ne cadas!!!

Аман от арменци! Този човек е един от виновниците за нарушението на карантинните мерки през пролетта, есента и зимата, а сега не искал да е виновен.... Боклук! Заедно с Мънгъров президента, отровното трио, Мая, Слави и Бойко Борисов е виновен за смъртта на 8000 българи! Като свърши това ще отговаряте!

тия 30 % 'фалирали' дали ще се преквалифицират в бюрото по труда ?

Хубаво би било протестно да отворят, след което всички протестъри и поддръжници на Клепоухия протестно да напълнят заведенията.

Ами то сега болните започнаха да се увеличават - три седмици след като учениците тръгнаха на училище. Ще се увеличат и повече, след като се разработи част от мерките( отваряне на фитнес зали, молове, зали за танци и др.) И ако протестно се отворяд заведенията и ресторантите след това правителството ще се оправдае с тях, че те са виновни за покачването на бройката на заразените граждани с Ковид19.

"Разхлабят" част от мерките

"Болните" постоянно намаляват. Новини не четеш ли?

ама вие вярвате ли на стъкмистиките на щаба? лъжеха, че се увеличават, значи сега лъжат, че намаляват...

Последните дни болните започнаха да се увеличават. В момента в България има близо 25.6 хиляди активни случаи и около 10 хиляди карантинирани което означава, че контактните лица на новозаразените никой не ги карантина. Масово не се спазват противоепидемичните мерки на обществени места. Също така до няколко седмици ще има нова гривна вълна в България.

"Масово не се спазват противоепидемичните мерки на обществени места." Слава Богу! Никви вълни няма! Ще си мине като всяка настинка!

Мутромилиционерогерберастката шайка унищожаваща България ги ут'епа ритуално, а те били нямали политически пристрастия и искания...?!?!?! Хай' холан пидирастия... :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Явно е имало малко акъл в главите им.

_stankow

Ами нека фалират, щом не искат да се борят за правата си !

Който бе обича свободата си достатъчно ще я изгуби!

Заради всички такив ревящи,заплатата на медиците трябва да хвръкне до небесата-те не могат да бъдат заложници на такива малоумници!

_stankow

Аха, и от щаба така казват. Само дето никой не им вярва ! И вие даже !

Че си тъп го знаем отдавна , не е нужно всеки ден да го доказваш.

Лекарите са необразовани марионетки на управлението. Знам го от личен опит.

ЯКО НАДУПЕНИ И НАКРАЯ ЯКО АМА ЯКО ИЗКЛАТЕНИ ЗАДНИЦИ.

Ето за това тази държава няма да се оправи... Никой нищо не прави... Всеки само се отказва в началото на пътя... Докато сме така, все ще сме си така...

_stankow

Всеки ден има протести. 200 дни и още не са се отказали някои. Така че не обобщавайте !

Днес не виждам някой да протестира.

Какви протести бе , тъпанар. Два тупана и два вувузела + Мая общата.