Заведенията поискаха оставката на Кацаров заради "безумния" му план за 100% ваксинация

Браншът смята, че държавата се опитва да изпробва първо с него въвеждането на задължителна ваксинация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каца пенсионирай се и се разкарай , не забравай да вземеш с теб мунчо и пияндурника рашков

"Заведенията" тълкуват случващото се с пандемията както дявола тълкува библията. Lockdown-а дойде в много правилен момент. Да, беше наложен заради наглото нарастване на броя на заразените но ефектът от него започна точно когато започнаха да се повишават температурите. Ако lockdown-а помогна за рязкото намаляване на новите случаи то температурите помогнаха те да останат на съвсем ниско ниво. Ако на това прибавим и ваксинираните и преболедувалите то става пределно ясно защо броя на новите случаи се движи около половин процент от тестовете. Това не означава обаче че няма място за нова вълна на есен. Още повече че до тогава има време и хората е логично да се отпуснат и да не спазват мерките. Което ни поставя в много кофти ситуация. А това че в плана се предвижда пълно затваряне само в зоните с най-много заразени е логичен ход предвид това че не може заради един град пр. да се затваря цяла държава. От друга страна съм останал с впечатлението че много от заведенията не спазваха мерките и когато те бяха на сила. Така че да се оплакват на арменския поп. Служебното правителство е пълна скръб но плана на МЗ е добър.

КАК ПРИЕМАШ НЕЩОТО ЧЕ ТОЯ ВИРУС Е ВЪЗМОЖНО ДА НЕ Е ТОЧНО ВИРУС А НЕЩО НАРЕЧЕНО ...........ГРАФЕНОВ ДИОКСИД............И СЕ ПРЪСКА НА ОПЕРДЕЛЕНИ ТЕРИТОРИИ С ПРЪСКАЧКИ........../ОТ ХОРА ПОДЧИНЕНИ НА ДРУГИ ХОРА/....... С ЦЕЛ ХОРАТА ДА ГО ПРИХВАНАТ........МНОГО Е ТОКСИЧЕН.....ЗА СИМПТОМИТЕ.............ВИДНО Е САМ СИ ГИ ЗНАЕШ.............

Товя не е бранша...Това са Бойковите мекерета !

При тази слепота да се вижда ефекта от ваксините, аз като ваксинирана нямам нищо против да пропуснем всякакви бъдещи локдауни. Ваксинирана съм и спокойна. Останалите - да му мислят.

Кво става с гръцките заведения бе малоумници? Защо там искат да се ваксинирани клиентите и персонала? За неваксинирани клиенти отделни помещения. Сега къде са клиентите ви? На морето и навън?! Как разбрахте, че не сте проблем? Два дни бях в Поморие. В капаните хората са гръб в гръб. Какви противоепидемични мерки, какви 5 лева? Нямам нищо против заведенията. Ако не работят, трябват компенсации. Но Смешника ББ, като ги затвори, що не искаха оставката? Или от мутрите ни е страх!!!

Вие си се ваксинирахте, но тестовете и маските не отпаднаха.

Разбира се, от тях се печели!

Ръцете на всеки който насърчава ваксините са изцапани с кръв.

Изцапани с кръв ЧОВЕШКА и омацани с пари на световната мафия.

Планът, който представи е тотално неадекватен! Какво затваряне? Тия мерки доказваха своята липса на медицински аргументи и ефективност. Най-инересното е, че преди да стане министър Кацаров говореше точно обратното. Говореше, че затварянията и ограничаването на основни човешки права е безсмислено. Стана министър и обърна палачинката. Това е едно жалко човече! Подло човече! Малко човече! Оставка веднага!

Стойчо Кацаров се оказа не само пълен неадекватник и неумник, но и като пълен мерзавец. Най-голямата издънка в служебното правителство! Оставка веднага!

Обърна резбата след като стана министър. Да очакваме ли от ИТН проф Чорбанов същото?

Касаров негодниго.........

Радев успя да намери най-некадърните министри. Бие всички последните 30 години :)

Интересно каква политика спрямо ковида ще прави правителството на Трифонов който до скоро отричаше съществуването на вируса.

Същото като служебното . Кацаров си промени мнението веднага като стана министър . Слави спечели хората с референдума , още не е.стигнал до властта и се отказа от основните искания.

Този и Минековия тулуп за рекордно кратко време се превърнаха в най-мразените министри. До сега винаги са минавали поне година две докато се направят толкова много гафове.

Ако и Славуца почне с тия мерки и простотии скоро и той ще бъде пратен при герб на народа му писна от тия простотии и ваксинации

Без задължителна ваксинация измъкване от ковида няма.

Хахаха, видяхме ги тези с големия процент ваксинирани... Вие като искате може да си поставите всички свободни ваксини, ще живеете вечно.

или вакса или го изкарваш https://trud.bg/%D0%B8%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B8-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%8F%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%B8%D0%B4%D0%B2%D0%B0-%D0%B2-%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-2022-%D0%B3/ Ама като стане ясно на всички,, че и без ваксата ще свърши, правителствата ще трябва да отговарят, и сега ...юруш на ваксините, че да си мислите, че сме ви спасили!

Каква наивност! По-скор няма оттърване от страничните} действия на ваксините

Министъра антиваксър на Рублен Радев иска да въведе задължителна ваксинация !?!?!! За власт да готови на всичко.

Следенето на пандемията малко го зарязах, че имам милион и една други простотии, с които да се занимавам, но моето интуитивно усещане, подкрепено от бая поизчетена (научно-популярна, а не научна за доктори) литература е, че поне следващата зима никой в света няма да успее да мине без поне малко или повече локдаун и трупове. Да ги принудиш работещите в заведенията да се ваксинират и въпреки това пак да са в локдаун, защото се налага, е много по-нечовешко, отколкото да са само в локдаун, без да са принудително ваксинирани. За жалост не мисля, че дори и 100% ваксинация, която така или иначе няма как да стане, ще доведе до избягване на локдаун. 100% ваксинация е едно напълно ненужно насилие!

брее алчност...... Това, че лкилентите ще мрат като мухи не им дреме... важно е да им вземем бакшишите......

Кой те кара да ходиш в заведение? Но не пречи на другите!

Абе га Кацаров каже да се ваксинират не искат. Но като тръгнат на море в Гърция си бият ваксините безропотно...

Който иска ще се ваксинира , който не -няма!

Затова Черноморието се пука по шевовете, щото народа се е юрнал в Гърция. Има едни 10% умно красиви дето се чувстват длъжнид се боцкат, за да ходят в Гърция и да плюят българите, че си мажели филии с лютеница на плажа. Част от тия умно красиви са и от категорията на красивите, дето обичат кожени инжекции и се борят за правото на кожени инжекции по улиците.

аф

Някой те е излъгал.

Всички искат оставката на Кацаров.

Червените кхмери и умнокрасавците подбуждаха народа срещу мерките и ваксинирането ,. и сега бумеранг се връща срещу тях?

Ковидарите не трябва да се допускат в власта защото ще ни наложат диктатура .

Бой по Кацаров, та да знаят другите след нещо, като цайсатите 30 годишни бибипки с идеи за задължителна ваксинация, какво ги чака.

Освен оставка трябва и да му се търси отговорност за противоконституциони действия - Заплахи изнудвания ипроче !

И правилно...