Затварят пустите хотели и в Златни пясъци

Засега ситуацията в Слънчев бряг е по-добра въпреки, че 70% от хотелите въобще не отвориха тази година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като построиха стотици хотели ще е така. После ще почнат да ги дават на работници за без пари или старчески домове и някой ще бъдат принудени да ги съборят.

На Приморско е пълно с туристи, включително и чужденци.

Тази година ги затварят, следващата ще ги събарят... Икономика само с хотели не се гради. И на стотиците крадци получили милиони с Лукановите куфарчета, кой им каза, че с хотели се печели лесно, и че за това занятие не е нужна наука, образование и познания. Колкото и привилегии да си купиха от продажните депутати пак не върви работата им. Защото трябва и акъл, а не само подаръци.

Да ги затварят. Обидно е,че предпочитат чужденците пред българите.Можеха да намалят цените тази година,но го направиха само на приказки.

Точно така! Можеха да намалят и да заложат на български туристи обаче от лакомия останаха празни - да го духат и да не ми реват !

Ми рака ще е и по зле ще стане!! при 10лв. такса паркинг и като продължават да събитат такси за кадър и шезлонги, въпреки лансираните безплатни такива!!!! Че за капак на всичко цените за нощувка в мизерна стая е колкото да си наемеш луксозна вила в Гърция за няколко дни... Да фалират и това е!! тия бивши биячи и мутряги дето станаха хотелиери с парите на народа е крайно време да се върнат на село и да почват пак да пасат патките!!!!

Иван Костов и Маджо пак не са се разбрали за цените на Златните. Няма да забравя как всички от заведенията поздравяваха Костов докато се моткаше по джапанки по улицата към плажа. И на въпроса ми - абе вие да не го познавате тоя, отговора беше - да, всичко е негово тук аххахах смятайте колко е лапнал на времето, че и сега покрай КТБ. Даже си имаше личена пешка политик - Радан реформатора :D

Долен лъжец си. Това е ясно от написаното

хах и какъв ми е зора да те лъжа точно пък теб и точно за това ?!?!? Порължавай да живееш в собствен свят и да вярваш на случайности и политици ;)

няма нищо общо с тези хотели нито с Маджо,може би го бъркаш с брате Велчеви!

Освен пустите му хотели, проклетите ресторанти ще ги затварят ли ;)

Балкантурист ли нещо... частни хотели.... оправят се частно.... хотелите са обаче част от много добраншове от тип подарен оборотен или монополен бизнес на наши хора.... и като станенякаква криза от ниво над тях и ги засегне.... скляпат на парцали и не знаят какво да правят освен към държавната хазан от тип дайте да да да дадем...

Направиха всичко възможно да ни попречат да почиваме в Гърция. Е не отидихме, но и при мутрите няма да отидем!

Да не се тревожим за нашенските мутри!Те си имат достатчно парична мазнина и са финансово угоени благодарение на българската съдебна система и дават сезонна работа на баби,дядовци,цигани и турци и тук таме някое студентче!

А, на ДОГАН БИЙЧ и ДОГАН САРАЙ за разлика от Златни Пясъци е пълно със наши момчета от нашата партия на нашите хора!

Жалко,наистина жалко!Господ е дал красива природа ,климат,море,плажове,минерални извори а всичко от алчност,простотия е съсипано!Всеки български политик,който е участвал във властта,или неговата рода има хотели и имоти по българското черпоморие,тези имоти и хотели не са на случайни хора!Как ли щеше да изглежда днес българското черноморие ако на него живееха не български мутри,а холандци,германци,датчани,англичани,американци!Но каквото е населението такива са и българските хотели и ресторанти по черноморието и други печеливши оборотни места!

моля американците да не ги включваш в хипотезата. виж им президента и ше ти стане ясно какви хора са гласували за него и пак ще го направят скоро.

Опашката за Гърция до Бургас да стигне пак ше се наредя. Лайно-мутро-барбарономорието да го духа. Да го духат и всички мутри. Мама ви алчна лигава деева.

_stankow

И на кого са тези хотели ? Частни са. На когото принадлежат - той да го мисли. Пък и вече са се изплатили. Може и въобще да не затварят. Не е селскостопанска продукция, че да се развали, ако не се продаде ! За моя бизнес, някой мисли ли, като ни затвориха за 2 месеца ? Като до ден днешен ни стоят проектите в съседните страни, не можем да ги довършим ?

Сега эатваряме догодина ще събаряме.

Мутрите затварят хотелите и ще реват за помощи. Защото имат да плащат кредити на банките. Обаче няма да намалят цените за българи. Българите - по-далеч от българското море. Да ги събарят хотелите и да направят къмпинги свободни за палатки.

и защо ще има различни цени за БГ и чужденци. Чужденците повече спат в хотела от нас ли? по-добре вземи реви за по-голяма заплата. идиотско е да има различни цени, базирано на националност.

и другите толуми...

А бе мутри долни, нали бяха свлачища там бре... Или за едни са свлачища а за други не са... Насрахте хотели по цялото море и ако тази леглова база се запълни туристите ще стоят прави на пясъка поради липса на пясъчна ивица. Проклети да сте!

"подпорните стени" нъл за туй ги стрОят - срещу свлачища!

Затваряне, тротил ... и след 12 години може и да има туризъм в БГ

У нас без тест и карантина се допускат украйнци а там има 105 000 потвърдени случая

нали щеше да го изтрепе тоя вирОс до крак?!

Не мое да си включне аурата да пази от вируса.

ДИРА,защо не публикувате неудобните коментари ?Долни сте ! ! !

Май половината мутрохотели трябва да бъдат затворени по принцип!! Пълно е с идиоти дето не са чували как се прави бизнес, а и на всичко от горе мачкат и норманите! Жалко само за обикновените хора които останаха без работа. А иначе чакайте Бокича да ве помогне ..

Да блатодарят на тъпото ни правителство дето би тъпана колко много случаи има у нас.

tonk11

Да си мълчат ли бе кретен?

По черноморието се намират перачите на Пеевски Доган и Домусчиев, делта гард каратиста Митко и той е на север около златните пясъци. Българският премиер Бойко Борисов и главният прокурор Иван Гешев са знаели, че Агенцията за борба с наркотрафика (DEA) и Управлението за специални операции (SOD) разследват българската компания „Биовет“ и бизнесмените Делян Пеевски и Кирил Домусчиев във връзка с наркотрафик в Близкия изток.

По черноморието се намират перачите на Пеевски Доган и Домусчиев, делта гард каратиста Митко и той е на север около златните пясъци. Българският премиер Бойко Борисов и главният прокурор Иван Гешев са знаели, че Агенцията за борба с наркотрафика (DEA) и Управлението за специални операции (SOD) разследват българската компания „Биовет“ и бизнесмените Делян Пеевски и Кирил Домусчиев във връзка с наркотрафик в Близкия изток.

не съм виждал! тия не ще да са герпави, тия са варелки.

Събарят грозните хотели. Това щеше да е новина

Бойко Борисов е ПРОКЛЯТИЕТО на БГ ИКОНОМИКА след тоя толуп ВСИЧКО СЕ СКАПВА НИЩО НЕ прокопсва 13 ЮНИ .1959 год рождения му ден трябва да бъде обявен ден за Национална катастрофа (13 наистина носи само нещастия)

а кой направи магистрали да ходиш на море?

Тъп Тулуп да се нариам -

е за мене! :)

Лакомата хотелиерска мафия сама се изигра. Ако не бяха притискали премиера да отмени рано карантината, а изчакали още 2 седмици, сега катината щеше да е друга. Лаком гз кръв сре

Милен Хотелчев е хитър евреин има тесни контакти с богати бизнесмени от БУКУРЕЩ-Румъния и хотелите му са пълни с мамалигари с кинти винаги Да ама другите хотелиери са кухи и си мислят че мамлигарите са крадливи и бедни а тва еЗАБЛУДА 2,5 МИЛИОНЕН БУКУРЕЩ пращи от богати хора които искат да харчат

Защо в Китен е препълнено? След 8.00ч няма свободно място на плажа. Много хора твърдят че тук е отвратително но фактите говорят друго

ит кард

Защото в Китен преобладават почивните станции, а не хотелите. Там са предимно българи. Дори забелязах, че в заведенията нямат менюта за чужденци.

те как са - на работа или на почивка?

В Слънчев бряг съм и почти всичко работи но макс ,има туристи много.

ит кард тооо ъъъъъъъъъъъ

Работи таратанци чужденци няма не говори глупояти!!

"Световното Правителство" съставено от шепа ИЛЮМИНАТИ... HE,.. искат да има БОГАТИ хора!!;) 3ащото, богатият е НЕЗАВИСИМ , не се ПОДЧИНЯВА и не се УПРАВЛЯВА а CAMO,.. от началото на новият век.. Oт 2000 година насам изключително МНОГО хора са забогатяли от Новите технологии, от петрол, газ и други природни ресурси , както и собственици на огромни корпорации , авиокомпании , хотелски вериги , туристически комплекси и.т.н...Обикновените хора като МЕН... ги ИЗКЛЮЧВАМ ... а НИЕ,... сме милиарди !!;) Но това е ВОЙНА между богатите и Корона-вируса е ЕДНОТО им оръжие !! Лошото е,че: "КОГАТО ...Конете се ритат , Магаретата СТРАДАТ" (бълг.поговорка) Не само ще ги затварят, ами и ще им ги вземат !!;) Това е врътката с Корона-вируса ! Съсипване на милиони фирми , особено тези с кредити а те са 90% тоест Нямаш клиенти ..Необслужваш кредита , просрочваш вноски ..Банките ти вземат имуществото , после го ПРОДАВАТ на НОВИ риби с НОВИ кредити!! Oсвен това,.. удариха и спорта! Cтадионите ПРАЗНИ (защото един футболист се Купува- ,.Продава за 100-200 милиона а заплатата му,.... (годишната) е по 30-50 милиона , освен това.. артисти , музиканти, певци.... 3а роля, в един филм "получил хонорар" 20-50 милиона... или певец... 3а една песен,... станала ХИТ.... лапа милиони,... а са само по на 20-30 години !!,...Това е,...ВОЙНА срещу ЗАБОГАТЯВАНЕТО !!;))

kalinvt

През последните два месеца България успя да привлече 50 процента от туристите, които обичайно почиват в Турция или в Гърция, сочи анализ на румънската туристическа агенция "Травъл пленър" (Travel Planner).

kalinvt

През последните два месеца България успя да привлече 50 процента от туристите, които обичайно почиват в Турция или в Гърция, сочи анализ на румънската туристическа агенция "Травъл пленър" (Travel Planner).

Някои хотели се поддадоха на психозата и въобще не отвориха. И се прецакаха.В Хотели на 5-10км. от морето българин няма да стъпи никога. И с вирус и без вирус. Всичко което е отворено целия август е препълнено. На плажа няма къде да си поставиш хавлията.

Слънчев бряг тука. Точно така е. Не може да си намериш свободен чадър

На Слънчака и на Златните от края на юли няма свободни стаи. Празни са хотелите на 5км. от морето, които се пълнят само и единствено от пияници чужденци.

През 70-те и 80-те години на миналия век България започва развитие на туризма и за кратко време успява да привлече много чуждестранни туристи както от страните от соцлагера, така и от Западна Европа, САЩ, Австралия, Канада. Във водещите западни медии през тези години се появяват множество публикации, които описват България като интересна туристическа дестинация, в която западният турист си заслужава да отиде. Ето какво пише за курорта „Албена” в. „Маями Нюз” : Островърхи бели пирамиди, издигащи се в полукръг върху пясъка. Това веднага ми напомни за средиземноморската архитектура в шикозните курорти, изпъстрили френското крайбрежие. Но аз се намирах в „Албена”, България – едно име, което трябва да се запомни. Новата европейска Ривиера е построена съвсем скоро., Така започва своя репортаж Барбара Бърнс от всекидневника „Маями Нюз”. „С целия си бляскав международен имидж, който представя на посетителите, които идват тук за първи път, „Албена” предоставя и някои приятни изненади за туристите, които искат нещо различно от шумните и добре познати курорти”. Публикацията разказва, че самото име на курорта е символ на красота, вълнение и чар в българската фолклорна традиция. Стъпаловидните фасади на хотелите в „Албена” са описани като „стълбите на Нептун, изкачващи се към синьото небе”, а 39-те хотела и вилите в курорта – като „модерни и комфортни”.

едни преживяват от туризма, други живуркат от него. Ако тези които си живуркат бяха умни, тези които преживяват сега щяха още да са на работа.

Докато струи тази злоба българска никога няма да се оправим. Давате ли си сметка, колко обикновенни хора преживяват от този туризъм и как ще се оправят финансово.

за да могат тея "обиконовенни хора" да преживяват" бетонираха плажовете на България и отгелдаха куп дебеловрати!

Даваме си сметка, но докато тези "обикновени хора" ме гледат само като дебел портфейл, който трябва да се изпразни не мисля да се поддавам на никакви сантименти в тази посока. Време е да се разбере, че сервирането на топла бира не може да ти купи нов мерцедес, а трябва малко да са по-скромни в изискванията съобразено с нивото си. Та така, "златната мина" изглежда се поизразходи и сега е време за равносметка - учене или сервиртьорско безделие... ;)

Там където има умни мениджъри, напалиха цените и направиха нормални пакети преориентирани за българи е пълно и се радват на добър сезон. Там където курортите и хотелите се управляват от олигофрени е тотал щета.

В ”Албена„ цените са си все така високи както преди епидемията,независимо че им намалихаДДС-то,явно нямат наяждане !

Бoko за да продължи да нагнетява страх и несигурност съспа и туризма, независимо че собсвениците уж бяха негови приятели... въпреки че кой знае какви цифри им е отсипал от шкафчето. Все пак не са пенсионери да се радват на 50 лв, нали?

Крайно врече е цялото крайбрежие на Кафявоморието е да бъде бетонирано от край до край,тогава ще отпадне и екзистенциалният въпрос,които си задават пишман хотелиерите ,защо българите отиват на почивка в Гърция,Турция,Хърватка и т.н..А ,ако не стигне само бетонирането на крайбрежието ,да започнат и подводно бетониране на морското дъно.Освен това на децата,чийто родители са се излъгали да почиват на Кафявоморито трябва да се раздават не детски лопатки,за да си играят както едно време,а малки къркачи и перфоратори ,за да трупат опит за бъдещата си професионална изява.Няма да стават научни сътрудници в БАН,я? .Смешни са призивите всички да отидат да по черноморието ,за да дадат своят принос,за могат партийно назначените концисионери на плажа и хотелиерите,които са партийни -финансови донори, да се обзаведат с нови яхти,бентлита,ролсове , а на новите любовници чалгарки,плеймейтки,моделки да бъдат обзаведени за временно ползувани с нови БМВ.та и Инфинита.Може наплива набългарски курортисти е намалял защото, хората са по мъдрели и не им се ходи на феодално разпределеното черноморие/кафяво-морие/.Голямо удоволствие, е да не можеш да отидеш до плажа защото мастити феодали са издигнали крепостни зидове и простосмъртният курортист ,трябва да бъде смачкан освен финансово, а и морално ,за да му се напомни ,че е трета категория човек

Има Господ! Милиардите на народа изпрани по бетономорието ни сега не носят печалби на крадците на прехода! И така ще е и за напред,когато вършиш беззаконие ще бъдеш наказан! Тези хотели са построени с откраднатите пари от народа,не са чисти пари,а са крадени,затова сега крадливите хотелиери ще останат без печалби...

Мутрите държат високи цени и искат 40 лева дневно за интернет. В Гърция кристална вода, бял пясък и евтино.

И като седнеш да пиеш бира (истинска при това) на барчето на плажа ти донасят и безплатна купа с чипс.

като си заредил багажника с русенско варено. Ако ядеш по ресторанти хич не евтино

Чак пък евтино.

Нещо не разбирам капитализъм частна собственост частни хотели а държавно субсидиране аз съм чувал че не тили върви бизнеса фалираш защо държавата трябва да ти плаща 60/40или 80/20 Ок не можеш.да продължиш продаи 51% на държаватаисполучените пари движиш но вече не си собственик а държиш 49% от имота така държавата ще притежава хотела и има смисъл да те спонсорира така трябва да става не само с хотелите а и предприятията с право да си закупуваш поела лека собсвеност а обратно но парите обратно е бюджета защо смоитеданаци ще подкрепям частници

Като ще се дават държавни пари на бизнеса - може. Когато държавата иска от същия този бизнес да дава по-високи заплати - не можело. Що? Ми щото държавата не можела да се бърка в частния бизнес. Ха сега!

Народа е беден и не може да си позволи скъпото БГ черноморие.

Направо умираме от глад...цяло лято ядем само пържени картофи и домати.Какво море,какви 5 лева.Сега сме го" ударили" на буркани,защото трябва да се прибере реколтата."А когато сняг забръска..."даже не ми се мисли...

ГЕРБ закриха и този бранш

Растеж чрез смърт - какво всъщност каза "Фич" в новата си оценка за България... Скоро и българи няма да има достатъчно за този бетон по черноморието

Нали еврейте започнаха да идват