17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво Боеко, най-подготвения си да управляваш

Случайно илюстриращата снимка е с тези купюри, нали? Мислете си, че и други могат да го правят законно или че тези други могат да са застрахователи.

Senator1

това е голяма измама застраховането. +Обират ти парите ако станело нещо. Обикновено се изплащат около 40-45% от цялата сума приета като застраховка.Разликата е чиста печалба. Пари дошли ей тъй от обещания. Сега изнасят парите навън и един добър ден няма да се върнат, а ще ги прелапат както обикновено ставаше до сега. поради тази причина застраховането следва да бъде монопол на републиката иначе за какъв чеп ни е република ако не пази нашата собственост. От 10.11. насам веднага се пръкнаха тези лакомии, които на работата търсят лекото и на хляба мекото.

Не пишете нищо за 09 септември 1944г., когато България пада под съветска окупация.

Средствата, управлявани от застрахователните дружества в България, към края на юни възлизат 8,76 млрд. лв., обявиха от БНБ. Проблема е че не само застрахователните дружества изнасят капитала Борисов ама ти знаеш

Догодина 500 лв "Гражданска отговорност" ....Защото, нали, застрахователите направо са на ръба на фалита ! Много разходи по изплащане на застраховки имат, казват....! И Парламенто гласува с две ръце ...!

Че тя не е свършила бе брато

тук ти пишат как си попаднал под окупацията на застрахователите, ама ти не вдяваш !

в Бъгария нарастват значи българите имат пари и са балами!

Заглавието е безкрайно лъжливо и подвеждащо !!! Когато се прочете текста , се оказва че нищо такова няма !

Кажете някой друг бизнес или фирма, специално защитен в законодателството като банките и застрахователите!

Банки, застархователни дружества, ония келемата за бързите кредити - ВСИЧКО Е МОШАНГИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!! ЦЕЛА НОМЕР 1 - ДА ОБЕРЕМ ЧОВЕКА !!!!!!!!!!!!!!! ИМА ЛИ ЛИХВАРСТВО, ИМА ИЗМАМА !!!!!!!!!!! Сметенете сумата, която вземта на кредит и онази, която в крайна сметка връщате. Сега си сметнете лихвения процент. Вземате А, връщате Б. Делете А на Б и умножете по 100. Полученото е лихвата, с която са ви одрали !!!!!!!!!!! Онова дето го дрънкат за сложна лихва е с цел да ви измамят !!!!!!!!!!!!!!!!

Ще изнасят, но надали Борисов е виновен. В България нито банките, нито борсата дава някакви възможности за растеж на инвестиция. Даже ако си държиш парите в България, трябва и да им плащаш. Шом е така, явно ще ядат дървото...

Пред възможността да дойдат червените тулупи на власт парите веднага бягат в чужбина. След тях и хората. Нищо ново.

Машаллах ...

Ти чете ли статията дебиле?

500 евро банкноти - слочаенос? Не мислъ!

Бихте ли уточнили как ще запази републиката моята собственост от пернишкото земетресение моля?

Дери,влачи тоз български народ ! Доходността е в закупуване на недвижими имоти в чужбина ! Подсигуряват се хората за старини !

Колега не аз контролирах финансовият пазар 12 години . Така ще е докато се гордеем че парите пращани на родителите от чужбина са най- големият инвеститор в това забравено от бога място

И какво ще стане, ако се сринат борсите където на вложени тези пари? Ще пият ли по една студено вода застрахованите или може би държавата ще ги спаси?

И ква точно е опасността кои са червени ??? Тия дето все пак провеждат избори за председател на партията ли? Щото в герб не съм чул някой да се кандидатира срещу Бойко или да изрази несъгласие с него по даден въпрос.

Заглавието е подвеждащо. Нищо не са изнесли. На Ганя посраните гащи няма как да ги изнесеш.

В денят, в който ми изтече каското автомобилът ми беше откраднат. За щети винаги изплащат по-малко и то след 2 месеца ходене по мъките. Вместо да плащате застраховки заделяйте сумите. Ако се наложи, възвращаемостта е много по-голяма. Оставете ги да фалират.

Богат народ сме - крадат ни най-нагло, а ние безхаберно си свирукаме! Хрантутим западняците, а ходим голи и боси!

Преди 10.11 имаше само ДЗИ. Републиката имаше монопол. Удари земетресението в Стражица. Хората пиха студена вода. В тая територия нищо не помага.

Браво, похвално!

Ето в какво се изразява вътрешното инвестиране. Тези милиарди при добра икономическа политика могат да влязат в икономиката за повишаване на нивото и и доходността. Това е работа на министъра на икономиката.

Като се застраховаш в Булинс е така. Никой не ти е виновен че си налетял на еФтиното.

Викате СИК и ВИС най-големите душмани а хахахахахахахах....

И къде, че ги вложиш? Я ме светни малко. В изтърбушените червени фирми ли? На БФБ други няма. За това и оборот няма.

В нови производства с подходящите кадърни хора. Виж Тръмп какво прави. Един такъв ни трябва и на нас.

Пред възможността да дойдат червените тулупи на власт парите веднага бягат в чужбина.

Някои сигурни, където те влагат, не се сриват за дълго. От опит знам, приятел загуби 70 000 евро февруари и си ги навакса напълно за тези месеци.

Банките са изнесли трипъти повече,идват от чужбина грабят ни с огромни лихви и такси и изнасят парите,да банките са по опасни за страната от хунтата но хунтата позволява грабежа на банките....

После Гражданска пак била малка. Да я вдигнем, парното и него, данъци...

Аз продадох Монбат на 8лв. малко преди да избухне аферата с боклука и да падне на 3лв. Да се инвестира в червени фирми е все едно да си изхвърлиш парите на телефонен измамник. Познавам хора които си продадоха жилищата за да си купят акции по 41 000лв./бр. на Холдинг Пътища на В. Божков. После тези акции станаха 5ст./бр. Енемона същата история. Мога да спомена и др. но ме мързи.

ФАКТ

Банките са кръвоносната система на една икономика. Учи се в университета. Само да спомена, че Университет е нещо малко по различно от кварталната кръчма.

И в следващия момент ще дойдат Пеевски и Петьо еврото да ти вземат бизнеса. А нема нужда мерси.

Тебе, кой и какво ти открадна? Да не се окаже, че ти си грабил, като за последно?

Какво ти е взел на тебе Пеевски и как?

Най-неприятното е че държавата наистина ще ги спаси.

Правиш се на много хитър, отракан и над нещата, но всъщност си мърша, дегенерат и хитрец на дребно.

Видял си акции, на ТВ само, клошар лъжлив ...

Тия дето фалират България всеки път, когато я управляват.

Армеец бяха, и те ли са евтини, а? Застраховател ли го раздаваш или си просто уникално наивен?

Каква по - нагла "законна кражба" от отънелите ни джобове?! Защо не инвестират у нас? Мизерници...

Това всъщност е много добра новина за всеки застрахован!!!!

А дали не си и сред организаторите на въпросната афера?