17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пускат ни такива новини да драгият читател да сии мисли,че богатите също плачат. Е, март месец бях в Париж с домочадието, с предварителна подготовка и без особени глезотии, но собикаляне с бус, билети за музеи, храна...Е доплака ми се в София, не от културния шок, а от съпоставката на цени и качество, лъжете се че тук за средностатистическия данъкоплатец е по- добре. Напротив, но франсетата си търсят правата, родинат на демокрацията, а тук какво ориенталски гьобеци и манталитет. С векове са пред нас - Хуманизъм, Просвещенство и т.н., тук връщане назад в Еволюцията с бясна скорост, щото такъв ни е материалът и е по- лесно.

Хартийките лесно ще се напечатат. И до безкрай. Но ценностите за поколения и цивилизацията са под въпрос. Комунисти, банкери, извратеняци са вече повече от нормалните бели хора. Белите мъже какво да губят и за кого, за какво и докога да чакат?

А моралните щети, които Макрон и ЕС нанесоха на обикновените хора за колко са? Бъдете свободни от заблуди.

Да си наведат главите и да не се бъркат на Макрон.Той си знае .Малко ще погладуват и ще се оправят.Ние след 40 години ще се пооправим

67 милиона французи дават по 3 евро и готово. Хората искат да ядат и да живеят нормално. Не им пука за тези 3 евро .Вие спете и утре ще видите терминал 2.

Революция колко струва...оная яла пасти....тоя е на почивка в сен тропе. Ха да видим как ще свърши това?!

Проблемът не е в загубите на застрахователите и собствениците на молове. Проблемът е, че средната класа протестира, средната класа обеднява, средната класа не иска президент-слуга на корпорациите. И решението по никакъв начин не може да мине през сговор между корпорациите (застрахователите) и крадливите политици. Откажат ли да плащат на ощетените, реакцията ще бъде лавинообразна. Ще бъде непростим политически гаф, ако политиците си мислят, че протестиращите и хората с потрошени коли стоят от различни страни на барикадата и се опитат да ги настройват едни срещу други. Време е макАрон и баба му да си ходят, а покрай тях - и други еврогейски политици да се сетят, че ледът, по който ходят, е много тънък и доста напукан.

Е, да ама франсетата го могат, унгарците също... Чудя се немците докога ще се скатават и ще търпят техния бабишкер- подлога. за нас е ясно- ние и за овце вече не ставаме- въздуха ни обложиха с данък, остава да ни разпродадат за органи за неплатени сметки, и никой гък няма да каже.

18 брюмер наближава, после 7 ноември, после 9 септември и после сеч и пак наново. Що им трябваше да се бунтуват робите. Толкова добре си беше докато кротуваха и ни работеха безропотно.

Щеше да им излезе по-евтино без протести-изпълняват им исканията и готово.

С терористи не се преговара.