Зареждат хотелите с храни на български производители

Десислава Танева: Хотелиерите да върнат обратно българските си клиенти с българско меню

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази Десислава Танева на какво е министър. Тя наясно ли е че в страната няма животновъдство, а земеделието се свежда до зърнени култури. Освен тоалетна хартия и алкохол какво друго българско ще предложат хотелиерите на българските си клиенти?

От сътринта жена ми обикаля магазини и тътговси вериги -Никакви зеленчуци. От къде тази българска стока им бръмчи в главите на управниците. След като от Н.В за десет години не сме чули думата земеделие или животновъдство- сега търсят под телето вол -ама то и теле няма .Всичко е плод на фантазиите им. Както впрочем и благоденствието на държават което го има само във въображението МУ -Трижди проклет ,да е.

Българският партиен администратор е смешен. Понеже не могат натрапят родното производство на веригите и българите не го купуват, тогава хотелиерите всичките са наши хора, ще им издадем заповед да изкупя Бг продукцията. Ще стане ама надали. Втора серия на майтапа.

"Пред медиите гориха и министрите на туризма Николина Ангелкова и на икономиката Емил Караниколов." Какво гориха тия двамата бе, дипломите си ли?

Престанете да лъжете хората! 80% от плодовете, зеленчуците и месото са вноС!!! Няма как с 20% родно производство да се зарежда навсякъде и да твърдите, че е българско! Второ, голяма част от суровината е внос! Това не е означава, че след като местна фирма го преработи в даден продукт, то става българско производство!