17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хората от другата страна на границата вече я експлоатират, а ние разкопаваме направеното, заради забравени отводнителни тръби.Поне на 18 места чисто нов асвалт се копае ама копае.

Срок на изграждане - 3020 година. Максимална скорост на движение - 30 км/час (защото иначе на евробабите ще им изпаднат ченетата от бабуните). Изпълнител - фирмата на баба Гицка от Подуяне и циганския оркестър от Петърч.

Нали Лилето Павлова трябваше да я построи от 2012 до 2016 г. Защо не и се търси отговорност за провалените проекти и загубени пари?

"Новите" разпаднали се магистрали (Пловдив Ст. Загора) няма кой да оправи... Иначе нова се строи. Вечния строеж на Хемус, никак не бърза, понеже премиера каза, че като го построи ще се оттегли от политиката:)) Посока Монтана, Плевен, Русе, никога няма и да има магистрала. Кресненския участък на пътя за Гърция и него няма да видим приживе. Важното е да се отпуснат пари за "усвояване" и когато се окрадат и пътя се разпадне, да се усвоят още толкова за ремонт.

Реално, като тръгне човек от Лондон за Истанбул, цялото е магистрала, НО БЕЗ КАЛОТИНА-СОФИЯ!!!

Въртим-сучим, всички магистрали ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да за започват от София и да водят към София-"пъпа на света" …. Нищо че към най дългата граница на България, границата с Румъния НЯМА нито една магистрала или проект за магистрала …. В очите на нормалните народи, смешна държавица е България …..

В България трябваше да има и напречни магистрали, а не да се мисли само за София.

Евала, Баце! Велик си! Затова печелиш избори след избори.

ейй келеши такива, защо преди това не оправите магистралата от Пловдив до Стара Загора, пък после другото...........или фирмите ви огладняха нещо?

Ние искаме да пътуваме на Запад, не на Изток!

Искаш, не искаш, султанът ни от 2000 години е все на изток (Византия, Османите, СССР). И по-добре поне да е по на север, че втората част на никнейма ти, ще я усетиш буквално.

14 КМ за ДВЕ ГОДИНИ, тия БИЯТ РЕКОРДИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Има ли друга СКАПАНА държава, която като нас да строи: А) БАВНО, Б) НЕКАЧЕСТВЕНО, но И В) СКЪПО!!!!!!

Построихме "Хемус",започваме нова магистрала.Отпуснати са нови пари за крадене

Луканов, Виденов, Станишев и Орешарски по колко километра построиха? ГЕРБ може и да крадат, но все пак след тях остава нещо, докато при комунетата - нищо!

Амчи то асфалт не се ядем бе тъпако!

+

Защо се казва "Европа"? Аз си мисля че, пътят към Румъния така трябва да се казва а не към Сърбия. но все пал аз не съм от София

Недей да мислиш, приятелю, не ти се отдава! Ама ни-как!

Ах колко хубаво звучи, ще строим бъдещето на България като част от бъдещата автомагистрал "Европа". Значи пак опряхме до асфалта , дано поне е по-качествен?!