Започва извънредна проверка на топлинните счетоводители

Изравнителните сметки се забавиха, МЕ поиска и нов срок за възражения - до края на септември. Ще бъдат преразгледани съобщенията за абонатите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

големи мафии - топлофикациите и водоснабдителните фирми. Крайно време е да бъдат ударени.

Време е мафията ТОПЛОФИКАЦИЯ и нейните изродчета да бъдат фалирани. За Бога, Братя и сестри, НЕ ИМ ПЛАЩАЙТЕ!

Стои си огромният ПРАВЕН ПРОБЛЕМ - топлофъкациите събират пари за непоискана услуга. В нормални територии това се нарича рекет, данък в полза на частна фирма. Топлинни счетоводители и други алабализми са само малки кърлежчета, маскиращи огромното законово безобразие.

Борисов щял да проверява Фандъкова, която му пълни Чекмеджетата?!! Циркът е пълен.

Започва извънредна проверка на топлинните счетоводители - прах в очите на гражданите !!!

Това е една не нужна структура, колто се издържа с нашите пари, взети нагло и начислени върху нашите сметки. До кога ще търпим това безобразие. Сметките ни ще паднат на половина без тях.Предлагам протест срещу тази мафиотска структура.

само бсп ще оправи топлофикация

Е как иначе - нали тя я е създала ...

Проверка на мениджърите на "Топлофикация". Как може прости и крадливи хора да наричате счетоводители. Счетоводителят е човек с достойнство и разбирания. Той разчита на клиентите си, а не шменти- капели.

Техем са мошеници. Едно смислено писмо с отговор не могат да напишат. Само бавят и създават спънки, за да не променят нищо от направените от тях грешки. При подмяна на водомер, започват да начисляват такса за обслужване на два водомера. Мошенници. Не са нужни на пазара !

Лявата ръка ще "проверява" дясната ... ОСТАВКА, изедници!

Борисов засегна интересите на олигархията, трябва да си ходи..

Борисов е мафията! И вие, чиито интерес ви кара да го искате за министър-председател. Вие грабите останалите граждани, така както и уровниловката при социализма не ги е грабила. Оставка !

Какво ще ги проверявате,бе!Закривайте ги тези измислени топлинни счетоводители,сметките веднага ще паднат наполовина.Та нали с нашите пари си пращат заплатите,осигуровките,офисите и всички разходи,те приходи нямат.Кой ги измисли и докога ще ги търпим!?Никому ненужни.Защо може да има инкасатори на ток и вода,а топлофикация да има ФИРМИ,които да ни проверяват!?Пълно недоразумение и никой не обръща внимание на това!

Разбивките , които поискаха от министерството са с дата 30,07, а пристигнаха едва вчера. Намаляването на цената е смешно, на фона на много по-ниската цена на газа. Ковачки се ояде пак.

щяха да ми връщат 70лв и сега се оказа че имам да им давам 370лв. как ли си ги смятат?

Е как иначе ще се пълни чекмеджето в Банкя?