Задава се и "златна" война

Най-развитите страни ще наложат нова наказателна мярка заради инвазията в Украйна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...ще си наложат нова наказателна мярка";)

То и пазарът на автомобили е глобален и този на смарт телефони също, ни руските некадърници и там няма как да се класират!

ПО СВЕТЪТ ИМАТ СКЛОННОСТ ДА СЕ САМОРАЗМНОЖАВАТ! ДОБРАТА НОВИНА Е , ЧЕ НЯМА ДА Е ЗАДЪЛГО!

Защото забраната на газ и нефт направиха чудеса, сега е ред на златото! Тия са изперкали напълно..

Ха-Ха.... не, точно обратното. Нефт, суровини, злато и т.н. пак ще се купуват но ще минават през "правилните" посредници ! Поскъпването ще го платят всички обикновени хора, а висши банкери, политици и ръководители ще станат още много по-богати.

Забрана на внос на злато ! : Няма по тъпо безсмислена соросоидна санкция на света, заклевам се! В тия времена на несигурност и доларови хартии златото мож продаде където си поискаш, но Памперса решил да санкционира :)

Не е Памперса виновен, а неговите господари. Целият този глобален цирк, който се разиграва, има за цел в крайна с/ка restart на разпадащата се реалност...

Като си купуваш злато знаеш ли къде е произведено, да питам аз ей тъй че съм необразован и не ставам за Геогез 7?

Руското Злато е най – недемократичното злато на света !!! Ние българите ще купуваме НЕДЕМОКРАТИЧНО РУСКО ЗЛАТО, а Джонсън и Бай Памперсън да си купят памперси, за среща с недемократичните Сарматки и Посейдони !!!

Типично за вас, блядките - ако някой не ви уйдисва на акъла, веднага сармати мармати, ракети и солети. А после квичите, що ви нямат за хора. Ми не сте.

Следва да ни върнат оставеното на съхранение наше злато от Т.Живков.Дори да е недемократично,пак ще си го приемем.