Задава ли се „газова война“?

Москва готова да остави Европа на студено и тъмно, като спре доставката на природен газ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Написаното е ежедневната пропаганда по поръчка на спонсорите на сайта ДИР.

За американски газ и готово. ПОЛША ТАКА НАПРАВИ.

Цената на газта подскача у НАС, защото преди няколко седмици (18-юли-2018) Братска Украйна увеличи транзитните такси 3 пъти с одобрението на Брюксел. Наш БиБи се съгласи и подписа, нали живеят от комисионни и подхвърлени Валчери. Няма как Ще подържаме финансово Превратажиите. Колонията е за това да плаща, нищо лично и исторически рефлекс.

tonk11

Ми да спират. И ще се разбере кой какво ще яде, кой как ще се топли и кой какво ще работи. Нали не забравяте че огромна част от заводите работят с газ? Даже и у нас!

Информация към Дада - Чети статистиката прятелю. Произведена пшеница в Русия за 2017 г -- 134.1 милиона тона.

Пълн простотии ! САЩ и Русия правят картел. Руската газ се увеличава така, че американската да стане продаваема и пазара се дели.

tonk11

Само дето не се вдига.

Европа ще стои на студено, а рАсия ще стои гладна

Износител номер 1 на зърно и пшеница няма да остане гладен...

Те кокошки ли са

Да си чувал кой е най големия производител в света на пшеница смешко

Явно ти не си чувала. Не е Русия. Русия е само най-големия износител, което е различно. Производство на пшеница 2017 в милиони тонове 1.ЕС 152 2.Китай 130.2 3.Индия 97.7 4.Русия 83 Тази година се очаква Русия да намали добива с 13 милиона тона Руснаците пoлзвaт eдни oт нaй-нoвитe мeждyнapoдни тexнoлoгии в пpoизвoдcтвoтo, ĸaтo тpaĸтopи oт aмepиĸaнcĸaтa Dееrе & Со. и гepмaнcĸaтa Сlаѕѕ КgаА, ĸaĸтo и пecтициди нa гигaнтитe Моnѕаntо и Ѕуngеntа. За това трябват долари, а те идват с продажбата на газ.

Руснаците не вдигат цената , Булгаргаз вдига цените ,що е то ??? Не си направихме Южен Поток за да печелим сега ще купуваме скъп от Ердоган ! Някой който не знае за транзит през България газта щяха да ни плащат Руснаците годишно по 750 милиона евро !

Ще ти плащат един по дебел.Руснаците я имат България за тяхна колония

Говедата я имат България за тяхна колония. Да си обират крушите и войниците оттук, да не ядат Дебелия!!

Ти не си българче а русначе.Стой си у русия и умирай от глад

Блажени са вярващите,Гоше! И не милиони,милиарди,ама чак след 25- 30 години.

Е, ти искаш заем да ти дадат, че и да не го върнеш ли бе, гавно соросово??

През 2009-та руснаците спряха газа за 10 дена и никой руснак не умря от глад. Като гледам счупените от яд соросови келеши как се опитват да плашат, и фърлям къчове от смях :)))

Иде ЗИМААААААА....

Просто не са достатъчно богати,, а че много им се иска да го направят, това е ясно. На такива изявления им се вика политическо говорене с цел балъците да бъдат благодарни че са на топло все едно им се дава даром газта.

Да си чувал кой е най големия производител в света на пшеница смешко

Айде спирайте, че веднъж завинаги да се отървем от вас! Една седмица след като спрете доставките на газа нема да имате нищо за ядене! Давайте не бойте се! А Европа ще си осигури газ, само нема да се притеснявате!

Жон Къри отнесе кошница руски домати, явно ти ще си втория. За тебе - ланги.

Да си чувал кой е най големия производител в света на пшеница смешко

Да си чувал кой е най големия производител в света на пшеница смешко

Всеки ден ватенките получават по 1 милиард евра за продажбата си на енергоресурси в Европа. Ако три дена не продават, ще изметат путевци, медведевци и останалата сволач за ден!

А я ти кажи защо булгаргаз ни дигна газта след като газпром не я дига,и остави руснаците,те ИМАТ,а ти с голия сороски гъз пак ще мръзнеш зимъска щото немаш нищо

Много добър въпрос. :) Защо руските подлоги в България вдгиат цената? :)) Пионерско поръчение от Кремъл ли е това или самоинициатива? Ти как мислиш?

абе те май не са руски подлоги,а са на всяко правителство подлоги,руснаците си зимат парите,а наште ни го набиват както си знаят понеже тука има няколко соросчета дето яко се цепят като ги напече студа и почват да вият щом чуят русия,а то топката била в тяхното дупе,ама то бит и е.....н не си признават,щото точно това правят козяк върху вас

се яви да си изплямпа дежурните никому ненужни щуротии,та значи досега келешите от булгаргаз били на загуба,бегай си на перона да чакаш за бастона