17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да сте чували за Никола Тесла, за Томас Едисон, за Илия Вълков (Юл Браун)!? Знате ли къде е архива на Никла Тесла? Не се чудете на американците! Имат и космически технологии от извънземни - сами го казват. Руснаците ще се оправят. Мислете вас си, че сме много, много зле откъм главата! Избирате, всъщност някой е зибрл, а вие само узаконявате избора на Глупаци и Тарикати, Родотстъпници и Предатели! До кога и защо????

Със всяка изминала година се усилва краха на руската бензоколонка. Русия е само една бензоколонка за Европа. 70% от руския БВП пада върху газта и петрола. Общо 95% от БВП на империята пада върху природни суровини, а само 5% падат върху други индустрии, включително оръжие. Първите пет позиции за износ на САЩ и некадърната Русия: САЩ Потребителски стоки - 198 милиарда долара. Автомобили - 158 милиарда долара Селскостопански стоки - 133 милиарда долара. Самолетите - 121 милиарда долара Химикали - 77 милиарда долара. RF Суров петрол - 93 млрд. Долара Нефтопродукти - 58 милиарда долара. Природният газ е 38 милиарда долара. Дизелово гориво - 23 милиарда долара. Машини и оборудване - 28 милиарда долара. Ко значи? Че, като се изчерпи това което земята им даром им дава на ватенките без да имат мозък (като маймуна, която чака да падне кокоса и банана) , ще останат само с: Машини и оборудване - 28 милиарда долара. (разбира се ако есе още не са измрели от алкохолизъм, глад и нищета)

Изключително елементарно познаване на руската икономика и Русия.

Зелена, зелена, колко да е зелена? Дано решат проблема със стабилността на мрежата, че ще стане весело. Имам спомени от светлото минало, 2часа има 2 няма. Имам спомен от скоро за некъдърноста на политици и лакомията бизнесмени в Перник има вода нема вода. Да не стане така и с тока.

То лятото е лесно, ама зимъска какво ще правим...

Една осемграмова уранова таблетка на ТВЕЛ се равнява на енергиен еквивалент на 40 тона въглища. Същата малка сивкава бучица с размерите на бобено зърно се равнява по калорийност на 900 куб. метра природен газ или 50 барела петрол. САЩ не са луди и си поддържат над 100 реактора.. идиотите нека чакат слънце вятър и вода даим докарат постояннололичество енергия всеки ден в достатъчни количества

стига че и артисва при сегашните технологии ама няма начин да се съхранява тока. Всъщност има определен набор химични реакции ама ....

113. С цел подкрепа на ядрената безопасност в Европа ще бъде отпуснато специфично подпомагане за извеждането от експлоатация на следните атомни електроцентрали: - 490 млн. евро за „Игналина“, Литва, за периода 2021—2027 г., с максимален процент на участие на ЕС 86%; - 50 млн. евро за „Бохунице“, Словакия, за периода 2021—2025 г., с максимален процент на участие на ЕС 50%; - 57 млн. евро за „Козлодуй“, България, за периода 2021—2027 г., с максимален процент на участие на ЕС 50%.

Ако това е вярно,някои хора са за бесене

Любопитното е какъв процент от тая "зелена" енергия е от биомаса. И с какво тая биомаса е по-зелена от кое да е друго нещо което гори - като всяко нещо дето гори - до въглероден двуокис.

В предмета Човек и природа учат за кръговрата на въглерода на нашата планета.

Технологията на Тесла е решението....ма не дават, щото ще изчезне робството в което сме всички!

Айдееее.... Отде ви изравят бе.

Нормален есенно-зимен ден: - Няма вятър - Има мъгла - Водата на минимум в язовирите Какво ще правим?

Стоиш си в нискоемисионната къща и гледаш телевизия.

И тук се сещам за Оруел и Бредбъри!

ако трябва да е зелен де

За ГЕОТЕРМАЛНА енергетика не си ли чувал бе Бай Този?

"Зелената" енергия е доста сива. И там има много измишльотини и манипулации с цел материално облагодетелстване..Особено в родината!

Велика промяна И Полша и България ще спрат да пушляват.

Е няма как да е възможно това. Няма такова животно жирав.

Сега като излязат новите соларни панели и нема нужда рашките да копат газ и нефт.

А на лунна светлина?????????

Оппалааа...северни , южни ,турски, хайдушки патоци. Кво ша стани с Московията, тя няма друго горката. И гномчик как ще ги баламосва кат тръбите са пресъхнали кат ланако ручейче в средата на юли

Зелена, зелена, колко да е зелена, като е ядрена?

Такава е слънчевата енергия. Всички ВЕИ-та я преобразуват по някакъв начин.