Южна Корея разследва производител, който твърди: Киселото мляко "Булгарис" помага при Covid

Съобщението рязко увеличи продажбите на продуктите и цените на акциите на компанията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така като се позамисля, може би корейското кисело мляко е по-българско от бълкочите, които се продават в нашата търговска мрежа.

капчаров май ти е името

кви тестове с животно бе? те се правят след като минат тестовете с хора който текат в момента

а лайно от българска интернет мисирка лекува отрязани крайници...

Говедо, марш да си спасяваш обора.

Кисело ,прясно мляко е пълен боклук и отрова 90% от болестите на хората са от казеина.

Това го кажи на българските столетници, които ежедневно консумират домашни млечни продкти.

Дай няколко имена на такива млечни столетници.

Ами Бай Шиле, не е съвсем така. Българските столетници стават и си лягат рано, през деня работят на нивата, вечерта се грижат за бивотните. Дишат чист въздух. Хапват сравнително малко и ядат предимно постна храна. Спазват и постите. Ако пият мляко, то го консумират само от една крава, която отглеждат сами и си в галят, къпят и уважават. Между другито ѝ дават от време на време почивка от бременност, не и набиват хормони и оставят телето при нея. Тези крави нямат вимета с вместимост 120 литра. Доят си животните ма ръка и само преваряват млякото на 100 градуса. Ако днес изпиеш чаша пляко от търговслата мрежа, то съдържа около 6000 ДНК на различни крави, които за измени, боцани и тормозени. Мисля, че това стига да осъзнаеш глупостта на твърдението ти.

Тоши,от врата нагоре хич та няма.Д-р Емилова ли ти проми мозъка?Всички столетници в Родопите си ядат кисело мляко всеки ден.Англичани са ходили там,за да видят каква е причината да има толкова столетници.Заключението им е-чистият въздух и киселото мляко...

Прав си....за маймуни е забранено киселото мляко, саламуреното сирене, кашкавал, еле пък биволско кисело мляко....което се реже с нож. Булгарикус бациликус напуска Балканите едва преди 70 г. След генетичната му промяна от български учен, за да е стабилна бактерията извън Родината и, където е уникално и единственно разпространена. Дотогава останалия свят не знае какво е кисело мляко. А казеин, лактоза, АЛКОХОЛ от вино се разграждат от човешкия организъм от ЕНЗИМИ СЪЗДАВАНИ С ХИЛЯДОЛЕТИЯ ЖИВОТ НА 1 МЯСТО И ХРАНЕНЕ С ТЕЗИ ХРАНИ ОЩЕ ОТ НЕОЛИТА. Индианците до днес ядат такоси - царевични безквасни питки. Защото ИЗОБЩО НЕ ПОЗТАВАТ ПРОЦЕСА НА ЗАКВАСВАНЕ. Аланкоолу, храненето с с кисело мляко с булгарищус бациликус и хляб с млечнокисела българска бактерия е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОЛЕЗНО, защото се извършва ДВОЙНА ФЕРМЕНТАЦИЯ - веднъж в заквасения хранителен продукт и втори път в стомашночревния тракт на човека, като се обработва на 100% от човешкото тяло без странични продукти.

Сега акциите на компанията рязко ще се понижат, инвеститорите ще ги разпродадат и ще фалират компанията точно за месец.

Глупости... корейците не играят така

гербави размишления

Значи, бялата мафия, може да си прави реклама на ваксините, пък ,,млекокоп" не може да си рекламира продукта.

Потресен съм, оказва се че, в цял свят всякакви чужди фирми продават свое кисело мляко за "българско". Защо няма български фирми, които да изнасят продукцията си за Южна Корея в оригинал? Няма ли патенти за това? В Китай е същата ситуацията. Един качествен продукт ще имаме и от него печелят всички но не и ние. Това как се нарича?

А киселото мляко не е български патент. Дори не е създадено в България.

аууу , много ги разбираш тези неща, сигурно си работил в мандра

Така говори само някой , който НЕ знае нищичко , нито за държават си , нито за себе си - Дано поне да знаеш кой е баща ти ?!

Кисело мляко се прави с млечнокиселата бактерия Булгарикус бациликус живееща единственно на Балканите. Преди още да са дошли либийци(гърците), сърби от Чехия, хървати от Полша, цигани от Хинди. Ял ли си кефир?..... Ял ли си арабско "кисело мляко"?.... Най-мощтната фирма за кисело мляко е кюрддката "Чобани"....с Булгарикус бациликус.

Човек, няма икономически смисъл... докато го докараш до там ще е или вкиснало, а цената ще е 5 пъти колкото местно направено. И в Япония и Корея и навсякъде по света правят Българско кисело мляко с бактерии внесени от България и по български метод. Това е. Образовай се малко.

Патенти и ЗАПАЗЕНИ МАРКИ ИМАТ УМНИТЕ , а ма Вие сте ПРОСТИ , защото никой в Българската администрация НЕ си свърши работата да спази сроковете за запазване на името и марката !!! Заради прекрасното и "умно" ГЪРБАВО управление , всеки по света може да си пробутва боклука или продукцията с нашето име , а Вие ще мигате на парцали !!! Опитайте се в Булгаристан да сложите етикет "Пармезан" произведен в Бг и ще видите какво ще Ви се случи , но в Германия се произвежда сирене на което пише че е българско - ХА ЧЕСТИТО !!!!

Ето, така се правят нещата - лъжеш, мажеш а като те хванат, любезно се извиняваш и покланяш. Това е то, корейска култура, традиция и възпитание. Буди възхищение и умиление.

То и ваксините ви не са доказано ефикасни, обаче се мъчите да ги пробутата не хората. А за киселото мляко - ако е истинско - то е ясно.

Ваксините са доказано ефикастни, още от времето на Едуард Дженър.

Липсва ми една филийка с лютеничка и сиренце само!

Кореецо се е объркАл! Не млекото, а друг наш продукт помага продив ковидя. Могат да го кръстят с модерното Ракиис Първакос. редовната употреба помага против ковид, коклюш, глаукома, холера и тн и тн. Ама първакос требе да е, над 60 грд, като резнеш 2х 200 и организъма започва да излъчва меко рентгеново лъчение, трепе наред

да ама фактите са си факти ! киселото мляко не помага , дори и айрян не помага

Комбиниран с мастика пробва ли ?

Стига се прави на специалист бе шушумиго проста. Бегай да търкаш пърдалника.

За това сме първи по смъртност! Тоя кореец да не е гербаджия?

Дойде и Майора на педалите, учи се Павле, виж как се е издигнал до майор, ама има добра уста и задник, не като теб чадо.

Те просто не знаят как предпазва и лекува гроздовата ракия.

Забравили са да обявят че Работи само когато е под форма на млечна слата или таратор и в комбинация с мастика .....

Добре де някой умрял ли е заради млякото защото същите илюзии ни поднасят за ваксините ама при тях има гътнали се.

А тия откъде така използват нашето име? То не е ли регистрирано като защитена географска марка? Както шампанското?

Плащат си патент , в Япония също .

И тук ли чедо си специалист, по кисели млека. Учи чедо, учи. Трябва да станеш ефрейтор поне иначе ще те изгонят от гей средите.

И тук ли бързаш да парадираш с едноцифрено АйКю и месторабота на околовръстното смешко ?

Пък воя разпран пардялник го ибът безплатно.

Павле нивалина чедо ще го мажеш отзад и така до като свикнеш чадо.

Споделяш опит моЙто момче ?

"...не е ли регистрирано като защитена географска марка?" Ами не е! И сиренето ни също не е! Точно по тази причина гърците преди около10 години регистрираха нашата технология на "бяло саламурено сирене" като и сложиха собствена търговска марка "Фета". Сега ние ще гоним на пиниза опашката, а в някакъв момент може да ни наложат да плащаме и лиценз за производство на бяло сирене, каквото не се произвежда на много места в Европа.

Да очакваме и подобна информация от Япония. По Тошово време изнасяхме за Япония кисело мляко със самолети.

Абре ти си изнасял цветни метали в торбичка от Кремиковци ама айде.... изнасял той.... чушки и домати...

Под формата на айрян и с мастика - помага !

В Южна Корея имаше някаква бледокафява течност в бутилчици по 50 грама, като ги потахме какво е, ни казаха, че било кисело мляко. Нямаше как да предположим, съвършено никаква прилика нямаше.

Ами да погледнат какво става в страната, откъдето идва киселото мляко. На седмо място по смъртност от ковид на глава от населението.

Според Славе нема такова нещо като ковид

няма.

Има подвеждаща и нелоялна реклама.