17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Seaseal

"Два" големи играча - абе учете ги тия езици бе, както казва Д. Рачков! Пише се двама големи играчи!

Да не би след толкова катастрофи без рейсове да са останали? Да вземат старите Икаруси тогава, Данчето без пари ще им ги хариже. Лошото е, че колкото и да се сливат в мега-ненамкво си, ще го отнасят пътниците - те не могат да се слеят, всеки има един живот даден. Далаверата ще да е страхотна. Може и да слеят таксиджиите с някое селско стопанство, да разнасят поне фураж и слама на добичетата.И без това и едните мучат и блеят, и другите.Къде изчезнаха евтините маршрутки и се закриха линии зорлем да ни принудят да ползваме това или онова? Къде са малките международни бусчета за петнадесетина души, които явно пречат на "големия бизнес"? Къде изчезват малките квартални магазинчета, пак да ни принуждават да пазаруваме и ядем скъпите и прескъпи боклуци по веригите? Кого ли питам всъщност - глас в пустиня.

Ивкони са под всякаква критика. Най- много да завлече на дъното и единствената ставаща за ползване GROUP.

айде стига турски монополи на българския пазар. връщайте им имената, дето всъщност не ги искат, да си вземат турските паспорти и да живеят като турци. и без това дори в дир бг ни псуват най-открито и безнаказано на расов принцип. или да се сетят коя е майка им, да хвърлят отоманския паспорт и да си станат пак БЪЛГАРИ. СТИГА ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО СТИГА ИЗТОЧВАНЕ КЪМ ТУРЦИЯ. ЕС ни стига!!!

И двете са ТУРСКИ...

къде видя, че са турски? светни ме да прочета къде?

Според казуса ЧЕЗ, новообразуваното дружество не би трябвало да му се разреши да обедини 2 от най-големите на пазара...

Онези, които не знаят как се пише думичката "Груп" на английски та са изтипосали неграмотността си с огромни букви на всеки свой автобус. А и журналистът изписал информацийката - не били дружества, ами играчи и ... буламачи.

грамотния, иди и се ограмоти. нЕкои нещь, дьеге, не се превеждат а се транскрибират. П.С. хич не ги обичам тея турци ама ти се изцепи..

Зареждане на телефон - 2 € „Юнион Ивкони“ Това е надпис в рейса на въпросната фирма.! Не да се сливате - ДА ФАЛИРАТЕ ИЗЕДНИЦИ

Гарга , що не излетиш на майка ти в фурката .