Япония измести Китай от второто място на фондовия пазар

Индексът Shanghai Composite загуби повече от 16% от началото на годината досега след търговския конфликт със САЩ и това се оказа решаващо

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цяла серия лоши новини за Комунистически Китай...................:)))))) Да не би Сорос да е получил финансова инжекция от краварника???? .......:)))))))))))))) А ние как сме на фондовата борса след 29 години Капитализъм???????????:))))))))))))))))))))))))))) ХААААААААААААААААААААААААА

Немалко от китайските компании са държавни и не се търгуват на борсата. Иначе няма как икономика с 13-14 трлн. Бвп да е след японската, която е 3 пъти по-малка

йакто виждаш има. да не говорим за територии и население. Япония си купува дори камъните.

Раша е на 1-во място с 50 трилиона РУБЛИ - тоест, една минимална заплата в България !!! ДрОгарЕ, набийте си в празните чугунени консерви едно нещо.....САЩ и $$$ ще господстват на земята ЗАВИНАГИ !!!

малко плюсчета си написал. сложи поне 10 да хване дикиш заклинанието "завинаги". 3-тия "Хилядолетен райх" няма да изкара дори в следващите 150г. Няма нищо завинаги на тази земя.

Чайнетата тамън да смачкат долара и .... БРИКС!!! А Индия заряза руските тенекии и мина на щатски ракети и самолети :))))

ако не знаете, д ави обясня, че борсите са места където се продават и купуват купища хартия, които днес струват много а утре не стават и да си избершеш задника с тях. Да ви напомням ли, че акциите на Енрон и Лемън Брадърс струваха скъпо и прескъпо, докато не се оказа, че не струват нищо?

си селски бик а типичен селски БЕК!

ми е странно. Японците отдавна отстъпиха второто си място по производство на Китай. Пък фондовия пазар не беше ли тоя, дето наду балона, докато не се спука през 2008 година? Може би братска помощ за САЩ?

Тея нямаше ли да мачкат долара??

джапанците ли? нека първо се освободят от краварските бази, пък тогава. Водят война за изваждане на краварите от тяхната земя вече 50години. И Япония и Германия са ОКУПИРАНИ зависими държави. Германците продължават да ги унижават като карат всеки път преди да се закълне Канзлерът да подписва бял празен лист, т.нар. "Дер КанцлерАкт"

руското куку изкука

рашките ко да праят? опорната точка за силния голям брат издиша...