Wallstreet се дистанцира от Тръмп и републиканците

"Американ експрес" и банката "Джей Пи Морган Чейз" няма да даряват повече пари на кандидати, подкрепили бунта миналата седмица

Обратно в новината

Коментари - Wallstreet се дистанцира от Тръмп и републиканците | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Комунизм в пълната му сила.

Бунт? Хаха, имаше бунтове през лятото , но те бяха описвани като “мирни протести”. Нали имаме очи и виждаме какво стана. Какъв бунт?

Е то как да си на страната на тъпанарите дето се държат като абсолютните говеда и все някой друг им е виновен като ги хванат да правят мизерии. Демократите са крадливи лигльовци а републиканците са крадливи говеда.

Ясно ви става сега , кои стоят зад "дйип стейт"

Преди си разстрелваха президентите, сега просто им спират кредитните карти. Цивилизация сър.

Американските изроди още не са стъпили в управлението и взеха да си показват зъбите.

Малцинството иска да управлява мнозинството. При това парите са в мнозинството. Интересни предатоящи 4 години. Дедото е една кукла на конци и ще бъде използван полезно.

Все пак защо беше спрян Parler и забранен достъпа на Тръмп до социални мрежи? Тръмп е готов да разсекрети материали за най-висшия елит на САЩ, затова е цялата тази кампания срещу него. Девет платформи, контролирани от Big Tech Masters, са включили в черния списък или ограничили президента Доналд Тръмп. Twitter, Google, Apple, Facebook, Instagram, YouTube, Snapchat, Pinterest, Shopify, Reddit, TikTok, Twitch и Discord са забранили или ограничили президента Тръмп от техните платформи. Обаче скоро ще последват арести на ръководителите на тези платформи, владеени от Новия Световен Ред (Цукербърг е внук на Дейвид Рокфеллер). Сайтът на Parler (за последователите на Тръмп) е офлайн, след като Amazon AWS отказа хостинга за тази социална мрежа. Навсякъде се привежда и изображение от Parler поста на адвоката на Доналд Тръмп Лин Ууд, който публикува следната публикация в Parler: „През следващите 10-14 дни ще научите шокираща информация за много от нашите държавни служители и елит. Трафикът на деца за сексуална експлоатация и педофилия е световна пандемия. Публикуваните материали ще касаят Джо Байдън, Барак Обама, върховният съдия Джон Робъртс, Хилари Клинтън, Нанси Пелоси, Майк Пенс, Джефри Епщайн, Бил Гейтс и хиляди други. Виждал съм доказателства. Това е убедително. Не се споменава тук, но вече навсякъде се привежда изображение от Parler поста на Президента Тръмп, който в събота 6 часа сутринта обяви извънредно положение: https://i1.wp.com/www.starshipearththebigpicture.com/wp-content/uploads/2021/01/Trump-parler-insurrection-act.jpg Тръмп е подписал вече Акт за извънредното положение и армията вече патрулира във Вашингтон ДС и големите градове. Законът за извънредното положение (The Insurrection Act) от 1807 г. е федерален закон на Съединените щати, който дава право на президента на Съединените щати да разполага американски военни и федерализирани войски на Националната гвардия в рамките на Съединените щати при определени обстоятелства, като например за потискане на гражданското безредие, въстания или бунтове.

ако милионите вложители си изтеглят парите от тези банки?! така както се сринаха акциите на Туитър само за няколко дни с 8 %

Ке ги изтегля, но они ми ке напечатат пак. Затвор за ФЕД и печатарите на пари!!

Това всъщност е хубаво, защото така ще се развият алтернативни начини на плащания, алтернативни комуникационни канали и т.н. Тази дейност подрива контрола на конспиративните центрове.

Днес всички сили са впрегнати срещу Тръмп и повечето от нас си го гледаме като сеир, но утре може това да се обърне срещу всеки един от нас: виждаме силата на монополните технологични гиганти (и невидимите сили зад тях - sorry за конспирацийката) да командват живота на всеки един от нас според това дали им харесваме или не - виждаме една тотална безпринципност на това, което правят. Утре им казваш, че не е демократично да спират "гласността" и хоп - те изхвърлят от интернет, от системата на плащане, току-виж и телефона ти спрели. Радваме се на Тръмп за това, че за пореден път ни кара да се замислим в какъв свят живеем и ни показа една голяма опасност за всинца ни. Боя се да не изпадна в неговото положение - като често инакомислещ ...

обичайте са, правете деца, че сега ще требе много мат´рял за ашладисване..

ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ПАТОКА ДОНАЛД

НИЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ОБСЛУЖАВАМЕ ПАТОКА ДОНАЛД

Обаче подкрепят негрите-мародери от блм и антифа, понеже техните палежи, грабежи и погроми са мирни протести?

Да не се роди ново движение "Дари ухо на Тръмп", а?