17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам защо си мисля, че уж имаме някакви комисии за защита на конкуренцията и регулиране на съобщенията, които уж първо трябва да одобрят сделки от такъв мащаб. Или както обикновено те работят по поръчка и тук нещата са ясни предварително?

ДАНС лапа мухите и не видя как така държавата т.е. ние платихме за шахти из цялата диржава и БТК ги придоби. Как е възможна градската инфраструктура - шахти по улиците да са частна собственост? Имайте предвид, че един ден когато за да се развием, ще е нужно инфраструктурата да стане държавна, ще трябва да ги плащаме тези милиарди от нашият джоб със заеми, само за дето някой е решил да направи десетки милиони рушвет - преди десетина години. Няма такава безнаказаност !

Мецената Спас поразпродаде сградния фонд и сега е време да се отърве и от компанията. Така се прави бизнес тук :) Юпитата на царя са за е също

Руснаците цъкнаха още един милиард от тази сделка. Немалка част от този милиард отиде и ще отива за продажни политици, като Доган, Борисов, Пеевски, Тумбак-войвода, сидеров и прочее измет. Политици, които ще продължат да обслужват руския интерес за да има още такива "сделки".

Защо руската пропаганда и троловетя плюват Борисов тогава ? Опорката ти нещо не се връзва.

Е ги къде са парите, които дадохме за КТБ. Да, ние ги дадохме, с фонда за гарантиране на депозитите. Другия път, като се насаберат пак парички, ще ни дръпнат през друга банка.

Скоро нашите момчета и тези от Русия ще си разделят едни 900 млн евро печалба!! Народа да духа супата! Чакайте за 5 лв увеличение на пенсиите и 50 лв на заплатите!

Нека не живеем с илюзията, че в Русия може да има чист бизнес. В Русия всичко минава пречупено през политиката - от назначени "бизнесмени", до измислени "банки" и фалшива путинова "демокрация" …. Това е Русия днес ….

Колега, тази търговия е по правилата на Лондон.

води се дело във Върховния им съд, защото търгът е незаконен.

фалит на "Виваком"? Справка: В "Макстелеком" влезе руснак и я фалира за отрицателно време.

Нещо не си разбрал. Тука руснаците излизат и то на печалба :)

Макса си беше на върла загуба, когато тогавашните собственици успяха да си пробутат акциите на руснаците. Та руснаците като влязоха там си излязоха с няколко стотин милиона загуба.

900 милиона чиста печалба за делян пеевски и спас русев.Сега ще си ги поделят.Затова натиска шиши да си навре гешеф, за да има кой да го закриля нови 7 години, след като цацаров бе така добър да работи по заявки от пеевски.Затова го покриват от делото "КТБ" щото дебелата мазна долна свиня е нагазил там с половин милиард.

По този повод утре нашата гей-дружинка ще проведе мини гей-парад. Да живеят евроантлантическите ценности.

Руски трол или русуфилистичен български гейтак, се крие зад псевдонима "Щерев" … Жалка путинярска история ….

после продадоха недвижимите имоти, защото във всяко населено място телефонната централа е в центъра и сега продават отново БТК. Ех Симеоне, Симеоне! И ти се нареди сред политиците, които един ден хората позорно ще сочат с пръст.

...приватизационна сделка на прехода! Срещу Сакскобурготски трябва да бъде заведено дело за безстопанственост,няма давност за подобни действия според НК! Огромна вина има и тогавашният ,,социален,, президент Първанов,който от високата позиция на поста си трябваше да се противопостави на този грабеж!

Сръбските мекерета на Кремъл си купиха телеком за финансиране на диверсионните дейности на Москва в България.

Повод за рев от страна на русофилите. Някакси ги изоставят "братушките".

Да а зад юнайтед груп не стоят руснаци сам честни сърби започнали бизнеса си като малко кабелни опраторче в провинциално градче

Украдоха брутално мустака, и сега си делкат плячката най-културно! По Европейски някакси!

Мустака не е ли точно в Сърбия?!

Вчера в ДНЕС.БГ има една статия- Защо компаниите се отнасят зле със служителитеси и клиентите. Много е показателна за това което е ставало и става с Виваком

Как хубаво сте я описали тази кражба - поетично някак. За делото във върховния съд на Великобритания не обелвате и дума. Защо ли.

..купена от България за 200 милиона! Браво на НДСВ, БСП и ДПС!

Е, как бе, не е ли Костов виновен ?!

Статия за ВТБ Капитал, показват клон на ВТБ Банк. Много поздрави на умния екип в дир.бг!

С едно изреение! Ощетяване на държавата с 1 млрд евро. 3.5 млрд лв КТБ 50 млн БМФ И т.н. и т.н. Няма виновни, няма осъдени, няма разстреляни! Само 2 млн избягали от кочината!

При тази цена. Изпраха си парите. Доган си взе комисионната. Бебето-дебелак също. Цецо Василев само остана с пръст в уста