Всичко е готово за нова дългова емисия, буферите са изправени срещу най-лошия сценарий

Бюджетът е изпълним, но има рискове, каза Асен Василев и подчерта, че никой не е очаквал около 40% от нужния газ в Европа да не е доставен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"НИКОЙ не е очаквал около 40 процента от нужния газ в Европа да не е доставен, изтъкна финансовият министър" НИКОЙ, или Кирил и Асен, КОИТО ПЪРВИ в света СЕ ОТКАЗАХА ПРЕЖДЕВРЕМЕННО от Договора с "Газпром", който ИЗТИЧА в КРАЯ на ГОДИНАТА!?

"имайки предвид изкуствения дефицит (по думите на енергийния министър Александър Николов), който създаде "Газпром"." Да, бе, да. Ти ще налагаш санкции на Русия и ще казваш на Газпром да си гледа работата с новата система за плащане и ще очакваш от тях да не реагират по никакъв начин. Тия хора наистина са загубили здрав разум. Какво искаше "Газпром"? Откриване на още една сметка в рубли. Нищо повече. Цялата работа беше да покажем колко предани васали сме. Въпреки, че самите господари не бяха така арогантни към "Газпром", както ние.

Без нови дългове не могат да плащат по високите лихви по старите дългове ...

Стига вече дългове! Сорос ще ме управлява с пари които трябва да връщам аз!? На Подмяната мястото им е зад решетките, не в парламента!

Махай се веднага!

Шиб@ни жълтопаветни боклyци още ли дългове ще теглите? Цялата ви работа е ще, ще, ще. Само в бъдеще време и то неопределено.

За всички беше ясно, че има голям риск газовите доставки да намалеят, само идиотите като тоя на снимката живеят в паралелен свят

Дали му власт да управлява. Пази боже, сляпо да прогледа