Най-високата концесионна такса за Летище София - почти 33 млн. евро

На 11 април бяха подадени заявления от 5-има кандидати за участие в концесионната процедура

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шайката бърза да опъне комисионните, защото много скоро ще бъдат изритани в миманса. Дано за тази далавера да отидат за дълго при бай Ставри! А някой и до края на живота си!

Каквото и да се каже, вече е факт старта на концесията. Изключително разочароващо, направо предателски ще е ако в избора се заиграе с малоазийската фирма. Всеки друг, но не и подобна. За съжаление, от посочените кандидати не личи име на отличително силен, европейски концесионер. И все пак, изберете европейското!

Всичко окрадахте , сега разпродавате това което не е строено от вас -ИЗРОДИ ! Оставка на Борисов и на НАРОДЕН СЪД !

Предателство спрямо държавата!!!!!!!!

си ,никъде няма да отидат,пак ще бъдат избрани ,избраните крадци,може и с 10%гласували само.

Има Господ и той Връща ! Продайте и майките и бащите си И ! На времеито строяха и не продаваха , а сега се появиха ГРОБ и загробиха България , народното проклятие рано или късно ще ви достигне и не се учудвайте , ако ви дсе случи нещо неприятно !

п-родадоха националната сигурност и избиха народа

И малкото което ни остана Герб продаде,но ще дойде видов ден!

Мале, мале, и я сакам да дам жена си на коцесия, но немам връзки да го сторим .

Кой с асансьор, кой с тераса, кой с къща, а главния с концесия - хахахах

кой ще спечели...? Кой?

петата.....фирма.

Поредното, но не последното! Идат избори, ама никой не мисли!

Скоро ще ги изгоним от власт ! Народен Съд ! Този кондон с бръсната Тиква , не беше ли на Бъчвата бившия ?

Браво Убавци ! Батето каза преди да умре на Тиквата , че каквото е построено от Тодор Живков няма да можете да го боядисате до края на живота си !

След като велик занчев оправи БДЖ е ред да ''оправи'' и летище София!

не е лошо да се види първо това: https://money.bg/economics/frenskata-vinci-airports-poluchi-25-godishna-kontsesiya-za-letishte-belgrad.html

пък бившия, той й е сгашния, оправен мъж, оправи бюлетините, сега ще оправи и транспорта, че там много кинти има за лапане!

БСП излязоха прави - ГЕРБ искат да продадат летището на турците.

И ПОБЕДИТЕЛ е ТУРСКИЯ консорциум ''ТАВ Хаванлиманрль '' собсТвеност на турските служби МИТ ръководен лично от БЕРАТ АЛБАЙРАК финансов министър на Турция и ЗЕТя на султано-падиШах ЕРДО1 , Благодарение на етническия албанец БЕРАТ ТУРСКАТа икономика е в КОЛАПС КОЛАБИРАЛА а турската лира е срината на 8лири за 1$ СЬДБАТА на софийското летище ще бьде като това на турската лира ЕВТИНО,ЗАПАДНАЛО вход за бедни безработни алкажи-младежи от най-ниските слоеве на ЕС дошли да пият ЕВТИН АЛКОХОЛ и бира софийските клубове А сьщо софийското летище ще се окаже СЪПОРТ на Новото на ИСТАНБУЛ ,ЗА ЦЕЛТА турците ПОДРИХА на РВД СОФИЯ 1ТРАНСПОНДЕР за навигация посока ИСТАНБУЛ Срещу голям коджа рушвет за АСВАЛТОВИЯ ПАША мургавия Московски и синеокия лябовник на шматката-Росен Желязков

Преди да ревете за концесионера, вижте в какво състояние е летището- то е жалко. Прилича на селска автогара с измамници, по съветски образец По-скоро отваряте очите за какво и как ще се изхарчат парите от концесията. Дали ще вдигнат на крака БДЖ или отново ще потънат в тази комунистическа бездънна яма за кражби

Да попитам г-жа Лъжа Нинова къде е турската фирма, за която тя твърдеше, че ще спечели търга?

И летище София, и Ръководство Въздушно Движение (РВД) са партийни хранилки и доилки, от които се краде безогледно. Затова са толкова мизерни и западнали. Летище София от години показват печалба от под 7 милиона(?!), което е нищожно смешно, и дава на държавата 3-4 от тях. Концесията ще вкарва директно в държавата поне 10 пъти повече, без да броим ангажиментите за инвестиции. Единствения проблем е че няма да могат 'богоизбрани' деца/партийни другари, да бъдат назначавани директно и фирми да стоят на входа и изхода. Извод: следваща концесия трябва да е РВД.

Нема страшно. Всичко ще влезе в цената на самолетните билети и ще си го платим.

Бъркаш самолетните компании с летищните оператори. Ама нищо, де. Пак има някаква истина.

"Фpeнcĸaтa cтpoитeлнa гpyпa Vіnсі Аіrроrtѕ пoлyчи 25-гoдишнa ĸoнцecия cpeщy 1,5 милиapдa eвpo зa лeтищe Бeлгpaд". Е нали софийското летище беше сред най-големите на Балканския полуостров , а какви са тия 33 млн. евро? Нещо не се връзват нещата - пак ли телефонни измами!

Ти от какво мислиш, че печелят летищните оператори? От фрийшоповете ли? Печелят от летищни такси и такси за обработка. Кой мислиш, че плаща тези такси? А земи се образовай малко, а?

Искаш да кажеш, че държавата е некомпетентна, гнусна и безочливо корумпирана? Как тогава си възложи сама строителството на магистрала?

На година-за 30 г.

5 години работех на Т2 . Огромна хранилка за свои хора - само мързели и некадърници .

Концесийте на Варна и Бургас прогониха Туроператорите .А сега Турция ще унищожи и летище София. Ха да ни е честито.