Всеки 7-ми пенсионер в ЕС застрашен от бедност

Делът на пенсионерите, застрашени от бедност, е между 10 и 25 процента

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Eстония пенсиите са над 300 евро стоките не са по скъпи от тия в БГ. Докато живееха родителите ми изпращах всеки месец пари. и двамата имаха по над 50 години стаж,Баща ми е тръгнал на работа на 12 години. Когато се пенсионира и взе 13 заплати, касиерката и oще двама бандити като нея ходили 3 пъти в къщи да му искат парите защото ги били дали погрешка. -при комунистите построиха къща на 3 етажа, при демокразията нямаха пари за ядене. Боката яде яко, ами тоя военния министър, това с паспортчетата, далаверката , я глей какъв красавец е,a сега и от самолетчетата като лапне може и 200 кг да стане, да му мислят пенсионерите. - По кофите за бокук ядене и за тях има !!!

В Бг 80% от пенсионерите, със стаж над 40г - вземат под 348лв - границата на бедност за 2019г. Къде в ЕС има пенсия под 174Е? Но така най-лесно се управлява народа - да е гладен, като куче и да се радва на 15лв увеличение на пенсията си и то ако доживее да ги получи след 30.06. всяка година!

Въпросът е къде и какво се разбира под понятието бедност. У нас например бедност означава, че не е ясно дали ще оцелееш. А на други места под бедност се разбира отказ от почивка и лишаване от луксозни стоки. Прав е набора ми, който иска да е пенсионер в Гърция. Може и в Испания!

Българските пенсионери сега са по-добре от латвийските, литовски. Ако влезе в Еврозоната и ние ще трябва да плащаме гръцкият дълг и ще станем най-зле от всички.

Това, че българските пенсионери са добре, сам ли го измисли или някой ти помогна? Пий си хапчетата редовно и бързо отиди на доктор. Необходимо ти е!

Е успокойхте ни, значи от бедни ще станем мизерници масово.Е това ли е ЕС,да ти спира парите за пенсия,а после да ти гарантира бедност.А пари за мигранти /паразити/ще намерят.Убийци на хора ,допреди това използвани жестоко

Какви пари ти спират ЕС????? Разкарайте си малоумнните троловете!!!! Ходете почивайте че след два часа е гласуването в Лондон и пак ще се плюнчите!!!

Статия и подзаглавие на Инжестор .бг от 03.09.2018 16:58 Какви пенсии получават в Европа Най-ниски са пенсиите на българите, а най-високи - в Люксембург Героят на Достоевски си ти .............

А в България не са застрашени, те СА бедни...