Войната е разрушила украинска инфраструктура за $10 млрд.

За възстановяване ще са нужни години и голяма международна помощ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А в Донбас как е? Изгорена земя! Летищата на укрите могат да почакат. А и военна индустрия не им трябва. Пановете и маджарите ще са благодарни.

пилците се броят на есен

Войната ще унищожи около 80% от украинската инфраструктура ...

Да, бе, ясно, че от цялата работа се правят кинти. За какво друго да са войните!?

вОЙНИТЕ ПРАВИ ЕДИНСТВЕНО ВАТНИКА, КРЪВОЖАДЕН МАРОДЕР ОТКРАЙ ВРЕМЕ!

Общи бойни загуби на окупатора от 24.02 до 07.03 (вкл.) по данни на Генералния щаб на ВСУ. Данните са приблизителни и се актуализират. личен състав - около 12 000 души танкове - 303 бр., бронирани бойни машини - 1036 бр., артилерийски системи - 120 бр., РСЗВ - 56 единици, системи за ПВО - 27 бр., самолети - 48 бр. ; хеликоптери - 80 бр.; МПС - 474 бр., кораби / катери - 3 бр., цистерни с гориво - 60, Оперативно-тактически дронове - 7 бр.

Украинците сами си взривиха големите мостове.

А кражбите на мутраците, комунягите и канадците в БГ лишиха държавата от инфраструктура за 100 милиарда поне...

Сенатът решил да се отделят 10 млрд. $ хуманитарна и военна помощ за Украйна. Като свърши войната Украйна ще е демилитазирана, денацифицирана и с по-малка територия, та тези пари ще стигнат за възстановяване на инфраструктурата.

Чак пък международна помощ, че това да не е станало така от природно бедствие? Нещо земетресение или друго природно бедствие не е имало... Лесно е да се правите на големи, пък после, всички да сърбат попарата ви, урки такива. И какво възстановяване, Украйна става руска, аз не вярвам ЕС да иска да помага на Русия да възстанови завзетите си територии...

Да си възстановяват квото искат, но без наши пари. Откъде накъде ние ще им плащаме за ремонтите?! Да са мислели по рано как ще си оправят щетите !!

Дано падне гръм над твоята къща и я разруши! Сам ще си плащаш после келеш такъв !

Поливаната и повече сами си я разрушиха, с цел пропаганда.

и сами се нападнаха... келеш.

Сами го направиха... още от 2008 украинците се репчат на Русия, къде с убити руски граничари, къде със свалени руски самолети, къде с други простотии, цяло чудо е че руснаците ги изтърпяха досега.

Украйна да бъде срината , а украйнския народ да бъде върнат под нивото на руския. След 5 години украйнците щяха да живеят по добре от руснаците. Това не се понрави на някои ....

Определено победителя ще е един и ще възстанови всичко.

За $10 млрд ли? Герб ли са я правили тая инфраструктура, че да е толкова скъпа? Както и в БГ сигурно повече от половината е правена по време на СССР ама за колко $ млрд. не се наемам да смятам.