Водородни планове на енергийни гиганти

Инфраструктурата за пренос на водород от Испания до Франция ще се строи частично с еврофондове; две френски компании замислят да "пълнят" Европа със зарядни станции за водородни камиони

Обратно в новината

Коментари - Водородни планове на енергийни гиганти | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

шшш, дирници изтрили сте ми коментара за водородните камиони ли?!? ахахаха несретници, пълни сте ей. Така водородните камини НЯМА да станат по-безопасни. 70 тона водорододен камион е прекалено опасно да се движи по пътищата и това само идиот не го осъзнава. А триейки коментара ми няма да промените този факт. Децата ви също ще пътуват по тези пътиша, вие също!

Само в Банкя се раждат!

Е огромна глупост. Просмуква се през метали, ниска плътност на енергия, заема много място. Единствената причина е че хората са свикнали с двигатели които правят шум. Къде къде по-екологично е кон

Яз на тез меринджейчета ако им'га туря менделеевата таблица пред мусурата, дъл изобщо шъ го найдат тоз пустия водород за който сал ни хортувам? Пък от коя валентност е, ич биля няма и да ги питам да са не стряскат. Ей ни изляна хубав човек тоз Менделеев, мамка му!

Спряха да разтягат дъвката за електрическите коли, защото се видя, че има огромни проблеми. Сега започнаха с другата дъвка - водорода. И нея ще я дъвчат до време, а после? И никъде не се споменава каква ще е цената на подобен преход. В статията с една дума се споменава, че засега задвижването с водород е много скъпо. Бъдете сигурни, че подобни преходи ще се заплащта скъпо и прескъпо от гражданите на ЕС, а печалбите ще отидат в една шепа хора.

Като гледам след малко може да кажеш, че не е трябвало човек да излиза от пещерата и за осветелние, отопление и готвене трябва да се използва само огън на дърва.