17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не на еврото като валута в страната ни!!!!

Лъже като циганин

А колко е вноската ни в Евросъюза? А колко са разходите за лихви и такси по държавния дълг? Подсказка - числата са десетцифрени...

а сега мамалигарите на север от нас, да не ни изпреварят със усвояването на европарите! евро е това ,а не руски рубли!как ще се поравдаваме ако румънските градове,и села и пътища и стандарт са по добри от нашенските българските!хайде да се оправим със европейските пари!

българино,дерзай!даваш малко,получваш много пари!да усовояваме парите на европейците братя българи ,това са евра, а не руски рубли!

направо да се обърнем на 180 градуса на изток и да се присъединим към евразийският съюз,че камакът да си легне на мястото и нашите хора да се успокоят и да са доволни от постинатото от 09.09 .1944 до 1989 и до ден днешен!ето, онези искат, прозрачност на парите, и да се справим и отстраним бизнесът постигнат години наред със корупция,злоупотреба със власт и влияние,което си е истинска отрова за нашите хора и нашите обръчи от фирми!

За какво ни е Еврото ? Добре сме с Българския лев ! Как беше , като при безкос , даваш 91 милиона евро , връщаш 3 по 91 милиона евро - просто бизнес ! Ако беше хубаво това нещо Брекзид щеше да бъде днес , а Англичаните сега трябва да върнат взетите от тях евра от точно този проблемен фонд и се чудят как ? Този Калинчо се опитва да ни шатни в такава Афера ! Трудно е на България да се управлява от калинки ,султанки и цецки , вечно бедни , гладни и болни ще сме от този с очи като кюфтета , приятел на Делян Пеевски !

Браво!ето,нашенският бизнес на нашите хора от нашата партия идва!Това се казва келепир,даваш 91милиноа евра,но в замяна получаваш 500милиарда евро!не е ли дора сделка за пари за нашите хора със нашите обръяи от фирми,ах само да свалим гербаджииите и парите са си на нашите 240 народни предтавителиняма риск има само печалба,за това и най добрият финансов не може,отпреди беше девизът пари нема дейсъвайте,а сега при ГЕРБ пари има дейставайте! българино,усвоявай парите на простите европейци!

Ама грам не мислите бе частушки! Вноската била 91 млн, а ИЗНОСКАТА колко е? Щото Англия за тва хленчи сега - че трябва да върнат квото са получили в повече от ввноската!!!

НЕ ни трябва никаква Еврозона. За да я има България сме водили ВОЙНА за Освобождение. И затова си имаме разменна единициа, валута- Българския Лев. Не ни трябва Ново турско РОбство и валута- Евро. НЕ ни трябват и чужденци в България. За да расте БЪлгария сме водили ВОйни.

Знам,че за обикновенният човек ще стане по зле.Всичко от един лев ще стане едно евро,а с мизерните заплати и пенсий как ще оцелеем.Точно по същият начин стана в Гърция и Италия.Мой роднини са ми казали,че оттогава са по зле когато са въвели еврото.Е вихрушката крадлива за тях ще беде,,рай,,но целта е някой да е добре ,а не дебилите.Уж го правят за доброто на нас,а непресъснато ни скубят отвсякъде,цени убийствени ,заплати виетнамски

но не ни трябват и отрепки БКП комунисти и руснаци!да им се отнемат имотите и парите придобити от техните времена!

Ти, си толкова "българин", колкото аз КИТАЕЦ, мършо !!!

Ще ги видим тези милиарди на куково лято. Пак ще бъдем измамени, пак ще ни заливат с всякакви боклуци. Така че няма защо да ни залъгвате и да ни рисуватесветло бъдеще.

Влизането ни в еврозоната освен, че ни прави слидарен длъжник, ако някоя от другите страни членки не плаща по дълговете си води и до годишната вноска и същевременно до вдигане на цени и данъци за въвеждането на еврото! Това е система за тотален контрол на страните. Справка Гърция не можеше да плаща външния си дълг и плати основно Германия, заедно с останалите членки на еврозоната. Горанов или лъже, че в "трудни времена" фонда ще ни "помогне" финансово или е откровен идиот!

Свищовският възпитаник на Величко Адамов, е чиста проба НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ. За такива като него,в сила са думите на ДЯКОНА Левски : " За всички онези, които ПЕТНЯТ/ курсива мой/ името на Отечеството ни, наказанието е СМЪРТ,СМЪРТ и пак СМЪРТ" !!!

Браво Тошо,ти мислиш като истински български патриотар!Със БКП и КПСС напред ,дружба от векове за векове,ние сме на всеки милиметър като хлебарките!Какво беше казал нашият любим тато Тодор Живков,като немате пари ,не може да заповядвате бе!

И накрая всичките ни хубави сметки излизат погрешни!Да очакваш някой да ти даде изгодно пари е доста наивна позиция!Абе, завършили в Свищов,като митичния Орешарски!

Това ми звучи като аз всяка годиан да си внасям по 90лв някъде си за да съм имал достъп до някакъв си фонд спримамлива сума....Демек ако фалирам да ми помогнат, ама аз ще фалирам ако изям и изпия парите, издрусам и изредя мурвите или пък някой от семейството ми ме краде .....Що ли да внасям някъде си .....Ебаси схемите измислят цццц