Вносът на енергия вдигна търговския дефицит на ЕС, България е четвърта по ръст в износа

Отрицателното търговско салдо на Общността и еврозоната с останалия свят през юни достигна съответно €34,0 млрд. и €24,6 млрд.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1. На 100% изнасяме супер евтината електроенергия, добита от Руското ядрено гориво. Почвтарям - ОТ РУСКОТО ЯДРЕНО ГОРИВО. Но за нас остава оная еко шитня - зелената енергия и тая от Хамериканските Марици, които са супер скъпи. 2. Изнасяме оръжие, и то най-вече за Украйна, щото сме против войната в Украйна, налЕ...? 3. Изнасяме пщеница и слънчоглед, но цената на продукцията у нас, добита от тези култури, е с едни от най-високите цени в Европа. Дори и си внасяме пшеница и слъчоглед, като една от причините е, че това което на нас ние необходимо до следващата реколта, можем да съхраним само около 15%

Хората първо задоволяват потребностите на страната и народа си, и чак когато остане нещо в повече, тогава го изнасят! Тук е обратното, няма как, международното положение, инфлацията, кризата, цените.....А народът все някакси ще се оправи и оцелее и в тази ситуация. То пак добре, че ми изсъхна едно опасно дърво, та ще си нацепя малко дърва, но останалите? И на нова година пак ще ми пожелавят щастие и късмет, а? По-тъжна, трескава, премерена и бедна не е имало и дано се размине само с нея, че за нататък просто не ми се мисли. Най-мръсното е, че веднага след пожеланията още на 1-ви или 2-ри започват да ти идват съобщенията за данъци и сметки, като че ли не знаят или се правят, че не знаят, че хората са тотално финансово доизтощени и без пари поне до края на месеца. А де де? Само "дай...дай....дай...!"Как да обясниш на децата си, "светлото бъдеще", че няма да има почти никакви подаръци и да си лягат по-рано, че токът може да премига и спре?Не дай си Боже ако пък някое обича да се плицика и къпе....

Ще ми се да чуя какво мислят лумпените-експерти, които твърдяха,че България няма нужда от втора атомна електроцентрала, защото потреблението щяло непрекъснато да намалява и заклеваха всички да правят сечено на АЕЦ Белене, с единствената цел на Русия да не ѝ върви проекта! Спомням си запенения Мартин Димитров, който скачаше от студио в студио , за да повтаря едно и също - нямаме нужда, даже ни е в повече електроенергията! Ха сега да видим, кой може да вижда по-далеч от носа си и кой просто се предлага за експерт, без да може да мисли изобщо за бъдещето!

Всички СЕДЕСАРИ твърдяха ,че не ни трябва !!Особено бившия шеф на СЕДЕСЕТО В,Димитров -"енергийния" експерт!! според него и южен поток не ни трябваше ,е сега си имаме турски ,който само ние наричаме балкански .ТЪП,ТЪП ,ЧЕ ЧАК ПРОСТ ЕЛИТ СИ ИМАМЕ ! НО ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ ,ЗАЩОТО НИЕ СИ ГИ ИЗБИРАМЕ ,А НЕ АМЕРИКАНЦИТЕ ,РУСНАЦИТЕ ,МАРСИАНЦИТЕ И ДР.А НИЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!