Владимир Путин подари петролна компания на Рамзан Кадиров

"Чеченнефтехимпром" вече не е държавна руска собственост, а на автономната република

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи...предаването на собственността на някаква компания на Чечня е подаряване на компанията на Р Кадиров... Еее дир.бг, ударихте тъпомера днес!

Цар Путьо Първи се разпорежда с държавната собственост както никой друг цар преди него. Даже Петър Първи и Екатерина Велика не са имали такова възможности. За др. Сталин не съм сигурен. Още от времето на СССР ввъв всички тези републики съветската власт не беше нищо друго освен параван за феодалните владение на висши партийни велможи. Рамзан Кадиров не прави изключение. Само дето вече номенклатурата няма партийна окраска. Тя е варна лично на Цар Путьо велики. както, апропо, преди беше вярна на Генералния секретар на КПСС. така че нищо ново под слънцето - просто нещата отиват към див феодализъм.

Владимир Путин подари петролна компания на Рамзан Кадиров По-скоро другарят Путин ще бъде скритият собственик, а Кадиров "лицето" на компанията. КГБейски трикове стари ,като света.

Е тук не си прав, щото Чечня е Кадиров и Кадиров е Чечня.

Ех братушките все повече заприличват на този дето си купувал приятели, ама като свършил парите приятелите му се събрали и го продали!

САЩ не купуват нали ?

казано от един въшльо от най-бедната и корумпирана евродържава

я си виж даржавата на мафията командувана от номер едно мафиоз на света САЩ

Не мога да разбера такива ,като теб. Толкова ли си прост и пълен с комплекси,че не разбираш,че това не ти е кочината в къщи а интернет форум за изразяване на мнение.

Ти комплекси ли избиваш в нета.

Така се води борба с тероризма. На-напред бой, бой, бой после за останалите живи "байрям"

Ако някой чете и гледа новините от всички възможни източници, ще разбере, че Рамзан Кадиров в изявление в ютуб твърди, че ще застане на страната на протестиращите срещу Путин и корупцията в Русия. Когато кучето-пазач започне усилено да лае, му се подхвърля комат хляб, защото иначе има опасност да те ухапе. В момента в Русия вървят протести срещу правителството на Медведев и срещу самият Путин заради корупция, неограниченото забогатяване на олигарсите и повишаване възрастта за пенсиониране - погледнете в руските електронни медии как ОМОН пребива и влачи задържани хора към автобусите, чуйте скандиранията "Путин вор", вижте реакциите на обикновените руснаци когато омоновци по трима-четирима влачат по улиците и площадите деца и млади жени, затова че са си позволили да носят плакати срещу Путин. Руският народ вече се събужда от кошмарния си сън под управлението на Путин - изолирани и във враждебни отношения със съседите си и цивилизования свят.

Ще стане олигарх Който не - ще яде Новичок Венсеремос!

А вие защо биете негрите, нали? Какво значение има дали САЩ го правят? Морално ли е или не? Одобряваш ли го или не? И стига с тая фалшива дихотомия, че ако не харесваш Русия значи харесваш САЩ. Откъде следва това?

Schilo

Доколкото разбирам,ь нищо не е подарявано на Кадиров, а акциите са предоставени на Чеченската автономна република. Има доста голяма разлика. След Кадиров, тази компания ще продължи да е собственост на ЧАР. Ако държавата подари на Община Балчик Ботаническата градина, това дарение, в полза на кмета ли ще е?

Нищо не разбираш, или само се правиш, което е по-вероятно. Да подариш нещо на Чечня е все едно да го харижеш на Кадиров за лично ползване.

Обожавам съветските съкращения на компании. След подаръка "Чеченнефтехимпром" ще се нарича "ЧеченнефтехимпромРазКадирПутПодарил".

в камарата на лордовете попадаш по наследство, както и в конгреса си по наследство, щото прости си собственик на областта или щата, който представляваш.

ше си я тури в багажника на жипа и ще сия отнесе вкъщи.

в камарата на лордовете попадаш по наследство, както и в конгреса си по наследство, щото просто си собственик на областта или щата, който представляваш.

Русия и Германия са военни аристокрации.

всички императори и султани са го правили за най-верните си слуги и везири ..

Путин уважава гаджето си

скръндза

А МЕТРО що си тръгва от кочината булгаристани иот мамалигария? Сигурно щото цъвтим.

Дълбока мисъл Петров, дълбока! Преди такава дълбочина се постигаше само със слушане на украинска пропаганда, сега квалификацията може да се придобие и чрез BBC.

България - 1.5/100000 убийства Русия - 8.5/100000 Виж си ти твоята алкашка държава русначе.

ама берьозка и 340000 руски алкаши идват нали? Хич не им харесва ама идват.

Дир, до кога ще го държите това подвеждащо заглавие? Правите ли разлика между "подарил" и "прекратил арендата"? Все едно когато Веолия си тръгне да напишете "Макрон подари Софийска Вода на ББ".

За особено разбиращите да поясним. В Чечения добивът е 1.5 млн. тона нефт (в Русия 555 млн.т.) и намалява. Няма заводи за преработка ( до 1991г. имаше 3 плюс газов такъв ). Досега е оперирал Роснефт и сега ще оперира Роснефт. Е ще плащат друг местен данък, но то винаги трябва да си добре с местните. Да, за Р.Кадиров предаването има имиджов ефект. И пак за хейтърите - и Путин и Кадиров са смъртни и няма да я вземат със себе си.

всички са смъртни но някои трудно го осмислят когато си повярват много но чеченеца сега взема петролната компания а след някоя и друга година може да поиска и да стане президент на русия та се подготвяйте,то джамията в центъра на Москва не е случайно построена

въшльото си ти щом така виждаш нещата а тия които си работят са добре и се чудят през празниците в коя държава да отидат на почивка а ти си храчи тук и си стой в панелната дупка или селската колиба и чакай партията да ти даде

:)))))))))))алкашите като нямат аргументи питат "защо биете негрите",45г. са им вадили мозъците и какво да е останало там освен да слушкат за да папкат и те това правят и сега

говорех за "нашите алкаши" ако не сте разбрали