17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че е за рекет е повече от ясно , просто си делят едни накрадени пари , а от това хората не печелят нищо , за тях става от зле по зле защото всички вземат от техния джоб

Дяволът като си нямал работа си е.ал дяволчетата.

Вицепремиерът Валери Симеонов: Проверяват се 302-ма собственици на луксозни коли Явно Пеевски пак няма да бъде проверен- беше декларирал само един форд втора ръка.

вече сме го гледали, хем от хеликоптери. Както се казваше в един стар виц "не е шведски, ами е съветски"

Братята пъпеши от Свети Влас, подкупиха журналята. Явно са купили и много други ....тях никой няма топки да ги провери.

И кво им проверявате бе, да ви у джендърите! Има ли в закона предвидено наказание за притежание на луксозна кола?. Има ли поне един милионер в България уличен в кражба на милионите си, осъден и лежащ в затвора? Такива като теб трябва да ги бият с тояги публично.

Стига се пени бе! Не мога да преценя тъп ли си или се правиш. Ще гледат дали колата съответства на доходите. Че и това е за пред медиите е друг въпрос.

Е, тоя път се издъни! Като не ти харесва В. Симеонов, цалувай ръчицата на оная красавица Ангелкова! Или на някого от тримата, които уж са наказани, пък ще се плъзнат по хоризонтала да си въртят игрите другаде. Ако всички министри бяха на нивото на В. С., държавата ни щеше да цъфне и върже. Всеки си има кусури, но той е много полезен за България! Апропо относно наказанието - за коли изобщо няма, но за укрити данъци - да!