17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този е млад мъж, ама чугуна му е в повечко в главата! Не могат тези да вкарат плана за развитие, нямат капацитет!

Що не се гръмнеш, лизач на фуражките

Проблема е в МУНЧО той насрочва изборите ако беше взел правилното решение изборите трябваше да са ЕСЕНТА ТОГАВА ГЕРБ ЩЕШЕ ДА ПРЕДАДЕ ПЛАНА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ДА ПОЛУЧИМ ВЕДНАГА ЕВРО СРЕДСТВА ДА СЕ СПЕСТИ ТЕЗИ 15 МИЛИОНА ЛЕВА И ДА СЕ ЯВЯВАМЕ 2 ПЪТ НА ИЗБОРИ. ТАКА Е КАТО ИМАШ ЛОШИ СЪВЕТНИЦИ

PEYTSCH

Нещата с тези служебните не са наред. Ще пишем на Оксфорт и Кембридж да си ги приберат и да ни върнат народната пара...

Ще предаде на баба ми фърчилото. Тоя са толкова некадърни, че и това няма да могат да направят.

Хунта с план. Да видим кой ще ви се върже. Продажници

PEYTSCH

Кои, тези с маските ли ? Че те се крият...

Ще видим тия след тебе как ще те плюят и ще доказват какъв некадърник и мафиот си

От неграмотно и некачествено строителство към иновации - абсолютно правилно!

Иновация са си Слави, Мая и Ристе-маджото. Да ти умре котката от кеф

хи-хи-хи ..................... Бойко направи за 4 години повече пътища, отколкото комундетата за един век. Бойко направи газопроводите и намали цената на газта наполовина... Изплати ви кражбата на КТБ, Оправи дивотията с Белене. Бойко се пребори с мора по козите, които Комоциото заразяваше. Бойко се пребори с рашката чума по свинете, която се появи прескачайки Румъния. Бойко откри повече артефакти за древните бол-Арий траките, от всички. Бойко спаси нарочно обезводнения от червените Перник, с източения от комунистите язовир, като построи водопровод и донесе вода за града от Родопите! Бойко с веща дипломация не допусна емигрантския натиск ! Бойко помогна на Северна Македония да влезе в НАТО и чакалнята за ЕС ! НЕ СИ КУПИ ЯХТА КАТО СЪСЕЛА нито офшорка ............. Бойко ПОСТАВИ БЪЛГАРИЯ НА КАРТАТА НА СВЕТА И ВСИЧКИ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С НАС Бойко ни вкара в Банковия Съюз и чакалнята за Еврозоната ! НЕ МОЖЕ ДА СТИГНЕТЕ КРАКАТА НА БОЙКО ............. Бойко РАБОТЕШЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ДЕНОНОЩНО КАТО НИКОЙ ДРУГ преглъщаше обиди, клевети и интриги скалъпени от ИНТРИГАНТСКОТО РУСКО ДОЛНО РЕШЕТНО ФЪРЧИЛО СЛУГА НА РУСКАТА ОЛИГАРХИЯ за това правите ПУЧове космосът ви пречи, че сте тъпи злобни интриганти комундета продали се на вражеска дивашка изолирана територия... дори не казвам страна или държава https://www.youtube.com/watch?v=yostcMQ3qXw хи-хи-хи ~~~○~~~ Ние, безсмъртните хекати: Аз нереида нимфа Панопея Сиренцето и нереида Амфитрита, от личната свита на Свещена Богиня Рея - Малката Русалка и дриада нимфа Дафне и ореада нимфа Бритомартида, от личната свита на Свещена Богиня Бендида от Кендрейсея, Оопс, Màрица, Артемида на Олимп и деа Диана, Добрата Неотлъчно ден и нощ ви пазим!

Имаше план! Но нали сте по „изчегъртването, изчегъртахте“ го !!!

PEYTSCH

Ха така...Още не сте го предали и няма как да го направите. Разгонихте екипа на ГЕРБ, а сега се мотате...

временни смешници да направят плана...Тогава ще видим евро на куково лято.

Умния, нали знаеш че и ти си временен? Не се напъвай много да не ти гръмне мотора. Живей си живота и не давай акъл защото явно нямаш за даване.