17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази страна, която фалира и я "спасиха"... Вижда се сега, каква е цената.

Пазят си имиджа в туризма и здравето хората. Тук само ревльовци и лигльовци. Карат ме да нося маска... Оллееле! Ще ми бръкнат в носленцето... Малелеее! Ще ме боцнат с грамадна игла... Ужааас! Засрамете се бе! Иначе всички бабаити се пишат.

Ма ти може да си навит/а и два пъти седмично в за..ика да ти бъркат, понеже са ти казали, че си вардиш здравето два пъти по-сигурно. Въпросът е принципен и става дума за човешки права, които ти с менталният си недостиг едва ли би разбрал/а. И понеже ни маски ще спасят, ни PCR в закоравелия ти назален израстък...направи едно добро дело и просто замълчи.

Какво ли са ти причинили на теб, че си свикнал с издевателствата и си придобил робско мислене...

Ковиден фашизъм е това. Има го и в други държави.

А бонусче не им ли дават?

Става въпрос за пари и контрол, но не на зааразата.

Гърците направо ме учудват, как може да допускат този малоумен политически терор?!

Защото ги е страх от вируса затова допускат това.

Това е фашизъм.Недопустимо е толкова абсурдно настоятелно да искат да се " грижат "за здравето ни.

"допуснали свои служител" Надежда Христова, моля намерете днешната статия за правописа в ДИР и я прочетете. 3 пъти!

Спокойно......болните ще дойдат от чужбина ...... съвсем скоро

удариха дъното.

Май слънцето е по жежко тамъ и доста ги е понапекло...

щот гърчулята се претрепват от работа...

кога ще почнат с тестове от ду.пето? тръпна

Да ти кажа, ректалните тестове са много по-приятни от тези дето ти бъркат в носа! От хранителната индустрия им ги правят редовно, например на работещите в цехове за колбаси.

Не вярвам да им ги правят изобщо, говоря за тук. В Гърция може

Все по-неприкрит не0либерален терор ! пос прикритието на Фалшивия флаг на загриженост за здравето

Абсолютно ! Но овцата си мисли, че се грижат за нея, или за здравната система.

Не знам за какво си мисли овцата, но пуяка си мисли, че всички го гледат и искат да му навредят, защото му завиждат...

Всичко в този живот е под прикрит флаг и с натиск под една или друга форма !!! Хората го знаят , но все още гие СТРАХ за дребните неща които имат - Изчезне ли страха - ВСИЧКО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ !!!! Глобявали , че не искали да се стестват - А АКО всички СПРАТ да ходят на работа и теглят една майна на всичко ....- С АРМИЯТА ли ще ги заведат насила да работят ?!

То на теория си прав, ама веднага ще се възползват и ще въведат Индустриална Революция 4.0 и ще ги заменят с машини. То това е и една от идеите.

Световна параноя. Психическо болестно разстройство страх от природата. За България е статистически доказуемо, че тези идиотии са убили хиляди повече хора от ковид-19, например за 2020г по статистика за смъртност сравнена с 2019г, спрямо предполагаемо за починали от кови-19. Умрели от ковид-19 не се броят, а сечение на починали с констатирани с някои изключения, като самоубили се. Ако много се ваксинират, това сечение ще е повече за ваксинираните починали. Но дори 100% да приемеш за починали от ковида пак е с хиляди по-малко от пика на другите починали, а реално е сигурно 15-40 пъти повече починали в пика от други неща спрямо ковид-19. Само от прокламираното дебелеене в къщи, където води до най-голямата смъртност със сърдечни проблеми, може по света вече да са умрели милиони. Само няма кой да анализира данните и действат безмозъчно.

Някой тук искат такива безочливи мерки,но да знаят,че мерките в Гърция се отнасят за всички,ваксиниран или неваксиниран, ходиш да ти бъркат в носа,добре,че вируса не е с диария,че щяха и в г.за да им бъркат на тъпите гърци... Не вярвах,че по света има толкова много овце....

Навсякъде по света са тъпи овце, само вие сте най-умни, бе! Ама ще си блеете с празните плажове и хотели, празните банкови сметки, пък те другите нека да са тъпи. Май само в собствените представи сте по-умни и големи тарикати

Ние какви сме е друг въпрос, но да ти правят нон стоп каквито и да било биологични тестове е форма на робство, пък ти си му се наслаждавай, твоя работа. Много хора нямат нищо против да ги тестват. Само да знаеш, че този биологичен материал, който е взет от човечеството през последните 15 месеца се използва за всякакви тестове и проучвания. Бъди здрав и не защитавай така безразсъдно онези, които се опитват да превърнат всичко това в нещо нормално.

Свиквайте, така ще е. По света е така, поне в цивилизования свят. Пък вие тук си му викайте медицински тероризъм или фашизъм. То в бедните ви постоянно подозрителни и мнителни мозъчета, всяка загриженост за здравето на хората ви се вижда като някакъв пъклен заговор срещу вас. За какви се мислите и вие, че някой се е за интересувал от вашето съществуване изобщо не знам. Просто навсякъде си пазят хората, за разлика от тук. А в случая с Гърция привличат туристи като безопасна и сигурна дестинация. Пак за разлика от тук. А колкото до пожеланието да бъда здрав - благодаря! Но дълго време не бях никак здрав, заради дребното ви вирусче, за което не си струва да се говори. И на мен и семейството ми струваше много, във всяко едно отношение! Но пък с чисто сърце ти връщам пожеланието да бъдеш здрав, и поне малко по-разумен и човечен.

без гащи може, бес тест НЕ!

Досега ходеха без тест, а когато вируса отшумява им искат тест. Май машината за пари не иска да отшуми.

"Високи глоби в Гърция за ходене на работа без Covid тест" Бизнес

Обвързал всички чрез глобализацията. А само преди година, та и по-скоро минаваше за осмивана теория на конспирациите. Лъжи и демагогии, но-добри и от тези на Гьобелс.

пише се фашизЪм! Не знам защо всеки неграмотен мунчо е решил, че трябва да ни информира за смехотворното си мнение. Първо се ограмоти, та после пиши глупости

И в Германия знам че е така. На една колежка синът и работи в Германия и вика носът му е станал като гъба от постоянното бъркане вътре! Не е много далавера, дори да е безплатно. На влизане в България обаче тестовете трябва най-малко да бъдат безплатни. А защо на влизане в Гърция не са безплатни, а само за живеещите там? Все трудни въпроси...

Чул-недочул си, при нас има два пъти седмично тестове, но са по собствено желание, и са от другият тип, не от този, дето ти бъркат в носа. Друг е въпроса, че това е една невероятна простотия, машина за пари, и всяване на контрол, чрез страх, и "свободни задължения"...

И тук трябва да бъде така. Тестовете безплатни обаче. Те затова гърците са много по добре от нас. Пазят си народа. Но трябва и.дисциплина, а не само приказки от 1001 нощ.

Те и теб не са трябвали да те правят, ама ето на - пишеш простотии..

А защо си мислиш, че теб повече трябва да те има? Ама ето и ти си тук, и се мислиш за голям умник, но си в голяма заблуда

Само пълен идиот може да мисли, че нещата се правят за пазене на народа! Ха-ха-ха!!!

на такива кат теб ректален тест с дебел пън , говедо промито

За един роднина питам като онадиш патка мисирка гъска абе в общи линии крякаща журналистка на държавна издръжка от женски пол. И почнат да ти никнат пера на оная работа те са вледствие на глупостта и любовта на летящото животно към финикийските знаци или на това че има втора доза съставка на модел Опел

Престанете да пишете глупости това мисирките сте големи боклуци .За разлика от Гърция в България има яко сив сектор.Два пъти като ме глобят затварям и спирам да им плащам данъци и осигуровки хазната празна и няма кой да ги храни.Ма гърчолята са прост народ.Аман от минетчии които се опитват от глупости да натрупат пари.Те и без това нямат никаква стойност

що не получаваш пари от държавата :))) бо.к.лук

Ех тези Гърци, защо си нямат един Мангъров.

Ясно е, че вирусът си отива сам, навсякъде в Европа.... Машината за пари, обаче е задействане и не може да бъде спряна току така.... Овцете обаче продължават да мълчат, като във филма "Мълчанието на агнетата".... А най долната и унизително мярка - Маските.... Как им се иска да е вечна!!!!

Това не се ли водеше теория на конспирациите??? Къде са почитателите на ковид култа и локдауните?? Къде са ваксинационните идиоти . Ало дебилчета - това се нарича медицински фашизъм. И не си мислете че като си надупчие задника с 2 ваксини и ще минете метър!!! НЕ НЯМА!!!! И всичко това лежи на вашата съвест - ако нямаше такива кретенчета като вас които да играят играта на кукловодите щяхме да живеем нормално! Не е виновен този които иска баницата а който я дава. ВИЕ СТЕ ВРАГЪТ ВАКСАРИ ПРОСТИ!!! ВИЕ СТЕ ПРЕДАТЕЛИ И ПРОДАЖНИ ЕГОИСТИЧНИ ДУШИЧКИ!!!

Не бъди толкова строг! Правят го от простотия и страх. За жалост и двете са много вредни и за околните.

ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЛОЖИ И ТУК !!! ЗАКЪСНЯВАМЕ КАКТО СЕ ОЧАКВА ??? ОСОБЕНО КРЪЧМИ И ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ !!!

Не бързаш за там, закъдето закъсняваме.

Kenn1111

Същото е и в Германия в някои провинции само дето е 1 седмично

И в провинция Баден-Вюртемберг е 2 пъти седмично:( Сами се тестваме вкъщи, за да отидем на работа в офиса:(( И учениците ги тестваме вкъщи преди да отидат присъствено на училище. Пълен здравен фашизъм!

Ужас! Свинщина!

Точно така се прави... Браво на Гърците...

Купи си фередже защото скоро ще ти се НАЛАГА да го носиш, няма не искам! Има определени свободи, които са в основата и на демокрацията и на световното развитиве като цяло. На забраната да ходиш по улиците и се вика затвор, а той в демократичните общества се налага със седебна мярка. Сега разбираш ли колко си глупав? Подпомагаш едно фашизирано управление, което ти НАЛАГА неща, които носят пари на едни други хора. За малко повече от 1 година световната демокрация крачки назад с огромни темпове.. Скотро очаквам да се появи и орган, който да замести свтата инквизиция...

поредна лъжа за Гърция

Малаките съвсем изперкаха...

Някой трябва да надува балона... иначе определени хора губят МНОГО пари. Като им започне сезона ще се кротнат, малаките не са тъпи и няма да се прецакат да си загубят туристите просто ей-така.

А ,ние умните си избрахме ОФ!!!