17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добър ден, кандидатствайте за заем Аз съм г-н julius Becker надежден кредитор. Имате ли нужда от заеми за проекти, инвестиции, лични заеми, жилищни заеми, студентски заеми, консолидационни заеми и заеми за различни проекти? Имате ли нужда от заем, за да стартирате малък, среден или голям бизнес? Имате ли нужда от заем, за да построите къща или заем за кола? Имате ли нужда от заем за закупуване на оборудване за работа? julius becker Фирмата за заем е отговорът на всички ваши проблеми, ние отпускаме заеми при 2% лихва и нашата транзакция е бърза, безопасна и удобна. тези, които желаят да получат заем от нас, трябва да се свържат с нас сега чрез (juliusbeckerfinancialhelp@yahoo.com) и WhatsApp номер +46769741211 за обработка. веднага за повече информация. В очакване на вашия отговор. С Най-Добри Пожелания Господин Джулиус Бекер.

Колко сте прави всички. Това е най- неможещата да управлява, единствената, глобена директора, с 1 млн. лв. от Държавен орган, през годината на измислената й награда

се състои в това - да не източиш банката изведнъж, като Цецо Василев, и после да избягаш, а да я точиш постепенно, десетилетия наред, и хем да си бъдеш тук и да си си рахат сред приятелите и роднините, хем да им се гъзриш с джипове, апартаменти и екскурзийки до Френска Полинезия, дето всички да ти завиждат и да си мислят за номер едно...

Звучи ми подобно на "Циганин на годината", на БХК.

Абе, банки и банкери, не ми ги хвали.

Едно е да работиш на сигурно във банка,със определени правила със чужди пари ,съвсем друго е обаче да работиш и спекулираш на финансовите пазари и то със лични собствени пари спечелени със честен труд и работа!Тук има риск да загубиш,тук трябва интелект нерви,психика,управляване на риска,търпение и дисциплина! Банковите служители са просто едни службари ,които работят на сигурно със чужди пари на другите по определени правила и норми!

След деноминацията на лева ДСК присвои всички влогове, които бяха под 100 лв.

Така ще! Банкерите само с труд и пот си изкарват парите...

Нарисувайте и едни мустачки и ще заприлича на приятеля на Пеевски ,който също получаваше награди , като най- банкер и КТБ отиде в Небитието и джоба на Управляващите !

То и Цветан Василев Беше банкер на годината - за Х пъти но накрая всички ние плащахме а все едни и същи прибираха парите

Тази баба излизала ли е извън офиса си да работи нищо съзидателно, а не да паразитства на гърба на обикновените хора ? Хубаво е от време на време да излиза и да види опашките на пенсионери, които висят на студ и пек пред банкоматите, а служителите на банка дебелеят зад бюрата на 20-25 градуса в офисите. Безобразието, е че тези хора им плащат заплатите в жегата и студа !!!

Тази баба излизала ли е извън офиса си да работи нищо съзидателно, а не да паразитства на гърба на обикновените хора ? Хубаво е от време на време да излиза и да види опашките на пенсионери, които висят на студ и пек пред банкоматите, а служителите на банка дебелеят зад бюрата на 20-25 градуса в офисите. Безобразието, е че тези хора им плащат заплатите в жегата и студа !!!

То па няма банкомати та ще висят на опашки. Ти халюцинираш ли нещо?

Тази стрина, дали знае как се преживява, търпи и труди с 200 лв. месечно!?!?!

Аха и ква точно е заслугата на тази буля да е банкер на годината? Сигурно щото с десетките такси и таксички на ДСК е докарала свръх печалба за ОТП.... А факта, че 80% от пенсиите се обслужват от тази банка и пенсионерите направо са ограбени.... Но гарван гарвану око не вади.... едни банкери избират кой е най-алчния измежду тях си и го обявяват за банкер на годината....

Да правиш банкер на годината човек и то за пореден път,чиято банка ми вдига преди години три пъти лихвата без да ме е уведомила писмено за това , си е пълна пародия.Поне хората като мен ,които са имали неблагоразумието да се доверят на тази банка разбират негативизма ми.Да не казвам,че година след като уж закрих всички сметки и не дължах нищо ме поканиха ,за да платя някаква такса ,която уж били пропуснали при напускането ми и закриването на всички сметки да ме информират.Видно награди продължават да се раздават ей така за хабер!

бит-койнът-ми е много по-добър от бан-ката-ти!

Дирници вие има ли нещо да не сте изтрили, ами вземете премахнете я тази опция за коментари след като не искате хората да изразяват мнение различно от вашето. Работил съм в банка и знам за хаоса които цари там. Тази женица защо не обясни на колко хора и фирми парите изчезнаха присвоени от банкови служители но всичко се прикрива. Какви депозити при лихва от 0,001%, тази лъже та дори си вярва. Защо не обясни за заплатата на служител на гише и нейната колко стотин пъти се различават. Това че банките имат лоби сред управляващите и гласуват закони удобни за тях и в вреда на обикновения човек, като ограничението за плащане в брой или за превода на заплата за да има банката възможност да ни дере с такси и тази да взема 6 цифрена заплата.

Странна статия банкер на годината пък крият коя е банката? Явно банката не се гордее с нея.

Не искам да съм хейтър, но това лелче е толкова банкерка колкото Хампарцуна. АКо и дам да сметне едно FRA споразумение или един суап едва ли ще може. Може да е администратор, но банкер не е.

Проблема ни не е в банкирането по принцип, а в липсата на нормално банкиране у нас. Обществото ни е недофинансирано и за това постоянно се злоупотребява с благата му. И този проблем не е от вчера, а от Освобождението до днес. Най-лошото е, че най-готови за злоупотреба са собственитен и сънародници начело с държава. Нали баш дупетатите и чиновниците протакат от десетилетия и не искат да въведат законодателнитеп ромени, за които ЕК настоява. Що циркове разиграха пред очите ви и пак нищо смислено не са приели.

Да забранят разплащамнето в брой за суми над 5 лева, че да може бамката да взема такса и за покупката на 1 кисело мляко от пенсионер с 200 лв пенсия.

Не знам дали си получавал обезщетения при безработица. Взимаш примерно около стотина лева и от тях ти вземат такса. Това беше преди години. Банката беше сибанк. Сега може още нещо да са измислили.

Банкер на годината? Онзи с мустака и политиците под мишница не беше ли получил и той такава престижна награда?

Беше, ама сега развива други теории от ютуб - че са му откраднали банката, а той е невинен

Тя и Ружа стана бизнес дама на годината. Още я издирват...

Та там де. Раждаш се, отглеждат те със заеми завършваш университет със заеми, купуваш кола със заеми, купуваш къща със заеми. Доволвн си и викаш :Имам МОЯ къща. :) Да ама не е твоя. Остаряваш и пенсията не стига за старчески дом и ипотекираш къщата с обратна ипотека. Старостта ти изяжда къщста и остава ПАК НА БАНКАТА. Оптайте да сметнете лихвите на всички теьи заеми и тогава решете какво заслужават банкерите евреи.

Добрият кредит е полезен инструмент. А специално студентските кредити са почти подарък.

Е щом поне за 1 случай се сети, ще се сетиш и за други. Самите пари са заем, дори хартиените. И ако не се върнем към натуралната размяна един ден, ше си останат заем.

Да инвестираш в имот не е инвестиция - освен ако не е хотел или офиси под наем. Повечето хора смятат така> Купувам имот 100.000 евро по БДС. Обзавеждам го за 30.000 евро. Обща ивестиция 130.000 евро. При 3 % лихва и 20 год изплащане и разходи към банката почти към 100% отиват разходите - едни 130.000 разходи. ПОсле идват данъците - в Бг са много ниски, но да видим докога, сложи 1000 лева на година. Още 10.000 евро. Ако си в някой комплекс подръжка още 10.000 евро за 20 год. Разходи по подръжка в имота, ремонти, озавеждания и т.н. за 20 годи. сложи още едни 10.000 евро. Станаха общо 160.000 евро разходи, плюс 130.000 начален заем и станаха 290.000 евро. Сложи ги 300.000 евро . След 20 год. продава имота за 250.000 евро и казва напред съм едни 120.000 евро. Да, ама не, назад си едни 50.000 евро. Назапад ситуацията е и по-зле првдвид, че данъците и разходите са по-големи - спасяват ги ниските лихви - да видим до кога.

Не виждам защо ще купуваш в комплекс, където дефакто ще плащаш наем, въпреки ,че си купил имота. В сметката не си сложил наемите, които ше получаваш. За 20 години следва да получи около 120% от сумата, кояо си инвестирал без да губиш имота. Ако ги имап тия 130к, тогава няма и да плащаш лихвите по заем, а ще губиш само лихвите от депозит (които сега са нула и дори отрицателни). По твоитесметки ще излезеш на печалба. Стига да вярваш в точа, че ще има икономическа стабилност едни 20 години. Не че имотите са най-добрата инвестиция - не са. Но Са инвестиция. Освен собственият дом естествено.

Аз говоря за собственно жилище. Ако е под наем се гледа като инвестиция, да. Затова казвам хотели, офиси или под наем. Но да правиш 100% за 20 години е нищо - е по-добре е от това да инвестираш в ДЦК. За 20 годи Netflix дава 23800% ръст - т.е. ако си сложил 100.000 евро сега ще имаш 2.380.000 евра - малко по-добре от 100.000. За 2019 год. ДАУ се вдигна 29%. Бъфет дава средно годишен ръст 15% и това за последните 40 год...Единственното, което държи имотите са ниските лихви.

Сори, при 100.000 евро в Нетфликс сега човек ще има не 2.380.000 евра, а 23.800.000 евра.

Естествено е да си банкер на годината след като дават годишна лихва от 0.01 % ГОДИШНА ЛИХВА по влоговете , а като вземеш кредит с разни такси и други берии стават некви си дестина процента.Почти банките не се различават от заложните къщи.Мутрите са едни и същи само са с различни образование.Едните префинено те обират с договорите с малки букви а другите директно те съветват колко хулаво е да останеш клошар ,като ти вземат всичко.На добър час лакомии.

А ако им сложиш таксите дори само за обслужването на сметката и тегленето на заплатата ти ще се окаже, че лихвата е силно отрицателна. И то без да вземаш и лев кредит. Други такси и номера не липсват.

Който взима кредит, става роб на банката.

Демек, не можем да коментираме доволни ли сме от обслужването в бамките или не сме доволни. Че то така е идеално - безотчетна власт.

Хората не са глупави и могат да си съставят мнение сами, независимо дали им трият коментарите или не. А раздаването на такива награди само дискредитира и наградената, и награждаващите я и институцията която я награждава.

Са глупави. И саможиви. Всеки се е вгледал в собственият си пъп и не с вдига да помогне на ближният си дори с една добра дума.

.. а също така са нужни голяма доза безочие, наглост, както и лицемерие и демагогия. А ако може не симпатичната госпожа да ми обясни как в една страна като България, която няма никаква индустрия а все по голяма безработица точно банките са със все по голяма печалба?

И къде я видя тази безработица, бе главоч? Колкото до индустрията, тя е по - голям процент от БВП в България, отколкото в западните държави, чети ако изобщо си грамотен.

Безработица мойто момче не означава само предлагане на работа. Трябва да има хора, които да са квалифицирани за да заемат отворените позиции. А в България такива вече почти няма... А ти недей се засяга толкова, явно мама и тате са от тези среди и добре се грижат за теб. Или другата възможност е ти да работиш в банка и за теб да важат написаните по горе от мен прилагателни. А забравих, има и трета възможност - платено тролче???

Доста си тъп, не позна за нито една от глупостите, които си написал, а колкото до безработицата, това е индикатор за незаетата работна сила, а не за незаетите работни места.

Един брюкселски автобусаджия взема 5000 еро заплата за по-малко часове по-приятна работа от българския автобусаджия, който пък взема 500 евро. Същия този брюкселски автобусаджия ще си вземе кредит за жилище 500к евро ще си купи чудесен имот, ще му останат за ремонт и обзавеждане и ще плаща до 10% от заплатата си като вноска на месец. Българския автобусаджия ще вземе 70к заем, ще си купи коптор, ще го обазаведе с мебели, които в Брюксел биха отишки на бунишето, ще плаща 100-110% от заплата си като вноска (жената, мама, тати и малко чорелапапи ще допълват пробития бюджет) и цял живот ще си брои стотинките при риск рано или късно да потъне в минус над 50%. Ура - другаре - пак преизплнитхе петилетката.

Ако може линк с подобни заплати, понеже елементарно търсене дава съвсем други резултати. 2000 евро чисто е средното. Ако се стигне до ипотека нещата и там не са съвсем розови .... да, много по-добре от България, но не и както вие ги описахте.

Точно така. Заплатите в чужбина винаги ги дават бруто. Като му вземат на този шофьор 50% данък и то не остана при цените в Белгия. Изобщо, хората си говорят едно към гьотере.

Статистиките, които си точите от нета след един клик не са точни. Особено статистиките свързани с България. Инфото, което се подава е изкривено. Така например ипотеките у нас се водят средно 3.6%, но реалното общоto оскъпяване на дълга е в пъти по-голямо от посоченият процент.

При годишен брутен доход 60.000 евро никоя банка няма да ти даде 500к евро заем. 4, макс 5 пъти годишен доход. Гледа се остатъчен доход след приспадане на разходите така, че на тоя шофьор и 100.000 не знам дали ще му дадат.

Намери желаещ за ипотека 500к евро с сигурен доход 60к и да хващаме баса. Ще му дадат заем че и ще се радват. А вие явно друг манджа освен местна фирмена култура не се и помирисвали.

Думата "банка" е една мръсна дума.

Банките не са нищо друго освен едни кръвосмучещи лихвари работещи с чужди пари. Няма ли кой да им сложи намордник и да ги вкара в пътя - кото че ли няма!!!!!!!!

Познавам много трудолюбиви, честни и добри хора, които мизерстват и едвам свързват двата края. Ако с труд се забогатяване, то нямаше да има толкова много работещи бедни в световен мащаб. Господарите с парите са по частни острови и яхти целогодишно, докато робите се потят за жълти стотинки.

Защо не станете и Вие Господар?

Какво стана с оня мустакатия банкер на годината, който ви се смее от вилата си на женевското езеро?

Цветан Василев не беше ли също банкер и банка на годината?

И аз това щях да кажа. Да беше и после му забиха ножа.

Банкерите не трябва да ги награждават, а да ги опандизват..

Банкерите са най големите крадци след политиците, преди съдийте, адвокатите и тарикатите.

......И добри познати. ....

... най-вече добри познати:)

И ние обичаме почтените и лоялни отношения между хората.Ама те на не са лакомията ви няма край...............