17-11-2017 20-11-2018

Коментари

знаете ли колко е като обем 302 МИЛИОНА че и ТОНА че и вино. Че това да е само изнесеното от България вино?! За сравнение: 5 милиона тона годишно е производството на дизел и бензин на нацистка Германия през ВСВ. САЩ побеждават във войната, защото са световен лидер тогава в добива на нефт с 200 млн.тона НЕПРЕРАБОТЕН СУРОВ ПЕТРОЛ годишно. САЩ внасят в СССР и СССР воюва с американски керосин на съветските самолети от 1,5 млн. тона. САЩ внасят и добавки за съветски бензин за да се превърне в керосин за 1 млн.тона. Това е общия обем гориво през цялата война за съветските самолети.

Най- качествено вино правят Испания, Франция и Италия. И т. нар нови земи- Чили, Н. Зеландия. В България също има качествени вина. А до 1984 г правехме помии за съветските пияндурници.

Защото няма специалисти. Имя мутри-търговци. В статията правилно е посочена Македония. Македония, Гърция и Турция са на дъното на световните сайтове за продажба на вина. Но са там. България категорично отсъства. Купувам редовно КАЧЕСТВЕННИ ВИНА и съм възхитен, като ценител, от португалските и грузински вина. Такива вина в България няма кой да произведе, защото се изискват натурални условия и високо квалифицирани специалисти. За трапези вина и за готвене купувам само чилийски вина.